Kladno – Liberec 4:5 (kon.) | Trenčín – Kolín 2:3 (0:3 po s.n.) | Zlín – Nové Zámky 4:3 (po pr.)
Pov. Bystrica – Topoľčany 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Hronov 7:2 (kon.) | Kobra – Letňany 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:5 (2:1, 2:2, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Středa 07.09.2022, 17:00 • ČEZ stadion, Kladno • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:19 Michael FROLÍK - 4:5
     
    52:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vybojovali kotouč v rohu útočného pásma a jdou do vedení! MICHAEL FROLÍK se uvolnil na pravém kruhu a vzápětí dostal přihrávku. Rychlým přejezdem před brankovištěm si roztáhl Bowa a bez větších problémů zakončil do odkryté části branky.
    44:36 Petr JELÍNEK - 4:4
     
    44:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají a začínáme od znova. Frolík prudkým pasem dostal puk na najíždějícího PETRA JELÍNEKA ze střídačky a vzápětí přišla pohotová střela, na kterou Bow nestihl zareagovat. Asistence: Michael Frolík.
    37:07 Jaroslav VLACH - 4:3
     
    37:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velké zmatky a mnoho odrazů před kladenskou brankou znamenají snížení Bílých Tygrů. Bow klečel na zemi a ve velkém provozu před brankou se snažil vypátrat puk. Ten se ale po odrazu dostal na pravou tyč, kde jej doklepl Jaroslav Vlach.
    36:45 Antonín MELKA - 4:2
     
    36:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase tu máme větší brankový náskok. Po zachycení puku se jej Kváča snažil vyklepat z lapačky, ale přihrál tak akorát ANTONÍNU MELKOVI, který kotouč vzápětí poslal za brankovou čáru.
    30:09 Adam KUBÍK - 3:2
     
    30:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po příležitosti Liberce domácí vyvezli kotouč a Plekanec jej dokázal dostat skrz dva hráče na odkrytého ADAMA KUBÍKA, jenž si kličkou položil a rovněž překonal brankáře Liberce. Asistence: Tomáš Plekanec.
    22:55 Tomáš FILIPPI - 2:2
     
    22:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru hosté velmi rychle využívají a srovnávají stav utkání. Frolík hledal ve skrumáži před brankou Birnera, od kterého se puk odrazil před levou tyč. Tam už byl TOMÁŠ FILIPPI, kterému se otevřel prostor u levé tyče, neboť si Bow povyjel právě proti Birnerovi. Asistence: Michal Birner a Michael Frolík.
    11:30 Kristaps SOTNIEKS - 2:1
     
    11:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši otáčejí vývoj přípravného zápasu na svou stranu. Postaral se o to KRISTAPS SOTNIEKS taženým nahozením z levé strany modré čáry. Kváča nemohl vůbec nic vidět.
     
    06:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Chybou rozehrávku soupeře zastavil na hranici modré Jakub Babka, který na pravém křídle uvolnil ANTONÍNA MELKU, jenž se od pravého hrazení dostal až do předbrankového prostoru, kde pohotově zakončil na bližší tyč. Na protější straně ho ještě podpořil Michnáč. Asistence: Jakub Babka.
     
    02:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zkraje utkání se jako první prosazují po rychlé souhře hosté. Jaroslav Vlach svou přihrávkou pobídl ke střele JAKUBA DVOŘÁKA, který v kladenské brance překonal Bowa. Asistence: Jaroslav Vlach.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 7. Melka (Babka), 12. Sotnieks, 31. Kubík (Plekanec), 37. Melka – 3. Dvořák (Vlach), 23. Filippi (Birner, Frolík), 38. Vlach, 45. Jelínek (Frolík), 53. Frolík


    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Dotchin, Slováček, Ticháček, Sotnieks, Kehar, Veber – Kubík, Plekanec, Klepiš – Indrák, Zikmund, Beran – Procházka, Filip, Bláha – Michnáč, Babka, Melka
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Neužil) – Balinskis, Melancon, Derner, Rosandič, Vitásek, Dvořák, Aubrecht – Birner, Bulíř, Faško-Rudáš – Ordoš, Filippi, M. Frolík – Vlach, Jelínek, Čederle – Rychlovský, Šír, Najman
    bahis siteleri