Slovan Bratislava – Žilina 3:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (2:0)
MŠK Žilina
sk Neděle 21.08.2022, 20:30Niké liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    72
    Slovan dal gól!
    Slovan strieľa tretí gól. Lovat ešte z vlastnej polovice nádherným oblúkom vysunul JAROMÍRA ZMRHALA, ktorý si prvým dotykom obhodil vybehnutého Belka a potom už nemal problém druhým dotykom poslať loptu do prázdnej brány.
     
    48
    Žilina dala gól!
    Priamy kop Chovan chytil, loptu vyškriabal na brvno, lopta sa odrazila späť do hry a DÁVID ĎURIŠ ju okamžite z dorážky poslal do siete! Žilina znižuje na 1:2.
     
    4
    Slovan dal gól!
    Žilinčanom nie je čo závidieť, vôbec nezachytili úvod. Po pravej strane sa tentokrát rozbehol Zmrhal, prihral Ramírezovi, ktorý jedným dotykom posunul loptu ALEKSANDAROVI ČAVRIĆOVI a ten zakončoval zblízka z prvej.
     
    2
    Slovan dal gól!
    Výborný úvod v podaní futbalistov Slovana! Hrnčár utiekol po pravom krídle, prihral na stred šestnástky presne na kopačku ALEKSANDARA ČAVRIČA a ten skóroval nechytateľne pod hornú žrď.

    Daniela Mesíková

    Branky: 2. Čavrić (Hrnčár), 4. Čavrić (E. Ramírez), 72. Zmrhal (Lovat) – 48. Ďuriš


    ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Hrnčár (76. Čakvetadze), Križan (65. Medveděv), Abena, Voet – Čavrić (76. Green), Mustafič (65. Kankava), Kucka (C), Lovat – E. Ramírez (84. Barseghjan), Zmrhal.
    Náhradníci: Ma. Trnovský – Morlacchi, Medved, Šaponjić.

    MŠK Žilina: Ľ. Belko – Rusnák, Leitner, Nemčík (C), Bari (82. Sluka) – Myslovič, Kopas (82. Stojchevski), Gidi – Kaprálik, Jambor (67. Galčík), Ďuriš.
    Náhradníci: Teplan, Volešák – Gono, Jibril, Sauer, Trabalík.

    Rozhodčí: Glova – Bednár, Poláček
    bahis siteleri