Mallorca – Girona 1:1 (kon.) | Real Madrid – Real Betis 2:1 (kon.) | Real Sociedad – Atlético 1:1 (kon.)
Sevilla – Barcelona 0:3 (kon.)
konec
Sevilla FC
0:3 (0:2)
FC Barcelona
Sobota 03.09.2022, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:58:33)
     
    Šlágr kola ovládla katalánská Barcelona, která na půdě Sevilly zvítězila po výborném týmovém výkonu přesvědčivě 3:0.

    Důležitý první gól vstřelil ve 21. minutě Raphinha, který rozvlnil síť hlavou. První poločas přinesl ještě jednu trefu, o níž se ve 36. minutě postaral střelou k pravé tyči Robert Lewandowski. Druhá pětačtyřicetiminutovka přinesla jen jednu branku, po výborném sklepnutí Koundého vstřelil po téměř tří a půl letech soutěžní gól stoper Eric García. Katalánci měli po většinu času zápas pevně ve svých rukách, vítězství je naprosto zasloužené.

    Svěřenci kouče Xaviho se díky získaným třem bodům vyšvihli v tabulce na druhé místo, dva body ztrácí na vedoucí Real Madrid. Naopak nadále pokračuje trápení Sevilly, která se s jedním bodem krčí na sedmnáctém místě, trenérská židle se pod Julenem Lopeteguiem začíná pořádně otřásat v základech.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 15:14.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Po faulu na Frenkieho de Jonga si hosté kopli ještě jeden volný přímý kop. Raphinha volil centr, který nasměroval mimo dosah spoluhráčů i protihráčů.
     
    90+1
    Barcelona kontrouje závěrečné okamžiky utkání na útočné polovině, přičemž do zakončení se z pochopitelných důvodů nežene. Presink domácích je prakticky nulový.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
     
    89
    Kdo dnes nedohraje bez žlutého trestu, to je Sergi Roberto. Do skluzu šel příliš pozdě, místo míče zasáhl levou nohou rozběhnutého Dolberga.
     
    88
    Se zpracováním dlouhého nákopu neměl Érik Lamela žádný problém. Ten měl při avizovaném centru do vápna, protože v tomto prostoru neměl protihráče, takže si úmysl rozmyslel a akci zbrzdil zpětnou nahrávkou na Susa.
     
    87
    Kolmice Gaviho na Frenkieho de Jonga neprošla, odražený míč poté získal Ansu Fati. V souboji jeden na jednoho proti Tanguyovi Nianzouovi neuspěl.
     
    86
    S lehce tečovanou střelou Ivana Rakitiće z dvaceti metrů neměl Marc-André ter Stegen vážnější problémy. Německý gólman míč bezchybně zpacifikoval v rukavicích.
     
    85
    Marcos Acuňa byl tím, kdo centroval na opačné straně. Místo na penaltu se rozhodl kulatý nesmysl přetáhnout na Dolberga, mimo jeho dosah zvedl balón Araújo.
     
    84
    Pohybem si řekl o nahrávku za obranu Ansu Fati. Jordi Alba zkusil krajana najít, jenže ve vzduchu výborně zapracoval Tanguy Nianzou.
     
    83
    Pěkné gesto od Susa, jenž převzal práci po Sergiu Busquetsovi a pořádně napnul Gaviho levou nohu tak, aby jeho bolesti odezněly co nejdříve.
     
    82
    Gaviho chytly křeče, což není dobrá zpráva nejen vzhledem k nemožnosti střídání, ale i k tomu, že příští týden startuje Liga mistrů a španělský středopolař ve zbytku střetnutí může riskovat zranění.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Barcelona vede tříbrankovým rozdílem a o jejím vítězství již není pochyb.
     
    80
    Kousek za šestnáctkou dostal příležitost ke střele Frenkie de Jong. Placírkou zakončoval technicky k pravé tyčce, hrací předmět prosvištěl těsně vedle ní.
     
