Jablonec n/N – Olympik Mělník 8:7 (kon.) | Ž. Vlci Brno – Vysoké Mýto 3:2 (kon.)
konec
FK GMM Jablonec nad Nisou
8:7 (5:6)
SK Olympik Mělník
Středa 07.09.2022, 19:30 • Sportovní hala Jablonec nad Nisou • Pohár Svazu futsalu ČR • Osmifinále
     
    37
    Mělník právě vstřelil branku!

    Gabčo se tak trochu vykoupil ze svých dnešních chyb a přesnou přihrávkou našel na ose hřiště JIŘÍHO NOVOTNÉHO. Ten po zemi překonal domácího gólmana.
     
    32
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    V jablonecké hale se dějí věci! Šanda vyrazil vpřed, a dokonce to byl on, kdo zakončil útočnou akci Mělníka. JAN MASAŘÍK ale míč zachytil a okamžitým pokusem přes celé hřiště šokoval hostující lavičku.
     
    31
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Mělník neubránil další roh Jablonce a GMM se deset minut před koncem dostává do vedení. Mazánek našel před odkrytou bránou ADAMA JÁKLA a ten už to měl hodně jednoduché.
     
    29
    Hybner práskl do balónu z ostrého úhlu a břevno mělnické brány se chvěje ještě teď.
     
    28
    Brankář Masařík vyrazil na útočnou polovinu, narazil si s Mazánkem a měl na noze vedoucí branku GMM. Šanda se štěstím i pomoci tyče Olympik od další pohromy uchránil.
     
    26
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Fatální chyba Gabča ve chvíli, kdy byl Šanda na útočné polovině přinesla Jablonci vyrovnání. JIŘÍ HAUNOLD zariskoval a vystartoval po pomalé přihrávce hostujícího špílmachra. Míč ukořistil a i navzdory teči nešťastníka Gabča nasměroval míč do sítě.
     
    23
    Další brejk Jablonce byl o poznání nebezpečnější! Hybner ho nakonec vzal na sebe a dostal se i k dorážce. Tu však nasměroval mimo tři tyče.
     
    20
    Mělník právě vstřelil branku!

    Vyrovnaný stav znovu dlouho nevydržel. Střelec vyrovnávací trefy Mečíř tentokrát v rychlostním souboji nestačil JIŘÍMU NOVOTNÉMU, jenž nechytatelnou ranou z plné rychlosti překonal Masaříka.
     
    19
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Je opět vyrovnáno. PETR MEČÍŘ si troufl do na souboj jeden na jednoho, který se štěstím vyhrál a střelou do horního koutu bránu srovnal za Jablonecké krok.
     
    19
    Mělník právě vstřelil branku!

    Prvoligový favorit opět odskakuje. Gabčo se obtočil kolem Haunolda a hledal ještě svého spoluhráče na levé tyče. K tomu ale míč nedoputoval, do vlastní brány si ho totiž srazil TOMÁŠ MAZÁNEK.
     
    18
    Gabčovo zakončení Masařík jen tak tak vyrazil na tyč.
     
    17
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Člověk by si řekl, že JAN HYBNER musel přijít o rozum, když si to s míčem namířil mezi kompletní čtveřici hráčů Mělníka. Ta ho ale nedokázala zastavit. Hybner jako tank postupoval do šance, kterou nekompromisně proměnil a vyrovnal na 4:4.
     
    15
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    GMM se dotahuje! JÁCHYM ŠŤOVÍČEK na půlce obral až příliš laxního Gabča a rázem šel sám na bránu. Svůj brejk proměnil a přiblížil Severočechy na rozdíl jediné branky.
     
    14
    Jablonec ukazuje, že je připravený trestat chyby Olympiku. V další šanci Hybner hledal před prázdnou bránou Šťovíčka, tomu ale ukopla hostující defenziva míč těsně před nosem.
     
    11
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Jablonec snižuje! Precizně rozehraný roh Hybnera uklidil do brány PETR MEČÍŘ.
     
    10
    Domácí teď nedokázali využít chyby Olympiku a přečíslení tři na jednoho v kombinaci s prázdnou bránou nevyřešili vůbec dobře.
     
    8
    Masařík posadil míč na hlavu Mazánka, ten ale orazítkoval jen tyč.
     
    7
    Mělník právě vstřelil branku!

    Volný přímý kop Olympiku = 1:4! Přestože domácí obětavými zákroky zlikvidovali první dva pokusy hostí, druhá dorážka JIŘÍHO VOKOUNA už byla pro GMM kritická a pro Mělník gólová.
     
    6
    GMM se osměluje čím dál víc. Kontaktní branku mohli vsítit Hybner a posléze i Mazánek, hosty ale podržel gólman Šanda.
     
    5
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!

    Aktivnější napadání teď přineslo ovoce i GMM. Přestože měl JAN HYBNER zakončení na dlouhou nohu, dokázal i v pádu procedit míč přes Šandu až do sítě.
     
    4
    Mělník právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Olympiku přináší další změnu ve skóre. JOAO CARLOS DOS SANTOS překvapil Masaříka zakončením k tyči z prvního doteku, a tak Mělník vede už 3:0.
     
    3
    Mělník právě vstřelil branku!

    I tentokrát se po zvýšení tlaku Olympiku sesypala jablonecká obrana jako domeček z karet. MATĚJI SVÁTOVI dokonce dopřála gólovou dorážku první střely, kterou Masařík fantasticky zneškodnil.
     
    2
    Mělník právě vstřelil branku!

    Mělničtí proti domácím vysunuli napadání, což GMM dělá problémy. Hned ve druhé minutě z toho profitoval JIŘÍ NOVOTNÝ, který po snadném zisku ometl míč o břevno do sítě.

    Jan Kousal

    Branky: 5. Hybner, 11. P. Mečíř, 15. Šťovíček, 17. Hybner, 19. P. Mečíř, 26. Haunold, 31. Jákl, 32. Masařík – 2. Novotný, 3. Sváta, 4. Joao Carlos, 7. Vokoun, 19. T. Mazánek (vla.), 20. Novotný, 37. Novotný


    FK GMM Jablonec nad Nisou: Masařík – Haunold, Hybner, T. Mazánek, P. Mečíř (C), Jákl, Šťovíček
    SK Olympik Mělník: Šanda – Lehner, Dos Santos, Novotný, Vokoun (C), Sváta, Gabčo, Šuba, Machytka, Silva
    bahis siteleri