Tisková konference HC Kometa Brno (kon.)
konec
Tisková konference HC Kometa Brno

Pátek 02.09.2022, 11:30 • NEST interiér, Brno • Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. Děkujeme za pozornost. (11:47:01)
     
    Vyzkouší si generální ředitel Dedoulis brněnskou atmosféru naživo? "Těším se do arény na vyprodané zápasy, kde si to s fanoušky užijeme," odpověděl.
     
    "Jako hráči víme, jak je nyní těžká doba. Všichni partneři, které nosíme na dresech, jsou pro nás důležití. Nová smlouva pomůže Kometě se nadechnout a patřit mezi nejlepší týmy v extralize. Doufám, že spolupráce bude úspěšná a dlouhodobá," řekl kapitán týmu Martin Zaťovič.
     
    Maco vyzdvihl přednosti Betana, jako například zajímavé kurzy oproti konkurenčním společnostem, nové typy sázek a v neposlední řadě velmi příjemná mobilní aplikace.
     
    "Spojení s Kometou nám dávalo velký smysl. Jedná se o velkou a silnou značku. Přesvědčit vedení společnosti o správnosti tohoto spojení bylo velmi jednoduché," vyjádřil se Roman Maco, ředitel českého zastoupení Betano.
     
    "Samotná pozice generálního partnera našeho klubu je velmi důležitá. Dává nám to velkou stabilitu do budoucna," sdělil majitel a generální manažer Komety Libor Zábranský. Smlouva je nyní podepsána na 3 roky.
     
    Jedná se o historicky první hokejovou aktivaci společnosti. "Jsem rád, že je spojena právě s Kometou," doplnil Dedoulis.
     
    "Je mi velkou ctí, že mohu být v tak krásném městě, jako je Brno. Pro naši společnost je velkou ctí stát se partnerem HC Kometa Brno. Možná ani nevíte, že společnost Kaizen se snaží expandovat. Cílíme na dlouhodobé spolupráce," řekl na úvod Evangelos Dedoulis, generální ředitel Kaizen Gaming.
     
    Setkání se účastní – Evangelos Dedoulis a Roman Maco za Kaizen Gaming, resp. Betano, Libor Zábranský a Martin Zaťovič za brněnskou Kometu.
     
    Začala tisková konference brněnské Komety k představení nového generálního partnera – sázkové kanceláře Betano.
     
    Vítejte u textového online přenosu ze speciální tiskové konference klubu HC Kometa Brno při příležitosti představení nového obchodního partnera.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

    Michal Kuba

    bahis siteleri