Česko – Slovensko 8:6 (kon.)
konec
Česko
8:6 (5:3, 1:1, 2:2)
Slovensko
Středa 31.08.2022, 16:00 • Szopienice Arena, Katovice, Polsko • MS juniorek
    58:07 PAPIERNIKOVÁ - 8:6
     
    58:07
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Slovenky nakonec početní výhodu využily! Po prudké kombinaci křížem zůstal míček před roztaženou Šolleovou, která ho zastavila nohou. První u něho ale byla DENISA PAPIERNIKOVÁ, která si tak kompletuje hattrick! Bez asistence.
    48:58 VACHUDOVÁ - 8:5
     
    48:58
    Česko právě vstřelilo branku!

    Češky jsou opět na třech brankách! KATEŘINA VACHUDOVÁ pod tlakem vystřelila zblízka jen do gólmanky Michaliskové. Ta ale nedokázala zachytit míček rukami a ten se tak od ní odrazil zpátky k Vachudové, která ho napodruhé už dostala do sítě! Bez asistence.
    44:08 KLUBALOVÁ - 7:5
     
    44:08
    Česko právě vstřelilo branku!

    Tak toto byla ovšem parádička! Po přihrávce křížem vystartovala Michalisková proti míčku, KAROLÍNA KLUBALOVÁ nicméně přeskočila její nohu, stahovačkou si podržela míček a zakončila do prázdné sítě! Asistence: Simona Korbelářová.
    41:01 SABOLOVÁ - 6:5
     
    41:01
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Češky vedou už jen o jedinou branku! Střelu Talpašové sice Šolleová nártem zastavila, u její nohy ale stála jen osamocená SOPHIA SABOLOVÁ, která míček doklepla do prázdné brány. Asistence: Katarína Talpašová.
    35:42 PAPIERNIKOVÁ - 6:4
     
    35:42
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    A přichází odpověď od Slovenek! DENISA PAPIERNIKOVÁ poslala nechytatelnou dělovku těsně nad natáhnutou rukou Solleové, která už neměla šanci změnit její polohu! Bez asistence.
    34:50 MAROSZOVÁ - 6:3
     
    34:50
    Česko právě vstřelilo branku!

    Ovšem tentokrát už Češky skórovaly do sítě! Mezerová po lajně přesně nahrála VENDULE MAROSZOVÉ a česká kapitánka se opět nemýlila! Asistence: Karolína Mezerová.
    17:55 SABOLOVÁ - 5:3
     
    17:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    A Slovenky trestají českou unáhlenost! Obrana v rudém zachytila postup Slovenek, ve snaze o okamžitý brejk si ale opět nechala míček vzít a je z toho trefa k zadní tyči od SOPHIE SABOLOVÉ!
    15:04 PUDIŠOVÁ - 5:2
     
    15:04
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Další akce ale na ní byla moc a Slovenky po čase skórují! Laura Chupéková zpoza brány procpala přihrávku pod tělem Solleové a LINDA PUDIŠOVÁ zamířila k zadní tyči. Česká gólmanka byla absolutně bezmocná. Asistence: Laura Chupéková.
    13:17 MAROSZOVÁ - 5:1
     
    13:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale nakonec Češky odbíjejí pátou! Střela Vachudové z levého křídla se přes ruku gólmanky Michaliskové odrazila na čepel VENDULY MAROSZOVÉ a kapitánka českého výběru bekhendem poslala míček za brankovou čáru. Asistence: Kateřina Vachudová.
    09:50 R. KORBELÁŘOVÁ - 4:1
     
    09:50
    Česko právě vstřelilo branku!

    Češky nadále soupeřkám odskakují! Po dobré přihrávce se z první do víka trefila RADKA KORBELÁŘOVÁ! Asistence: Michaela Mechlová.
    06:10 VACHUDOVÁ - 3:1
     
    06:10
    Česko právě vstřelilo branku!

    Teď ovšem Češky zapisují další přesnou trefu! Z běhu se do růžku zadní tyče trefila KATEŘINA VACHUDOVÁ! Bez asistence.
    04:00 JANATKOVÁ - 2:1
     
    04:00
    Česko právě vstřelilo branku!

    Češky si opět berou vedení! Michalisková byla střelami z dálky rozlítaná, čehož využila KAROLÍNA JANATKOVÁ a prakticky dovezla míček do středu opuštěné klece!
    02:40 PAPIERNIKOVÁ - 1:1
     
    02:40
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    No a záhy skórují i ony! U tyče využila šťastného odrazu DENISA PAPIERNIKOVÁ. Míček se od nohy Solleové odrazil do pravého horního rohu. Asistence: Lenka Červená.
    01:25 ŘEHÁKOVÁ - 1:0
     
    01:25
    Česko právě vstřelilo branku!

    A máme tu rychlý gól českého výběru! Po přechodu od brány k bráně našla Klubalová zadovkou EVU ŘEHÁKOVOU a ta dala Michaliskové jesle! Pro benjaminka Klubalovou je to premiérový bod v reprezentaci U19! Asistence: Karolína Klubalová.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 2. Řeháková (Klubalová), 4. Janatková, 7. Vachudová, 10. R. Korbelářová (Mechlová), 14. Maroszová (Vachudová), 35. Maroszová (Mezerová), 45. Klubalová (S. Korbelářová), 49. Vachudová – 3. Papierniková (Červená), 16. Pudišová (L. Chupéková), 18. Sabolová, 36. Papierniková, 42. Sabolová (Talpašová), 59. Papierniková


    Česko: Šolleová (Kuchařová) – Maroszová (C), Lechnerová, Řeháková, Mezerová, Brucháčková, Skalíková, Zlatníková, Středulová, Klubalová, R. Korbelářová, Mechlová, Sigmundová, Skalíková, Janatková, Matýsková, Lenfeldová, Vachudová, S. Korbelářová
    Trenér: Tomáš Martiník

    Slovensko: Michalisková (Plevková) – Dubravská, L. Chupéková, Uhrinová, K. Chupéková, Hlávková, Drábeková, Talpašová, Ondrejíčková, Papierniková, Červená, Hajduchová, Pudišová (C), Sabolová, Tvrdá, Hrabovská, Mišková, Břídová, Jančárová.
    Trenér: Dušan Ďuríček

    Rozhodčí: Rozmiarek – Mielewčyk