TK ke startu sezóny házenkářské Extraligy mužů (kon.) | Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
konec
Tisková konference FC Viktoria Plzeň

Úterý 30.08.2022, 14:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. Děkujeme za pozornost. (14:41:45)
     
    Slovo si vzal zástupce společnosti Betano Julio Iglesias Hernando. „Když jsem poprvé viděl stadion, tak jsem byl nadšený. Zázemí klubu je špičkové, nemohu se dočkat, až uvidím plné ochozy. Moc se těším na atmosféru plné Doosan Areny,“ řekl.
     
    „Díky spolupráci s Betanem nyní máme klid na práci, můžeme se více soustředit třeba na rozvoj mládeže a vlastně na rozvoj celého klubu,“ pokračuje v řeči generální ředitel klubu Adolf Šádek.
     
    Adolf Šádek uvedl, že Viktoria Plzeň uzavřela smlouvu se sázkovou kanceláří Betano na tři roky, přičemž může dojít k debatám o jejím prodloužení.
     
    Hamouz pokračuje. „Betano je velký podnik, který operuje na mnoha trzích. Chceme ve spolupráci s ním posunout naší komunikaci s fanoušky zase o krok dál. Věřím, že i oni tuto spolupráci do budoucna ocení.“
     
    Na Maca navazuje obchodně-marketingový ředitel Viktorie Plzeň Jaromír Hamouz. „Jsme první na českém sportovním trhu, s kým tato značka spojila spolupráci. Jsme moc rádi, že jsme společná jednání dotáhli do úspěšného konce,“ pronesl.
     
    Po Adolfu Šádkovi hovoří český zástupce společnosti Betano Roman Maco, jenž na úvod odhalil další cíl sázkové kanceláře: „Vedle podpory Viktorie Plzeň se chceme rovněž utkat v souboji o titulární partnerství nejvyšší fotbalové ligy. To je náš zájem.“
     
    Adolf Šádek si chválí spojení i z hlediska ekonomické stability a doufá v postupné prohlubování vzájemné spolupráce.
     
    „Chceme se prezentovat jako evropský klub, a to nejen na hřišti, ale i na poli obchodním a marketingovém. Partnerství se společností Betano nás v tomhle pomůže posunout kupředu,“ pokračuje Šádek.
     
    Slova se chopil generální ředitel českého mistra Adolf Šádek. „Pro nás je obrovská čest, že se můžeme zařadit do rodiny klubů jako je Benfica, Sporting a další týmy, které společnost Betano podporuje“ řekl na úvod.
     
    Julio Iglesias Hernando pokračuje ve své řeči. „Našim cílem je spolupracovat s nejlepšími kluby. Ne každý tým se může pyšnit takovou týmovostí a semknutostí, jaká je právě v Plzni,“ prohlásil.
     
    Hernando ještě pochválil český trh a poznamenal, že Česká republika je již desátou zemí, v níž se sázková kancelář Betano angažuje.
     
    „Je mi velkou ctí spolupracovat s jedním z největších klubů v České republice,“ nechal se slyšet zástupce společnosti Betano, Julio Iglesias Hernando.
     
    Začala tisková konference plzeňské Viktorie k představení nového premium partnera, jímž je sázková kancelář Betano.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

    Milan Huppert

    bahis siteleri