Trnava – Skalica 3:2 (1:2 po s.n.) | MŠK Púchov – Vlci Žilina 1:7 (kon.) | Levice – Dubnica 6:3 (kon.)
po s.n. (1:2)
HK Gladiators Trnava
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
HK Skalica
sk Úterý 20.09.2022, 17:30 • Zimný štadión Trnava • Slovenský pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:29 Juraj JURÍK - 3:2
     
    59:29
    Skalica dala gól!
    Skaličanom sa podaril záver stretnutia ešte zdramatizovať. Alex Lynne Semandel zakončil od modrej čiary. Puk sa od zadného mantinelu orazil presne na hokejku JURAKA JURÍKA. Pred ním stála už len odkrytá bránka, ktorú nemal problém z prvej trafiť. Stav stretnutia je 3:2! Asistencie: Alec Lynne Semandel, Richard Nemec.
     
    59:08
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava:
    Samuel Kliment – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    53:31
    Vylúčenie v tíme HK Skalica:
    David Hílek – 2 min., faul lakťom.
     
    51:18
    Do obrovskej príležitosti sa dostal domáci hráč, ktorý sa od stredu klziska rútil sám na gólmana. Jeho zakončenie však len opečiatkovalo ľavú konštrukciu bránky. To bola šanca!
    49:28 Michel MIKLÍK - 3:1
     
    49:28
    Trnava dala gól!
    MICHEL MIKLÍK si prevzal puk od Karola Koríma a pokračoval smerom k bráne. Už sa zdalo, že premrhal ten správny okamžik, no napriek tomu zakončil. Puk si našiel cestu pomedzi betóny až do bránky. Stav stretnutia je 3:1! Asistencia: Karol Korím.
    44:05 Alex František Kupka - 2:1
     
    44:05
    Trnava dala gól!
    ALEX FRANTIŠEK KUPKA si prevzal odrazený puk a okamžite zakončil. Hoci bola jeho strela nevýrazná, našla si cestu až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je 2:1! Asistencie: Henry Maarnela, Dávid Schmidt.
     
    36:02
    Hostia mohli ísť do vedenia! Strelu hosťujúceho hráča síce tečoval brániaci hráč, ale puk prešiel až za chrbát gólmana a opečiatkoval hornú konštrukciu bránky.
     
    30:59
    Vylúčenie v tíme HK Skalica:
    Kristián Včelka – 2 min., podrazenie.
     
    30:52
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava:
    Yaroslav Samadov – 2 min., podrazenie.
     
    24:53
    Do obrovskej príležitosti sa dostal hráč Skalice. Našiel si voľný priestor pred bránkou, kde mu spoza nej poslal presnú prihrávku jeden z jeho spoluhráčov. Jeho strela z prvej skončila u pozorného gólmana. To bola šanca!
     
    23:08
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava:
    Alex František Kupka – 2 min., hákovanie.
    21:56 Michal ŠÁTEK - 1:1
     
    21:56
    Skalica dala gól!
    Ondrej Janík v strednom pásme posunul puk do miest, kde sa nachádzal MICHAL ŠÁTEK. Ten s ním prenikol do útočnej tretiny a následne zakončil. Svoju prudkú strelu umiestnil po hornú žrď. Stav stretnutia je vyrovnaný – 1:1! Asistencie: Ondrej Janík, Juraj Jurík.
     
    19:45
    Vylúčenie v tíme HK Skalica:
    Juraj Jurík – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    18:24
    Jeden z domácich hráčov sa prezentoval individuálnym prienikom po pravej strane klziska. Prenikol cez brániaceho hráča, až sa ocitol pred bránkou Skalice. Jeho finálne zakončenie však dokázal Nemec zachytiť.
     
    13:15
    Domáci hráč sa po šikovnej prihrávke od svojho spoluhráča dostal do dobrej príležitosti, ale z bezprostrednej blízkosti nedokázal pretlačiť puk do bránky. Nemec predviedol dobrý zákrok, po ktorom ostáva stav stretnutia nezmenený.
     
    07:20
    Jeden z domácich hráčov sa sám rútil na gólmana. Toho sa pokúsil prekonať strelou k bližšej žrdi. Brankár Skalice si na svoje konto pripíše úspešný zákrok.
    02:43 Marcel HOLOVIČ - 1:0
     
    02:43
    Trnava dala gól!
    Domáci sa ujímajú vedenia po tom, čo odrazený puk dopravil do siete MARCEL HOLOVIČ. Puk poslal presne pomedzi betóny. Stav stretnutia je 1:0! Bez asistencie.
     
    Vyskytli sa technické problémy, ktoré sa budeme snažiť čo najskôr vyriešiť. Dovtedy vás budeme informovať o vylúčeniach a zmenách stavu. Za vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 3. Holovič, 45. Kupka (Maarnela, Schmidt), 50. Miklík (Korím) – 22. Šátek (Janík, Jurík), 60. Jurík (Semandel, Nemec)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Trnava (TRN)
    1:0   Skalica (SKA)
    2. série:
    1:0   Trnava (TRN)
    1:1   Skalica (SKA)
    3. série:
    1:1   Trnava (TRN)
    1:1   Skalica (SKA)
    4. série:
    1:1   Trnava (TRN)
    1:1   Skalica (SKA)
    5. série:
    1:1   Trnava (TRN)
    1:2   Skalica (SKA)


    HK Gladiators Trnava: Hollý (Nagy) – Rašin, Korím, Schmidt, Maarnela, Bulák, Ejem, Kliment – Jurák, Holovič, Bodnár – Antonov, Kukumberg, Miklík – Dvonč, Kupka, Deneš – Litavec, Samadov
    Trenér: Martin Baran

    HK Skalica: Nemec (Bernát) – Semandel, Fatul, Kadlečík, Janík, Hílek, Vidovič – Obdržálek, Nemec, Jurík – Šátek, Landrigan, Janáč – Kotvan, Včelka, Kuba – Šišolák, Duban, Mikula
    Trenér: Michal Ružička

    Rozhodčí: Konc – Vido – Klejna, Ščurka
    bahis siteleri