Frankfurt – Union Berlín 2:0 (kon.) | Freiburg – Mohuč 2:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Dortmund 3:2 (kon.)
RB Lipsko – Bochum 4:0 (kon.) | Wolfsburg – Stuttgart 3:2 (kon.) | W. Brémy – Mönchengladbach 5:1 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
3:2 (0:1)
Borussia Dortmund
Sobota 01.10.2022, 15:30 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • Německá Bundesliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    78
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Hosté se štěstím snižují na 2:3! Mladý krajní obránce Tom Rothe, který je na hrací ploše minutu podklouzl při pokusu o centr z levé strany, ale ten velmi nešťastně tečoval BENNO SCHMITZ a balón zapadl obloučkem k pravé tyči.
     
    71
    Köln právě vstřelil branku!
    Nyní už jdou domácí do dvoubrankového vedení! Denis Huseinbasic z levé strany posunul míč DEJANU LJUBIČIČOVI, který zpoza vápna zakončil fantasticky k pravé tyči a brankář Alexander Meyer se natahoval marně. Asistence: Denis Huseinbasic.
     
    56
    Köln právě vstřelil branku!
    A je to 2:1 pro Kolín! Domácí celek získal rohový kop z pravé strany, o který se postaral Florian Kainz a následně zakončil hlavou nehlídaný STEFFEN TIGGES. Asistence: Florian Kainz.
     
    53
    Köln právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 1:1 a to zcela zaslouženě! Domácí mužstvo vlétlo do druhé půle velice aktivně. Jonas Hector dostal velmi hodně místa na levé straně a poslal balón do vápna, kde jej zakončil do brány FLORIAN KAINZ. Asistence: Jonas Hector.
     
    31
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo jde do vedení! Série nepřesností uprostřed hrací plochy, po které se k míči dostal Karim Adeyemi, jenž posunul balón Bellinghamovi, jenž našel rozeběhnutého JULIANA BRANDTA a ten zakončil k pravé tyči. Asistence: Jude Bellingham.

    Michal Raška

    Branky: 53. Kainz (Hector), 56. Tigges (Kainz), 71. Ljubičić (Huseinbasic) – 31. Brandt (Bellingham), 78. Schmitz (vla.)

    Karty:   21. Hübers (KLN), 25. Duda (KLN), 79. Schindler (KLN), 90. Huseinbasic (KLN) – 23. Adeyemi (DOR), 29. Guerreiro (DOR), 35. Süle (DOR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 16:14. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:11. Ofsajdy: 9:3. Fauly: 14:10.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Schwäbe – Schmitz (83. Martel), Kilian, Hübers, Hector (C) – Ljubičić, Schirí – Maina (70. Schindler), Duda (61. Adamjan), Kainz (70. Huseinbasic) – Tigges (61. Dietz).
    Náhradníci: Urbig – K. Pedersen, Soldo, Uth.

    Trenér: Steffen Baumgart

    Borussia Dortmund: Meyer – Meunier, Süle, N. Schlotterbeck, Guerreiro (77. Rothe) – Bellingham (C), Özcan (70. Moukoko) – Adeyemi (61. Hazard), Brandt, Malen (77. Can) – Modeste.
    Náhradníci: Lotka – S. Coulibaly, Passlack, Papadopoulos.

    Trenér: Edin Terzić

    Rozhodčí: Osmers – Kempter, Siewer
    bahis siteleri