Třinec – Plzeň 6:4 (kon.) | Zlín – K. Vary 5:2 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 2:3 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 0:5 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (po pr.) | Pardubice – Kometa Brno 3:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 0:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Sobota 10.09.2022, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    54:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává další trefu. Početní výhodu záhy využil HYNEK PEŠ, jenž dostal přihrávku od Daniela Pavelce, a poté se nemýlil – 0:5. Asistence: Daniel Pavelec, Václav Kudrna.
     
    44:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že přesilovka hostů zůstane nevyužita, to se však nestalo.
    Přesnou přihrávkou našel Adam Rauš osamoceného Lukáše Číhala, jeho střela z kruhu do horního rohu byla pro Žalčíka těžko chytatelná – 0:4.
     
    33:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využila ponechané výhody a vstřelila svou třetí branku v zápase. Po tom, co se Dukla držela na kotouči v útočném pásmu se ke střele od modré čáry dostal LUKÁŠ ČÍHAL, jehož projektil skončil v síti. Mario Žalčík tento pokus kvůli cloně před jeho svatyní příliš neviděl. Asistence: Martin Matějíček, Jonáš Jungwirth.
     
    17:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla dává záhy i druhý gól. Z mezikruží vystřelil Matěj Vovsík, jeho pokus dorazil JAKUB MODL a zvyšuje tak náskok hostů. Asistence: Matěj Vovsík, Matěj Kravec
     
    17:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští dávají úvodní gól zápasu. Václav Kudrna se dostal před domácí brankáře a vystřelil, Žalčík jeho střelu ještě zastavil, na dorážku dobře postaveného HYNKA PEŠE však už nestačil – 0:1. Asistence: Václav Kudrna, Marek Chvátal.
    Marken.cz

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 18. Peš (Kudrna, Chvátal), 18. Modl (Vovsík, Kravec), 34. Číhal (Matějíček, Jungwirth), 45. Číhal (Rauš, Jungwirth), 55. Peš (Pavelec, Kudrna)


    Mountfield HK: Žalčík (Kasal) – Hrbek, Táborský, Hušek, Žaba, Havlíček (C), Pelda, Boukal – Pajer, Hora, Král, Nevšímal, Novotný, Matěj Beneš (A), Giesl, Klíma, Prášek, Idžan, Moravec, Michal Beneš (A).
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Matějíček, Číhal, Kravec (A), Vovsík (C), Šabatka, Tomšík, Chvátal, Ludvík – Pavelec, Sojka, Kudrna, Peš, Rauš (A), Báťa, Broš, Modl, Straka, Jungwirth, Klapica.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Čáp, Glanc – Gregar, Hlinka.
    thejrc.org