Česko – Slovensko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Slovensko
Čtvrtek 25.08.2022, 18:00 • Red Bull Akademie, Salcburk • Turnaj tří (U16)
Partner:
     
    59:07
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Drama! JAKUB DUBRAVÍK vypálil z pravého kruhu neskutečnou ránu, je však otázka zda tam ještě nebyla teč. To ale není důležité, Slovensko snižuje na 3:2! Asistence: Marcus Kršák a Tobiáš Tomik.
     
    Slovenská brána je prázdná!
     
    58:54
    Timeout pro Slovensko!
     
    58:54
    Vyloučení v týmu Česko:
    Holub – 2 min..
     
    52:49
    Záhejský a jeho krásná stahovačka! Český centr s číslem 16 následně zvládl i vypálit, jenže bránu z velmi slibné pozice netrefil!
     
    44:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko vede o dvě branky! Hned po vhazování zapracoval výborně Dominik Pavlík, jenž vyvezl z pásma, kopnul do vrtule a předal na z pravé strany najíždějícího DAVIDA HRUBÉHO, jenž přečíslení dva na jednoho suverénně zakončil. 3:1! Asistence: Dominik Pavlík a Štěpán Černý
     
    34:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Veliká chyba slovenského brankáře a Češi vedou 2:1! Brezáni namazal do rohu jednomu z našich forwardů, ten nahrál do mezikruží VÁCLAVU RAJCHLOVI a útočník s číslem 27 už jen uklidil kotouč do opuštěné brány. Asistence: Jakub Frolo.
     
    28:21
    2 na 1! Pavlík měl na holi vedoucí branku, z bezprostřední blízkosti však kotouč do sítě nezametl.
     
    21:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Češi se prosazují krátce po konci přesilovky z hole ŠTĚPÁNA LEMPACHA, jenž inkasoval přihrávku od do brankoviště najíždějícího Davida Rozsívala a nikým nerušen zametl do sítě! 1:1.. Asistence: David Rozsíval a Štěpán Černý.
     
    19:30
    Únik při vlastním oslabení! Tobias Tomík ujížděl sám na Fajmona, jehož ale nepřekonal!
     
    19:04
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Michal Čapoš – 2 min..
     
    17:46
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Krásný gól ANDREASE STRAKY. Slovenský štírek uzmul puk na mantinelu, obešel prvního beka, druhého a backhandem zakončil. Potřeboval i pomoc několika šťastných odrazů, krásu akce to však nesnižuje a Slovensko se ujímá vedení. Holt nedáš – dostaneš. 0:1! Asistence: Samuel Mišák a Marcel Kimák.
     
    14:03
    Jakub Dubravník a slovenská šance, útočník v bílém mohl dorazit puk do poloodkryté klece po střele z dálky, musel však zpracovat a český brankář se famózně přesunul!
     
    12:31
    Obránce Holub v první tutovce zápasu! Slovensko špatně vystřídalo a bek s číslem 9 si to namířil středem směr branka, natlačil se tělem a zkusil zakončit nahoru, načež prostor mezi třemi tyčemi těsně minul!
     
    07:33
    Vyloučení v týmu Česko:
    Lempach – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 22. Lempach (Rozsíval, Černý), 35. Rajchl (Frolo), 45. Hrubý (Pavlík, Černý) – 18. Straka (Mišák, Kimák), 60. Dubravík (Kršák, Tomik)


    Česko: Fajmon (Skácel) – Vápeník, Mikel, Černý, Mrtka, Seidl, Holub (A), Pšenička – Kristek, Záhejský, Poletín – Pavlík, Netušil (C), Hrubý – Lempach (A), Věchet, Rozsíval – Raichl, Frolo, Kos – Wardas
    Slovensko: Brezáni (Prádel) – Lisý, Radivojevič (C), Dravecký, Rusznyak, Kalman (A), Čapoš, Kršák, Slovák – Dubravník (A), Saloň, Tomík – Mišák, Straka, Kimák – Kriška, Chrenko, Nemec – Bórik, Habla, Tomka
    bahis siteleri