Prachatice – Ústí n/L 5:4 (1:0 po s.s.) | Dobřany – Plzeň 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Hostivař 3:6 (kon.)
Svítkov – Kladno 1:2 (po pr.) | Karviná – Letohrad 2:4 (kon.) | Kert Park Praha – Pardubice 3:4 (0:2 po s.s.)
konec
TJ Snack Dobřany
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
HBC Plzeň
Středa 28.09.2022, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 5. kolo
     
    44:33
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Dobřanští využívají početní výhodu a jdou do dvoubrankového vedení! Čtvrtý gól domácího týmu si zapisuje JAN KOVÁŘÍK. Asistence: Jan Matoušek, Tomáš Ruda.
     
    40:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští hokejbalisté snižují na rozdíl jedné branky! Nyní už MARTIN KUNZMANN pár kroků za modrou mířil přesně a Plzeň je blízko srovnání. Asistence: Vít Lokajíček.
     
    38:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští využívají přesilovou hru a snižují! Kunzmann nahrál JANU MIKSANOVI na pravý kruh, odkud plzeňský útočník propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Kunzmann, Matěj Pavlíček.
     
    20:29
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Dobřanští hokejbalisté se prosazují v signalizované výhodě! K míčku se dostal VÁCLAV KOVAŘÍK a z těsné blízkosti překvapil Kráčinu v brance. Bez asistence.
     
    13:51
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Dobřanští v přesilové hře skórují ještě jednou! Podruhé v utkání překonává plzeňského brankáře DANIEL KOVÁŘÍK. Asistence: Václav Kovařík, Jan Kovářík.
     
    12:03
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Dobřanští hráči se znovu prosazují a otevírají skóre! Zelenka nahrál MATYÁŠOVI MALECHOVI, který prostřelil Kráčinu. Asistence: Lukáš Zelenka.

    Markéta Peclová

    Branky a nahrávky: 13. Malecha (Zelenka), 14. D. Kovářík (Kovařík, J. Kovářík), 21. Kovařík, 45. J. Kovářík (Matoušek, Ruda) – 39. Miksan (Kunzmann, Pavlíček), 41. Kunzmann (Lokajíček)


    TJ Snack Dobřany: Hájek (Fukárek) – Duchek (A), Kovařík, V. Šlehofer, Sloup (C) – Duchek, Hronek, Hrubý, D. Kovářík, J. Kovářík, Malecha, Matoušek (A), Michálek, Neumaier, Ruda, Stránský, Vajda, Zelenka
    HBC Plzeň: Kráčina (Šlechta) – Chramosta, Hanuš (A), Pavlečka, Ulč – Benedikt, Galla, Krejčí, Kristl, Kunzmann (C), Lokajíček, Majer, Matoušek, Miksan (A), Pavlíček, Poláček, Roušal, Vobruba, Zíka

    Rozhodčí: Danylec, Pečený
    bahis siteleri