    79
    Ferrán Torres nastartoval po levé lajně Ansu Fatiho. Španělský mladí se vyzkoušel procpat do pokutového území, Tanguy Nianzou mu ovšem čistě vystavil stopku.
     
    78
    Érik Lamela si zřejmě ublížil při útočném faulu na Ronalda Araúja. Trenér Julen Lopetegui musí doufat, že bude Argentinec v pořádku, dispozici už totiž nemá žádné střídání, stejně je na tom i na druhé straně Xavi.
     
    77
    Po příchodu na trávník je Ansu Fati pochopitelně plný sil. Teď to ovšem přehnal s agresivitou a Marcose Acuňu dohrál nedovoleným způsobem.
     
    76
    Sevilla sympaticky bojuje alespoň o čestný zásah. Suso hledal centrem od levé lajny Ivana Rakitiće, domácího kapitána přeskočil Sergio Busquets.
     
    75
    Ronald Araújo fauloval a inkasoval kartóne žluté barvy. S rozhodčím ještě gestikuloval o intenzitě prohřešku, leč zbytečně.
     
    74
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Ansu Fati.
     
    73
    Jásín Búnú podržel Sevillu! Správně očekával, že Robert Lewandowski vyzkouší lob a balón vyrazil levou rukou. O dorážku se přihlásil Frenkie de Jong, Nizozemec pro změnu napálil blokujícího Acuňu.
     
    72
    Hosté měli k dispozici standardku z třiadvaceti metrů od brány. Exekuci si vzal na starosti Raphinha, balón poslal placírkou vysoko nad bránu.
     
    71
    Alejandro Gómez se chtěl uvést gólem. Vypálil dostatečně prudce, jenže přímo do středu brány, takže Marc-André ter Stegen zasáhl bez problémů.
     
    70
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Isco, přichází Alejandro Gómez.
     
    69
    Faul zaznamenal Gavi. Při střetu s Kasperem Dolbergem sice zasáhl i míč, ale nejprve stoupl dánskému protihráči na levou nohu.
     
    68
    Obranný odkopl Jordimu Albovi vůbec nevyšel, levou nohou se trefil do hlavy. Od ní se kulatý nesmysl odrazil do rukou gólmana ter Stegena.
     
    67
    Robert Lewandowski se středem hřiště zkusil procpat do pokutového území. Neuspěl, stoperská dvojice Sevilly v tomto případě Poláka pohlídala.
     
    66
    Žlutou kartu si pěkně zblízka prohlédl José Ángel Carmona. Ferrána Torrese dohrál v momentě, kdy byl balón už dávno někde jinde.
     
    65
    Marcos Acuňa ve vzdušném souboji atakoval Raphinhu tvrdě, ale ne nedovoleně. Brazilský křídelník inkasoval nepříjemný úder do pravé ruky.
     
    64
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Gonzalo Montiel, přichází Suso.
     
    64
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Alejandro Balde, přichází Jordi Alba.
     
    63
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Pedri, přichází Frenkie de Jong.
     
    63
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Ferrán Torres.
     
    62
    Robert Lewandowski byl velmi blízko druhému vstřelenému gólu. Symbióza mezi ním a centrujícím Sergim Robertem zafungovala perfektně, zakončení Poláka vyškrábl Búnú na levou tyč.
     
    61
    Hodina z utkání je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Barcelona disponuje už tříbrankovým náskokem, ztráta takového vedení by za současné situace byla hodně překvapivá.
     
    60
    Nedovolený zákrok na sebe vybojoval Isco. Zkušený Španěl ukázal výborné krytí balónu, nedovoleně jej atakoval Sergi Roberto.
     
    59
    Raphinha pořádně větrá pravou stranu. Opět se zbavil Marcose Acuni, avšak centrovaný balón nasměroval přímo do rukavic Búnúa.
     
    58
    Po pravém křídle nabral velkou rychlost Raphinha. S hlavu nahoře nahrál pod sebe na střed šestnáctky Ousmanemu Dembèlému, rána z první zamířila vysoko nad břevno.
     
