Japonsko – USA 0:10 (kon.) | Německo – Maďarsko 2:4 (kon.) | Finsko – Kanada 1:4 (kon.)
Dánsko – Švédsko 2:5 (kon.)
konec
Japonsko
0:10 (0:4, 0:5, 0:1)
USA
Čtvrtek 25.08.2022, 15:00 • KVIK Hockey Arena • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:57 Alex CARPENTEROVÁ - 0:10
     
    43:57
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po tečované střele levé obránkyně se tlačily Abby Roqueová a Amanda Kesselová do brány až odražený kotouč poslala ALEX CARPENTEROVÁ z levé strany pod břevno. Asistence: Lee Steckleinová.
    38:37 Amanda KESSELOVÁ - 0:9
     
    38:37
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Taylor Heiseová má druhé áčko během jednoho střídání! Nyní přihrávala naslepo z levé strany na zadní tyč, kde uklízela po ledě AMANDA KESSELOVÁ. Asistence: Taylor Heiseová.
    38:08 Alex CARPENTEROVÁ - 0:8
     
    38:08
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Taylor Heiseová podržela puk na pravé straně, otočila se kolem Japonky a vymyslela přihrávku bekhendem přes dvě hráčky na ALEX CARPENTEROVOU, ta si zajela a z prvního doteku využila toho, že byla úplně sama před brankářkou. Asistence: Taylor Heiseová, Amanda Kesselová.
    28:36 Abby ROQUEOVÁ - 0:7
     
    28:36
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    ABBY ROQUEOVÁ tečovala střelu Barnesové z pravé strany do dolní části brány. Další využitá přesilovka ve druhé třetině. Asistence: Cayla Barnesová, Kendall Coyne-Schofieldová.
    21:56 Hannah BILKAOVÁ - 0:6
     
    21:56
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky vyhrály buly, Kellerová posunula ze středu na pravý kruh a HANNAH BILKAOVÁ udeřila zápěstím pod břevno. Přesilovka trvala šest sekund. Asistence: Megan Kellerová, Taylor Heiseová.
    21:15 Lacey EDENOVÁ - 0:5
     
    21:15
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    LACEY EDENOVÁ tečovala střelu Harmonové z pravého kruhu až k zadní tyči. Asistence: Savannah Harmonová, Kendall Coyne-Schofieldová.
    19:49 Hayley SCAMURRAOVÁ - 0:4
     
    19:49
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    To byl pěkný kolotoč před japonskou bránou. Američanky rozebraly své soupeřky. Kellerová po převzetí kotouč ještě nahrála kolem vystupující hráčky na levý kruh a HAVLEY SCAMURRAOVÁ vypálila zápěstím pod víko. Asistence: Megan Kellerová, Taylor Heiseová.
    19:00 Caroline HARVEYOVÁ - 0:3
     
    19:00
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    V ponechané výhodě se CAROLINE HARVEYOVÁ zbavila první hráčky a rychlým bekhendovým blafákem pokořila Konišiovou. Asistence: Taylor Heiseová.
    08:12 Rory GUILDAYOVÁ - 0:2
     
    08:12
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    RORY GUILDAYOVÁ si vyměnila kotouč se spoluhráčkou a svou střelu z pozice pravé obránkyně odrazila o zadní tyč. Hannah Bilkaová se dotkla kotouče až za čárou. Pro Guildayovou to je první reprezentační gól v kariéře. Asistence: Savannah Harmonová, Amanda Kesselová.
    06:27 Kelly PANNEKOVÁ - 0:1
     
    06:27
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Lacey Edenová získala kotouč na levém kruhu, přihrála k bližší tyči, odkud Kendall Coyne-Schofieldová postrčila na KELLY PANNEKOVOU a ta zakončila zápěstím do pravé šibenice. Asistence: Kendall Coyne-Schofieldová, Lacey Edenová.
    Marken.cz

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 7. Panneková (Coyne-Schofieldová, Edenová), 9. Guildayová (Harmonová, Kesselová), 19. Harveyová (Heiseová), 20. Scamurraová (Kellerová, Heiseová), 22. Edenová (Harmonová, Coyne-Schofieldová), 22. Bilkaová (Kellerová, Heiseová), 29. Roqueová (Barnesová, Coyne-Schofieldová), 39. Carpenterová (Heiseová, Kesselová), 39. Kesselová (Heiseová), 44. Carpenterová (Steckleinová)


    Japonsko: Konišiová (29. Masuharaová) – Šigaová, Hitosatová (A), Koikeová (C), Hosojamadaová (A), Jamašitaová, Sekiová, Satoová, Sasanová – Šigaová, Tokoová, Itoová – Jamašitaová, Sasakiová, Wadžimaová – Enomotoová, Kojamaová, Lacková – Mijazakiová, Takaová, Ogawaová.
    Trenér: Ijzuka

    USA: Hensleyová (Rooneyová) – Steckleinová (A), Harveyová, Kellerová, Harmonová, Barnesová, Dunneová, Guildayová – Brandtová, Knightová (A), Bilkaová – Carpenterová, Heiseová, Kesselová – Edenová, Panneková, Coyne-Schofieldová (C) – Roqueová, Zumwinkleová, Scamurraová – Compherová.
    Trenér: Wroblewski

    Rozhodčí: Karklinaová (LAT), Lieffersová (CAN) – Sainiová (FIN), Wang (CHN)

    Diváci: 438
    bahis siteleri