Havlíčkův Brod – Stavanger 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:3 (3:1, 0:0, 1:2)
Stavanger Oilers
Středa 31.08.2022, 16:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:58
    Velká šance na vyrovnání! Didrik Baanerud vypálil z prostoru mezi kruhy, jeho rána byla na poslední chvíli sražena do ochranné sítě.
     
    57:13
    Vyloučení v týmu Stavanger Oilers:
    Berensten – 2 min., zdržování hry / brankář – hraní puku mimo lichoběžník, odpyká Arntsen.
     
    51:29
    Stavanger právě vstřelil branku! Stavanger opět dotahuje! Sander Husebo přihrál z rohu na pravý kruh, kde byl připraven Irer Karlsen, který předložil puk na SANDERA DAHLA, jenž střelou do teploměru překonal Berana! Asistence: Irer Karlsen, Sander Husebo.
     
    46:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají přesilovou hru a berou si zpět dvoubrankové vedení! Kevin Coufal se prokličkoval mezi třemi hráči, poslal přihrávku na MAXE KUTLVAŠRA, který vystřelil bez přípravy a překonal přesouvajícího se brankáře! Asistence: Kevin Coufal.
     
    45:42
    Vyloučení v týmu Stavanger Oilers:
    Skeltins – 2 min., hákování.
     
    45:10
    Stavanger právě vstřelil branku! Hosté využívají přesilovou hru a dotahují se na soupeře! Philip Hagen přihrál od modré čáry na levý kruh, kde stál Sander Husebo, který ihned předložil puk před branku IRERU KARLSENOVI, jenž vypálil do Beranova teploměru! Asistence: Sander Husebo, Philip Hagen
     
    44:10
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Krejčí – 2 min., sekání.
     
    40:01
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod:
    ze hřiště odchází Havlík, přichází Beran.
     
    39:27
    Vyloučení v týmu Stavanger Oilers:
    Widding – 2 min., krosček.
     
    31:59
    Vyloučení v týmu Stavanger Oilers:
    Vorland – 2 min., podrážení.
     
    29:24
    Sander Dahl dostal přesnou přihrávku, měl před sebou poloodkrytou klec, avšak hráč norského celku ji minul!
     
    24:37
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Niederhafner – 2 min., hákování.
     
    24:00
    Ernests Karins jel sám na Havlíka, zkusil rychlou střelu na vyrážečku, ten vytěsnil touš do ochranné sítě!
     
    18:40
    Vyloučení v týmu Stavanger Oilers:
    Skeltins – 2 min., nedovolené bránění.
     
    18:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do dvoubrankového vedení! Kevin Coufal vystřelil z levého kruhu, brankář vyrazil puk k pravé tyči, kam se nejrychleji dostal DAVID KREJČÍ. Havlíčkobrodský forvard nadvakrát procpal kotouč do sítě. Asistence: Kevin Coufal, Tobiáš Niederhafner.
     
    16:10
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Jeletz – 2 min., hákování.
     
    11:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Havlíčkobrodská družina otáčí stav utkání! Michal Janko vybojoval puk v rohu kluziště, předložil pas na PETRA HRDLIČKU, který nadvakrát překonal Berenstena! Asistence: Michal Janko, Tadeáš Holenda.
     
    08:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A je vyrovnáno, Bruslaři smazali jednobrankové manko! Kevin Coufal našel krásným pasem najetého TOBIÁŠE NIEDERHAFNERA, který si položil brankáře a poslal puk pod horní tyčku! Asistence: Kevin Coufal.
     
    00:13
    Stavanger právě vstřelil branku! Hostující celek se velice rychle dostává do vedení! Sander Dahl se dostal do útočného pásma, z levého kruhu poslal křižnou přihrávku na SANDERA HUSEBA, který střelou bez přípravy překonal Havlíka. Asistence: Sander Dahl.

    Dominik Adam

    Branky a nahrávky: 9. Niederhafner (Coufal), 12. Hrdlička (Janko, Holenda), 19. Krejčí (Coufal, Niederhafner), 47. Kutlvašr (Coufal) – 1. Husebo (Dahl), 46. Karlsen (Husebo, Hagen), 52. Dahl (Karlsen, Husebo)


    BK Havlíčkův Brod: Havlík (Beran) – Jeletz, Kutlvašr, Besmák, Bezpalec, Novotný, Vaněček – Coufal, Niederhafner, Krejčí, Trejbal, Mach, Routa, Janko, Holenda, Hrdlička, Prchal, Kuprijanov, Machovský
    Trenér: Václav Adam

    Stavanger Oilers: Berenstsen (Bjornsgaard) – Hagen, Arntsen, Bertselsen, Gjose, Melberg, Skeltins, Boganes, Husebo, Karlsen, Dahl, Klungtveit, Gjertsen, Olsson, Karins, Vorland, Baanerud, Skarpjordet, Brekke, Widding, Machin
    Trenér: Christer Nylund

    Rozhodčí: Suchý – Křivohlavý, Fišer
    bahis siteleri