    57
    Daleko vystartoval z brány Jásín Búnú. Nečekaně neodpálil balón z první a ještě si ho posunul před sebe, před třemi protihráči v blízkosti v poslední chvíli odkopl kulatý nesmysl do zámezí.
     
    57
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Júsuf Nasírí, přichází Kasper Dolberg.
     
    55
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Eric García, přichází Sergi Roberto.
     
    54
    Krátce po vstřeleném gólu pro Erica Garcíu nejspíše zápas skončil. Španělský stoper se po jednom ze soubojů posadil na trávník a do akce míří zdravotníci.
     
    53
    Pedri vyzkoušel průnik středem hřiště. Zbavil se osobního strážce, ale pak kličkou na pravou stranu nevyzrál na pozičně dobře stojícího Montiela.
     
    52
    Xaviho družina rychle získala balón na svou stranu a opět kombinuje na útočné polovině. Zřejmě nemá dost a ráda by přidala další góly.
     
    50
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nestává se často, aby Barcelona skórovala z rohového kopu, nyní se tak stalo! Raphinha si vyměnil míč s Pedrim a odcentroval na zadní tyč, odkud Koundé hlavou hrál pod sebe na ERICA GARCÍU, jemuž stačilo nastavit placírku a míč usměrnit za záda bezmocného brankáře. Španělský stoper zaznamenal soutěžní gól po téměř třech a půl letech!
     
    49
    Fotbalisté v bílých dresech pokračují v aktivní hře. Po pravém křídle nabíhal za obranu Júsuf Nasírí, balón ovšem dostal od Ivana Rakitiće do ofsajdu.
     
    48
    Akce Sevily pokračovala rohovým kopem. Centr zamířil na úroveň penalty, kde Sergio Busquets přeskočil Gonzala Montiela.
     
    47
    Nechybělo moc, aby Sevillu krátce po startu druhé půle vrátil na dostřel jednoho gólu Érik Lamela. První střelu ovšem zblokoval Ronald Araújo před sebe, tu druhou tentýž stoper odrazil nad břevno.
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Nemanja Gudelj, přichází José Ángel Carmona.
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází Thomas Delaney.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.
     
    Fotbalisté Barcelony ve šlágru 4. kola míří za třemi body, po prvním poločase vedou na půdě Sevilly 2:0. Skóre střetnutí otevřel ve 21. minutě, Raphinha, jenž hlavou dorážel střelu Lewandowského, kterou na brankové čáře zastavil Fernando. Současnou podobu dal výsledku Robert Lewandowski. Polský kanonýr po výborném pasu Koundého zvládl nelehké zpracování, načež gólově zakončil k pravé tyči.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Seville mohl přibalit gól do šatny Ousmane Dembèlé. V přečíslení dvou na jednoho místo očekávané nahrávky pěknou kličkou vyřadil ze hry obránce, jenže pak loboval mimo bránu. Sprintující Lewandowski nevěřícně zíral na soupeře, nejspíše také očekával přihrávku. Nakonec ale snaze francouzského spoluhráče zatleskal.
     
    45+1
    Nechybělo moc, aby Jules Koundé skóroval proti bývalému zaměstnavateli. Výborně si naběhl za pěkně provedený centr za obranu, jenže se nenastavil dobře k míči, hlavou zakončil o kus vedle pravé tyče.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Pravý obránce Jules Koundé si sběhl na střed, odkud nahrával po své levé ruce Raphinhovi, brazilskému reprezentantovi rána levačkou vůbec nevyšla.
     
    43
    Zápas může pokračovat. Gavi se natočil směrem doleva, aby pak překvapil v blízkosti stojícího Jordána nahrávkou k pravé lajně na Koundého, centr do vápna si pohlídal Jásín Búnú.
     
    42
    V blízkosti poloviny hřiště došlo k nepříjemné srážce mezi Iscem a Ronaldem Araújem. Ke stoperovi Barcelony dokonce museli být přivoláni zdravotníci.
     
