Prachatice – Ústí n/L 5:4 (1:0 po s.s.) | Dobřany – Plzeň 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Hostivař 3:6 (kon.)
Svítkov – Kladno 1:2 (po pr.) | Karviná – Letohrad 2:4 (kon.) | Kert Park Praha – Pardubice 3:4 (0:2 po s.s.)
konec
HBC Hradec Králové 1988
3:6 (0:1, 1:3, 2:2)
HBC Hostivař
Středa 28.09.2022, 11:00 • Aréna HBC HK 1988 • CROSSDOCK Extraliga • 5. kolo
     
    43:54
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Je konec. Po špatné rozehrávce od jednoho z obránců se míčku zmocnil Hroch, který lehkým krokem dopravil míček zpoza modré čáry do branky domácích.
     
    39:29
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Studena sprcha pro Hradec. Po třígólové smršti přichází výborná spolupráce dvou talentů Vaniše a Čejky a druhý jmenovaný dokázal po přihrávce zakončovat naprosto do odkryté klece.
     
    35:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kontaktní branka je na světě. Urputnost a naprosto neutichající práce Šimůnka opět přinesla kýžené ovoce. Po střele Fiedlera se nejlépe orientoval a snižuje tak na rozdíl jedné branky. Mé slova o ztraceném zápase nyní jsou již zapomenuty.
     
    32:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvoubrankový rozdíl. Škoda vzal odpovědnost na sebe a zpoza levého kruhu dokázal naprosto přesně zamířit nad rameno Štourala, který byl v tuto chvíli opravdu bezmocný.
     
    23:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Snížení na rozdíl tří branek. Fiedler se po přihrávce od Síly dostal do úniku, ale byl zblokován. K odraženému balónku se dostal Erban, který již neměl těžkou práci dostat kulatý nesmysl za záda hostujícího brankáře.
     
    22:03
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Tak tohle je to jenom a jenom zmar. Opět byl naprosto volný před Bryknerem Kucharčík, který po výborně přihrávce navyšuje skóre. Zdá se, že pro domácí je dnešní utkáni již ztracené.
     
    21:34
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Opět stejná situace jako u druhého gólu hostů. Malina dokázal v před brankovém prostoru naprosto volného Vaniše, který si dokázal Bryknera položit a navýšit tak vedení svého týmu.
     
    19:59
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba v podání domácích. Macek dokázal propasovat míček na úplně volného Pátka, který unikl a dokázal Bryknera vymíchat a vsítit tak druhou branku dnešního utkání.
     
    13:34
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Minutu a půl před koncem první periody se nám otevírá skóre. Čejka vystřelil zpoza levého kruhu do tyčky, od které se to příhodně odrazilo pro dorážejícího Vosátku, který se nemýlil.

    Jana Rakovská

    Branky a nahrávky: 24. Erban (Fiedler, Síla), 33. Škoda, 36. Šimůnek – 14. Vosátka (Čejka), 20. Pátek (Macek), 22. Vaniš (Malina), 23. Kucharčík (Vaniš, Hroch), 40. Čejka (Vaniš), 44. Hroch (Kucharčík)


    HBC Hradec Králové 1988: Brykner (Dvořáček) – Jiřík, Zeman, Fanderlík, Škoda, Chyba – Svoboda, Síla, Tesař, Černý L., Erban, Malý, Fiedler, Šimůnek, Černý D.
    Trenér: Biegl

    HBC Hostivař: Šťoural (Majerníček) – Kubeš, Dušák, Štěpáník, Kučera, Macek, Novotný, Čápek – Vaniš, Hroch, Kucharčík, Malina, Vosátka, Vaniš D., Urbanec, Pátek, Čejka
    Trenér: Davídek

    Rozhodčí: Havelka, Filiepec
    bahis siteleri