Kladno – Liberec 4:5 (kon.) | Trenčín – Kolín 2:3 (0:3 po s.n.) | Zlín – Nové Zámky 4:3 (po pr.)
Pov. Bystrica – Topoľčany 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Hronov 7:2 (kon.) | Kobra – Letňany 1:2 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
4:3 (1:2, 0:1, 2:0 - 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Středa 07.09.2022, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán! Tento výlet se Mikeu Lee krutě nevyplatil, jelikož po jeho ztrátě se domácí hnali do přečíslení 3 na 2. DANIEL GAZDA se jako obránce objevil vysunutý na hrotu útoku, Bedřich Köhler na něj prošťouchl kotouč a produktivní bek si Juraje Ovečku vychutnal krátkou kličkou do backhandu. Zápas končí 4:3pp. Asistence: Bedřich Köhler a Denis Kindl.
     
    58:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Berani po předchozí akci udrželi pásmo, Daniel Bukač z nápřahu až ke stropu haly vypálil a na brankovišti pracoval PAVEL KUBIŠ, jenž jako správný kapitán snad silou vůle dotlačil kotouč za ležícího Ovečku. 3:3. Asistence: Daniel Bukač a Jakub Illéš.
     
    45:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sníženo! PETR MRÁZEK si poodstoupil na levé straně až k modré čáře, od Bartka dostal nalito a ranou z první prostřelil Juraje Ovečku. 2:3, tohle je branka naděje! Asistence: Jakub Illéš a Jan Bartko.
     
    36:34
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    A je to 3:1! Hosté se usadili v pásmu, Jackson shodil k pravé tyči na Austina Farleyho, ten drzou přihrávkou skrz Kašíkovo pracoviště našel JURAJE MIKÚŠE, který z první výstavně vymetl růžek žlutomodré branky a prosazuje se podruhé v zápase! Asistence: Austin Farley a Robby Jackson.
     
    16:24
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Zelenobílí znovu vedou! PATRIK ŠTEVULIAK si směle nabruslil mezi kruhy a když se dokázal zbavit nepříliš důrazného svěráku dvou obránců zbývalo jen překonat Kašíka, což se slovenskému forwardovi lehkým bekhendovým dloubákem povedlo.. Asistence: Tomáš Mikúš.
     
    09:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Berani nejdříve kombinovali na úrovni brankové čáry, následně se kotouč přelil na modrou k Danielu Gazdovi, jenž ihned vrátil ANTONÍNU HONEJSKOVI, který "golfákem" trefuje prostor mezi rukou a tělem soupeřova brankáře! 1:1. Asistence: Daniel Gazda a Denis Kindl.
     
    04:19
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení! Když už to vypadalo, že žlutomodří vyhodí puk za modrou nabral jej na vidle Mike Lee, jenž kus černé gumy backhandem vrátil do brankoviště. Tam nikdo neodstavil JURAJE MIKÚŠE, jenž relativně v klidu zametá do sítě. 0:1! Asistence: Mike Lee a Martin Chovan.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 10. Honejsek (Gazda, Kindl), 46. Mrázek (Illéš, Bartko), 59. Kubiš (Bukač, Illéš), 61. Gazda (Köhler, Kindl) – 5. Juraj Mikúš (Lee, Chovan), 17. Števuliak (Tomáš Mikúš), 37. Juraj Mikúš (Farley, Jackson)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Suhrada, Gazda, Zbořil, Bukač, Husa, Bartko, Novotný – Köhler, Kindl, Luža – Ondráček, Claireaux, Illéš – Kubiš, Honejsek, Mrázek – Sedláček, Hejcman, Gago
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC MIKRON Nové Zámky: Ovečka (Kantor) – Kozák, Hatala, Lee, Chovan, Mamčics, Ligas, Laurenčík, Roman – T. Mikúš, J. Mikúš, Števuliak – Šišovský, Johnson, Mišiak – Farley, Dickman, Jackson – Babeliak, Ondrušek, Klempa – Hajnik
    Trenér: Gergely Majoross
    bahis siteleri