    41
    Vypomoci domácím do defenzivy se dokonce vydal i hrotový útočník Júsuf Nasírí, a právě marocký forvard ukázkově odstavil Pedriho.
     
    40
    Hráči ve žlutých dresech dominují na obranné polovině soupeře s míčem na kopačkách. Jules Koundé si rozmyslel další pas za obranu, raději hrál dozadu na Araúja.
     
    39
    Raphinha dostal pěknou nahrávku za obranu, ovšem Jásín Búnú Brazilci výborně zmenšil střelecký úhel. Překvapený křídelník si ukopl hrací předmět mimo hrací plochu.
     
    38
    Sevilla přestává stíhat tempu soupeře. V úvodu si domácí vytvořili pár zajímavých příležitostí, postupně už ale mají problémy se jen dostat na útočnou polovinu.
     
    36
    Barcelona právě vstřelila branku!
    V podání Barcelony to vypadá tak jednoduše! Jules Koundé vyslal parádní pas mezi stopery na ROBERTA LEWANDOWSKÉHO. Polský kanonýr si zpracoval míč na prsa a akci završil nechytatelným zakončením k pravé tyči. Souhra dvou letních posil Blaugranas neměla jedinou chybičku.
     
    35
    Útočným faulem se provinil Raphinha. Byl příliš netrpělivý a míč výborně si kryjícího Nemanju Gudelje zezadu podrazil.
     
    34
    Polský kanonýr Robert Lewandowski se rychle oklepal a ve vápně už nabíhal na centrovaný míč Pedriho, který ovšem poměrně výrazně podskočil.
     
    33
    Dalším nositelem žluté karty je Joan Jordán. Nebezpečně zajel do Roberta Lewandowského, kterému trefil hlavně pravý kotník. Sám záložník si nejspíše při nedovoleném zákroku lehce ublížil.
     
    32
    Sergio Busquets si na středu neporozuměl s Gavim, mladší ze Španělů vůbec nepočítal se zpětným pasem. Nemanja Gudelj byl tím, kdo získal kulatý nesmysl do své moci.
     
    31
    Svěřenci kouče Xaviho přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Nyní sledujeme typickou trpělivou kombinaci Barcelony, kdy znenadání přijde nečekaný útok.
     
    30
    Ousmane Dembèlé vykličkoval Fernanda, jenže zakončení mu vůbec nevyšlo, z levé strany velkého pokutového území vystřelil levačkou o několik metrů nad.
     
    28
    Naprosto zbytečnou žlutou kartu získal na konto Alejandro Balde. V době, kdy byly na hrací ploše dva balóny, tak ten, s nímž se nehrálo, kopl směrem k Lamelovi, jenž zrovna postupoval po pravé lajně. Levý bek tímto momentem přerušil hru.
     
    28
    Ivan Rakitić si ve středu pole vyměnil balón s Joan Jordánem, aby posléze vyzkoušel zakončení pravačkou z dvaceti metrů, dobře zapracoval blokující Eric García.
     
    27
    Brejk Sevilly kýženým vyrovnáním neskončil. Júsuf Nasírí nabral velkou rychlost po pravé lajně, situaci tři na tři završil nepřesným pasem za paty Érika Lamely.
     
    26
    Do defenzivy se výborně stáhl Isco. Vypomohl stoperské dvojici, společnými silami odzbrojili od balónu Roberta Lewandowského.
     
    25
    Právě Ousmane Dembèlé byl tím hráčem, který standardku rozehrával. Na přední tyči hledal Ronalda Araúja, toho přehlavičkoval Fernando.
     
    24
    Standardku v podobě rohového kopu vybojoval Ousmane Dembèlé. Pod tlakem dvou protihráčů šikovně nastřelil Gonzala Montiela, bek nedokázal míč udržet ve hře.
     
    23
    Hosté jsou při chuti. Hlavně Raphinha, který okamžitě usiloval o další gól, technické zakončení poslal o pár decimetrů nad břevno.
     
