Fribourg – Stavanger 0:1 (kon.) | Frölunda – Eisbären 7:1 (kon.) | HC Slovan – Mnichov 1:4 (kon.)
Fehérvár – Rögle BK 1:2 (kon.) | Katowice – Zürich 2:1 (po pr.) | Rapperswil – Tappara 1:3 (kon.)
Grenoble – Mountfield HK cz 3:4 (kon.) | Salzburg – Ilves 2:3 (po pr.)
konec
Frölunda HC
7:1 (2:0, 3:0, 2:1)
Eisbären Berlín
Sobota 03.09.2022, 15:05 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:25 LASU - 7:1
     
    56:25
    Frölunda právě vstřelila branku! Předtím, než Mats Rosseli Olsen dostal hit, tak dokázal posunout puk na rozjetého Nicklase LASA, jehož střela z první proputovala až za záda Ancicka. Asistence: Ryan Lasch a Mats Rosseli Olsen.
    49:35 INNALA - 6:1
     
    49:35
    Frölunda právě vstřelila branku! Zablokovaná střela Johanssona od modré čáry vyvolala zmatek před bránou Ancicky. Kotouč se nakonec vynořil z chumlu hráčů a doputoval až na čepel osamělého Jerema Innaloha, který se do odkryté brány už nemýlil. Asistence: Jacob Nilsson a Ryan Lasch.
    40:23 GEIBEL - 5:1
     
    40:23
    Eisbären právě vstřelili branku! Když se hosté sami zahnali do obranného pásma, tak se jim nakonec podařilo z něj vyjet. Zach Boychuk se chopil kotouče, projel až do útočné třetiny, kde nahrál pod sebe na Kevina Clarka, jehož nahrávka na Korbinian GEIBELA, který následně vymetl parádně vzdálenější šibenici, zajistila první gól utkání pro Eisbären Berlín. Asistence: Zach Boychuk a Kevin Clark
    37:16 FRIBERG - 5:0
     
    37:16
    Frölunda právě vstřelila branku! Domácí hráči byli na mantinelu úspěšnější, čehož využil Max FRIBERG, který se v oslabení pustil do protiútoku dva na jednoho, avšak celou akci vzal na sebe a střelou pod lapačku navýšil náskok na 5:0. Bez asistence.
    35:59 J. NILSSON - 4:0
     
    35:59
    Frölunda právě vstřelila branku! Domácí hráči absolutně rozebrali brankáře Ancicku, když v protiútoku tři na dva Jere Innala našel na druhé straně Ryana Lasche, jenž se nezachoval sobecky a nahrál ještě pod sebe na Jacoba NILSSONA, který se už do odkryté brány nemýlil. Asistence: Ryan Lasch a Jere Innala.
    26:27 LASCH - 3:0
     
    26:27
    Frölunda právě vstřelila branku! Mats Rosseli Olsen se parádně uvolnil a posunul žabičkou kotouč na rozjetého Ryan LASCHE, který naznačil nahrávku na spoluhráče na druhé straně a následně vypálil nad pravý beton Ancicky. Asistence: Mats Rosseli Olsen a Nicklas Lasu.
    19:29 Rosseli OLSEN - 2:0
     
    19:29
    Frölunda právě vstřelila branku! Nicklas Lasu zvedl hlavu a prostrčil kotouč na volného Matse ROSSELIHO OLSENA, který před brankovištěm jen nastavil hůl a umístil kotouč kolem levého betonu Ancicka. Asistence: Nicklas Lasu a Jan Muršak
    00:25 FOLIN - 1:0
     
    00:25
    Frölunda právě vstřelila branku! Domácím stačilo pouhých pětadvacet vteřin na to otevřít skóre utkání! Max Friberg si dokázal pokrýt puk za bránou a následně jej poslat před bránu. Puk našel Christiana FOLINA, jehož tečovaná střela nakonec skončila za zády Ancicka. Asistence: Max Friberg a Joel Lundqvist.

    Jakub Hladký

    Branky a nahrávky: 1. Folin (Friberg, Lundqvist), 20. Olsen (Lasu, Muršak), 27. Lasch (Olsen, Lasu), 36. Nilsson (Lasch, Innala), 38. Friberg, 50. Innala (Nilsson, Lasch), 57. Lasu (Olsen, Lasch) – 41. GEIBEL (Boychuk, Clark)


    Frölunda HC: L. Johansson (Dichow)- Lindbohm, Folin, Lenc, Lundqvist, Friberg- Grönlund, F. Johansson, Rosseli-Olsen, Lasu, Mursak- P. Johansson, T. Nilsson, Dower Nilsson, J. Nilsson, Greco- Nordsäter, Innala, Carlsson, Lasch
    Trenér: Roger Rönnberg

    Eisbären Berlín: Ancicka (Markkanen)- Melchiori, Mik, White, Regin, Barinka, Müller, Ellis, Noebels, Boychuk, Fiore- Hördler, Nowak, Clark, Wiederer, Mauer- Geibel, Roßmy, Nijenhuis, Baßler
    Trenér: Serge Aubin

    Rozhodčí: Kaukokari, Holm- Nilsson, Svensson
    bahis siteleri