Skalica – Žiar nad Hronom 5:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 6:3 (kon.) | Levice – Dubnica 3:4 (kon.)
konec
HK Skalica
5:4 (4:2, 0:0, 1:2)
MŠK Žiar nad Hronom
sk Neděle 25.09.2022, 17:00 • Hant Arena, Skalica • 1. liga (SR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:00
    Skalica dala gól!
    Presilovka je napokon pre domácich úspešná. Po dobrej kombinácii dostal šancu PETR OBDRŽÁLEK, ktorý potom vďaka presnej strele dal svoj druhý gól v dnešnom stretnutí.
    Asistencie: Richard Nemec, Alec Semandel
     
    43:19
    Žiar nad Hronom dáva gól!
    Veľkú chybu v rozohrávke spravil brankár Bernát, ktorý ponúkol ako na podnose veľkú príležitosť ADAMOVI BARCÍKOVI. Ten potom nezaváhal a vyrovnal duel na 4:4.
     
    41:18
    Žiar nad Hronom dáva gól!
    Hostia vstúpili do tretej tretiny najlepšie ako mohli. Po rýchlej akcii sa dostal do dobrej pozície JÁN CHLEPČOK, ktorý potom presnou strelou prekonal domáceho gólmana a znížil na rozdiel jedného gólu.
    Asistencie: Radovan Gabri, Martin Magdolen
     
    19:15
    Žiar nad Hronom dáva gól!
    Svoju gólovú sériu začínajú aj hostia. K puku sa tesne pred modrou čiarou dostal MARTIN JAKÚBEK, ktorého strela švihom prešla cez všetko, čo jej stálo v ceste. Hostia tak už prehrávajú len o dva góly.
    Asistencia: Viktor Fekiač
     
    17:27
    Žiar nad Hronom dáva gól!
    Dobre zahraná presilovka hostí vyvrcholila až v jej závere. Po dlhšom tlaku sa hokejistom Žiaru podarilo rozhodiť obranu Skalice dobrými prihrávkami. Voľný priestor dostal VIKTOR FEKIAČ, ktorý dokázal trafiť voľný priestor v bráne.
    Asistencie: Nicolas Gašpar, Martin Jakúbek
     
    15:26
    Skalica dala gól!
    Prakticky hneď po vyhratom buly predviedli domáci ďalšiu rýchlu kombináciu, ktorá skončila gólom. Po prihrávke od Janáča sa z malej vzdialenosti dokázal presadiť BRANISLAV KOTVAN.
    Asistencie: Patrik Janáč, Filip Vidovič
     
    15:16
    Skalica dala gól!
    Domáci využívajú svoje šance dokonale a skóre zápasu zvyšujú už na rozdiel triedy. Po dobrom prieniku po ľavom krídle sa dobrá prihrávka dostala ku MARTINOVI HUJSOVI, ktorý strelou z prvej trafil odkrytú časť brány.
    Asistencie: Michal Šátek, Ondrej Janík
     
    09:29
    Skalica dala gól!
    Defenzíva Žiaru teraz zlyhala, keď stratila puk poľahky už v obrannom pásme. Skaličanom sa potom podarilo geniálne vyšachovať aj brankára Mičíka a JURAJ JURÍK potom trafil odkrytú časť brány.
    Asistencie: Richard Nemec, Kristiána Včelka
     
    03:32
    Skalica dala gól!
    PETR OBDRŹÁLEK dostal peknú prihrávku spoza bránky a presnou strelou švihom potom otvoril skóre dnešného duelu. Hneď prvá presilovka je tak využitá a Skalica vedie 1:0.
    Asistencia: Juraj Jurík

    Martin Kožiak

    Branky a nahrávky: 4. Obdržálek (Jurík), 10. Jurík (Nemec, Včelka), 16. Hujsa (Šátek, Janík), 16. Kotvan (Janáč, Vidovič), 47. Obdržálek (Nemec, Semandel) – 18. Fekiač (Gašpar, Jakúbek), 20. Jakúbek (Fekiač), 42. Chlepčok (Gabri, Magdolen), 44. Barcík


    HK Skalica: Bernát (Nemec O.) – Fatul, Semandel, Janík, Kadlečík, Vidovič, Hílek, Mikula – Jurík, Nemec R., Obdržálek, Hujsa, Landrigan, Šátek, Janáč, Včelka, Kotvan, Kuba , Rajčák, Šišolák
    Trenér: M. Ružička

    MŠK Žiar nad Hronom: Mičík (Julínek) – Pač, Kobolka, Lopejský, Šeliga, Gabri, Hlinka, Rohaľ, Čulík – Jakúbek, Fekiač, Gašpar, Chlepčok, Halama, Magdolen, Kraut, Giertl, Kováč, Barcík, Brumerčík, Tatár
    Trenér: N. Javorčík

    Rozhodčí: M. Adamec, M. Mĺkvy
    thejrc.org