    21
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánci se ujímají vedení z první vážnější akce! Vše začalo u Gaviho, jenž skvěle předskočil protihráče a rozehrál na Dembèlého. Následoval průnikový pas na Lewandowského, který vyběhnuvšího Búnúa zkušeně přeloboval, ale na brankové čáře míč vykopl Fernando. Brazilský středopolař ovšem míč odvrátil pouze na krajana v dresu soupeře RAPHINHU, ten rychle zareagoval a hlavou nasměroval míč do sítě.
     
    20
    Exekuce volného přímého kopu se chopil Raphinha. Centr mu ale vůbec nevyšel, kulatý nesmysl nasměroval mimo dosah nabíhajících spoluhráčů.
     
    19
    Marcos Acuňa zasáhl ve skluzu nejprve nohy Gaviho, až poté dojel k balónu. Protože ale trefil míč alespoň dodatečně, tak unikl žlutému trestu.
     
    18
    Další sporná situace, i ta nakonec končí odmávaným ofsajdem. Júsuf Nasírí zakončoval placírkou na přední, levou tyč, Marc-André ter Stegen vytěsnil míč mimo bránu pravou rukou.
     
    17
    Nemanja Gudelj chtěl hrát směrem dopředu, jenže neměl na koho. Proto se točil čelem k vlastní bráně a zapojil do hry gólmana Búnúa.
     
    16
    A další ofsajd domácího mužstva. Isco obdržel vynikající pas za obranu, nicméně zřejmě sám předpokládal, že se již nacházel za posledním obráncem, možná proto nezachoval klid v zakončení a bránu vysoko přestřelil.
     
    15
    Júsuf Nasírí se pěknou kličkou do středu zbavil Araúja, načež vypálil slabě do míst, kde se pohyboval jistý Marc-André ter Stegen. Po dohrání akce pomezní zvedl praporek na znamená ofsajdu.
     
    14
    Tentokráte bylo s postavením Érika Lamely všechno v pořádku. Z levé strany pálil z hranice šestnáctky na přední tyč, balón proletěl výrazně vedle pravé tyče.
     
    13
    Erik Érik Lamela vstřelil gól střelou z levé strany šestnáctky na zadní tyč, ale byl si vědom, že v době nahrávky za obranu byl za posledním obráncem, takže se vůbec neradoval. Za protesty posléze inkasoval žlutou kartu kouč Barcelony Xavi.
     
    12
    Hostující stoper Ronald Araújo byl přesvědčen, že jej Júsuf Nasírí atakoval nedovoleným způsobem, arbitr Lahoz ovšem nechal ve hře pokračovat.
     
    11
    Gonzalo Montiel vyzkoušel nákop po pravé lajně na Érika Lamelu. Argentinský křídelník zabral, v souboji tělo na tělo ovšem prohrál s Ronaldem Araújem.
     
    10
    Domácí zkoušejí zklidnit hru trpělivou kombinací, ta zatím probíhá na obranné polovině. Presink Katalánců však dělá domácím velké problémy.
     
    9
    První žlutou kartu střetnutí vyfasoval Ousmane Dembèlé. Nechal si nasadit jesličky Iscem, jehož pak možná i pod mírnou vlnou frustrace zbytečně dohrál.
     
    8
    Kličkovanou Ousmane Dembèlé až do pokutového území nedotáhl. Skončil na jeho hranici, kde mu stopku vystavil Gonzalo Montiel.
     
    7
    Srdnatě Tanguy Nianzou bojoval o balón, ale ve skluzu jako první zasáhl nohy Sergia Busquetse, což arbitr Lahoz viděl a odpískal faul.
     
    6
    Technické zakončení Ousmane Dembèlého bylo sice dobře mířené, ale postrádalo razanci. Jásín Búnú schoval balón bezpečně v rukavicích.
     
