Žilina – Trenčín 1:1 (kon.) | L. Mikuláš – Dunajská Streda 0:1 (kon.) | B. Bystrica – Michalovce 3:1 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
3:1 (1:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 01.10.2022, 18:00 • Štadión Štiavničky, Banská Bystrica • Niké liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    69
    Banská Bystrica dala gól! Domáci už vedú o 2 góly a Michalovce sa aj naďalej dnes na Štiavničkách trápia. Michal Faško poslal výbornú prienikovú prihrávku na RÓBERTA POLIEVKU, ktorý zasekávačkou poslal jedného z hostí najprv "na párky" a následne sa krásnou obaľovačkou presadil do siete Száraza. Tak toto bol nádherný gól!
     
    54
    Banská Bystrica dala gól! Na Štiavničkách sa nám futbal začína čoraz viac páčiť. Domáci sa sčista jasna dostávajú znova do vedenia po tom, čo obrana Michaloviec úplne zaspala a autové vhazdovanie Lukáša Migaľu z pravého krídla sa dostalo až na MICHALA FAŠKA, ktorý práve v tej chvíli vbiehal do šestnástky súpera. Útočník Dukly následne s pokojom na kopačkách prekonal bezmocného gólmana Száraza. Faško zaznamenal dvojgólový zápas naposledy ešte 26. septembra 2020.
     
    49
    Michalovce dali gól! Zemplínčania vyrovnávajú stav stretnutia na 1:1. Kotulov center do šestnástky Dukly úplne nezmyselne prepadol domácim až na voľného nabiehajúceho WISDOMA KANUHO z druhej vlny, ktorý s veľkým prehľadom prekonal Matúša Hrušku.
     
    26
    Banská Bystrica dala gól! Domáci vyhrávaju 1:0, keď sa presadili po výbornom a hlavne rýchlom protiútoku. Róbert Polievka sa dostal do obrovskej šance, keď sa dokázal pred hosťujúcou šestnástkou predrať cez Slebodníka, no na jeho zakončenie ešte vtedy stačil Száraz. Následne však prišiel center do druhej vlny od Polievku na MICHALA FAŠKA a ten sa nádherným hlavičkovým zakončením ku tyči presadil.

    Adam Pančák

    Branky: 26. Faško (Polievka), 54. Faško (Migaľa), 69. Polievka (Faško) – 49. Kanu (Kotula)

    Karty:   29. Polievka (BBY), 52. Faško (BBY) – 3. Jeřábek (MIC)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:7.
    MFK Dukla Banská Bystrica: Hruška – Migaľa, Uhrinčať, Willwéber (69. Mayounga) – Slávik (83. Pišoja), Ľupták, Richtárech (59. Gašparovič), Záhumenský – Rymarenko (83. Depetris), Faško, Polievka (C) (83. Franko).
    Náhradníci: Nôta – Kupčík, Hanes, Prikryl.

    Trenér: Michal Ščasný

    MFK Zemplín Michalovce: Száraz – Kotula, Jeřábek, Vaško, Mendez – Kanu, Njie (86. Petrík), Slebodník (46. Begala) – Jánošík (74. Žofčák), Da Silva (74. Adekunle), Marcin (C).
    Náhradníci: Kožuchar – Shimamura, Ranko, Magda, Sova.

    Trenér: Norbert Hrnčár

    Rozhodčí: Kružliak -Vitko, Košecký

    Diváci: 734
    bahis siteleri