    5
    První vážnější závar před bránou Katalánců gólem nekončí. Kapitán Sevilly Ivan Rakitić loboval ter Stegena, jenž v poslední chvíli zvedl pravou ruku a míč vyrazil, z pokutového území pak hrací předmět odpálil mimo nebezpečí Ronald Araújo.
     
    4
    Na hraně velkého pokutového území si hledal prostor ke střele Raphinha. V obležení třech protihráčů ale dle očekávání míč ztratil.
     
    3
    Útočným faulem se provinil Jules Koundé. Neodhadl správně, kam Joan Jordán udělá kličku, španělského konkurenta posléze podrazil.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Fotbalisté Barcelony pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy žluté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Sevilla FC: Búnú – Montiel, Gudelj, Nianzou, Acuňa – Jordán, Fernando, Rakitić (C) – Lamela, Nasírí, Isco.
    Náhradníci: Dmitrović, Flores – Carmona, Ó. Torres, Dolberg, Suso, Delaney, Navas, Salas, Al. Gómez, Mir, Telles.
    Trenér: Julen Lopetegui

    FC Barcelona: ter Stegen – Koundé, Araújo, Eric García, Balde – Gavi, Busquets (C), Pedri – Dembèlé, Lewandowski, Raphinha.
    Náhradníci: I. Peña, Tenas – Depay, Kessié, S. Roberto, de Jong, Alba, Christensen, Fati, Pjanić, Piqué, F. Torres.
    Trenér: Xavi

    Rozhodčí: Lahoz – Cebrián, Porras.
     
    FC Barcelona

    Zdá se, že Barceloně se pod taktovkou Xaviho opět blýská na lepší časy. V již odehraných třech kolech nasbírala sedm bodů, ztratila pouze doma, když remizovala 0:0 s neoblíbeným Vallecanem, jinak si poradila přesvědčivě 4:1 s Realem Sociedad a 4:0 s Valladolidem. Katalánci si minulý víkend stihli zahrát charitativní zápas s Manchesterem City, divoké utkání s nádechem exhibice skončilo nerozhodně 3:3.
     
    Sevilla FC

    Úvod nové sezóny je v podání Sevilly jedno velké trápení. Svěřenci kouče Lopeteguie proti sobě přitom neměli ty nejlepší týmy, přesto se krčí se ziskem jednoho bodu až na patnáctém místě. Onu remízu Sevilla uhrála doma s Valladolidem, s nulou odešla ze střetnutí proti nováčkovi z Almeríe a prohrála i s Osasunou. Velkým problémem je především produktivita, která ukazuje jeden gól na zápas a s takovou bilancí se body sbírají opravu velmi těžko.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer. Vítám vás při sledování 4. kola španělské LaLigy, u zápasu mezi Sevillou a Barcelonou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Milan Huppert

    Branky: 21. Raphinha, 36. Lewandowski (Koundé), 50. Eric García (Koundé)

    Karty:   33. Jordán (SEV), 66. Carmona (SEV) – 9. Dembèlé (BAR), 28. Balde (BAR), 75. Araújo (BAR), 89. S. Roberto (BAR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 15:14.
    Sevilla FC: Búnú – Montiel (64. Suso), Gudelj (46. Carmona), Nianzou, Acuňa – Jordán (46. Delaney), Fernando, Rakitić (C) – Lamela, Nasírí (57. Dolberg), Isco (70. Al. Gómez).
    Náhradníci: Dmitrović, Flores – Ó. Torres, Navas, Salas, Mir, Telles.

    Trenér: Julen Lopetegui

    FC Barcelona: ter Stegen – Koundé, Araújo, Eric García (55. S. Roberto), Balde (64. Alba) – Gavi, Busquets (C), Pedri (63. de Jong) – Dembèlé (63. F. Torres), Lewandowski (74. Fati), Raphinha.
    Náhradníci: I. Peña, Tenas – Depay, Kessié, Christensen, Pjanić, Piqué.

    Trenér: Xavi

    Rozhodčí: Lahoz – Cebrián, Porras

    Diváci: 40 233
    bahis siteleri