Liberec – Black Angels 9:5 (kon.) | Karlovy Vary – Česká Lípa 4:5 (po pr.) | Sparta – Tatran 4:8 (kon.)
Mladá Boleslav – Ostrava 12:7 (kon.) | Chodov – Otrokovice 8:2 (kon.) | Královské Vinohrady – Bohemians 5:9 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
8:2 (1:1, 4:0, 3:1)
PSG Panthers Otrokovice
Pátek 07.10.2022, 19:00Livesport Superliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    59:24 Ondřej VOŠTA - 8:2
     
    59:24
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na začátek je třeba zmínit, že Adam Kohút se vrátil do branky. Mezitím na druhé straně dostal míček ONDŘEJ VOŠTA, jenž si jej mohl v klidu srovnat na pravé straně a nakonec vyslal výtečně mířenou ránu. Tohle už je jenom kosmetická úprava.
     
    Otrokovice to zkoušejí v šesti!
     
    57:47
    Nahoru dolů! Nejprve Lukáš Kafka svým ostrým nájezdem zkusil prověřit Kohúta a hra se ihned obrátila k Peteru Nehilovi, jenž trefuje další tyč!
     
    54:56
    Panteři v situaci 3 na 1, Peteru Nehilovi se ale finální cross nepodařil a v důsledku toho jeho parťák minul balonek.
     
    52:55
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Mikuláš Komárek – 2 min., nadzvedání hokejky.
    51:15 Jakub DUFEK - 7:2
     
    51:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další gól! Hosté zkusili střelu ze středu, ta ale byla zblokována. Lukáš Kafka jen přiťukl JAKUBU DUFKOVI a ten šel úplně sám, zvolil bekhendovou kličku a krásně se prosazuje! Asistence: Lukáš Kafka.
    49:52 Marek VÁVRA - 6:2
     
    49:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Mazácké zakončení a hattrick! MAREK VÁVRA si v klidu došel až k brance, trhl holí a jako by nic zakončil backhandem za bezmocného Kohúta – 6:2!
     
    49:52
    David Horký faulován v brankovišti, nařízeno trestné střílení.

    Fauloval Ronald Gašparík.
    48:01 Peter NEHILA - 5:2
     
    48:01
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Gól ve vlastním oslabení! Ronald Gašparík dlouhatánským lobem našel až za obranou zastrčeného kapitána PETERA NEHILU, jenž balonek trefuje náramně ze vzduchu! Karel Hodík si sice sáhl, míček mu ale po zemi proklouzl a doloudá se až do sítě! 5:2, že by hosté zahájili stíhací jízdu? Asistence: Ronald Gašparík.
     
    47:10
    Ronald Gašparík jde ve vlastním oslabení ostře dopředu a je z toho i střela. Míček trefuje tyč!
     
    46:05
    Vyloučení v týmu PSG PANTHERS OTROKOVICE:
    Samuel Kelemen – 2 min..
     
    43:16
    Tom Ondrušek má šikovné ruce! Chodovský kapitán elegantně prošel celým hřištěm a obhodil si i posledního bránícího beka. Z ničeho nic byl Ondrušek před bránou, vylámal si ale zuby na Adamu Kohútovi, jenž se natáhl, snížil střelecký úhel a míček vytěsnil. Tohle ale každopádně byla tutovka domácích barev!
     
    42:46
    Jakub Grich si udělal něco s kotníkem, nyní se bolestivě svíjí na zemi.

    Snad bude hostující útočník brzy v pořádku.
     
    39:26
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Jan Novotný – 2 min., Špatné střídání.
    36:30 Jakub DUFEK - 5:1
     
    36:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tady to zavání debaklem... JAKUB DUFEK to měl ze střední vzdálenosti ideálně na střelu tahem, stáhl si to mezi dva beky a rána se mu opravdu parádně podařila. Chodov jde do trháku – 5:1. Asistence: Marek Vávra.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu PSG PANTHERS OTROKOVICE:
    Lukáš Kubíček – 2 min., Hra na zemi.
    34:20 Tom ONDRUŠEK - 4:1
     
    34:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Minuta hrůzy! TOM ONDRUŠEK si seběhl blíže k bráně a dostal výtečně nalito na ránu z první! Ta střela se výtečně podařila a zaplula přesně pod víko. Otrokovicím se hroutí celý zápas, a po předchozích zkušenostech musím konstatovat že "opět"... Asistence: Marek Vávra.
    33:41 Ondřej VOŠTA - 3:1
     
    33:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí okamžitě odskakují! ONDŘEJ VOŠTA se uvolnil za brankou, využil mírné zmatenosti Adama Kohúta, vytočil se u pravé tyče a zametl do sítě. Už je to 3:1! Asistence: Michal Podhráský.
    33:13 Marek VÁVRA - 2:1
     
    33:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    MAREK VÁVRA ze vzduchu! Tom Ondrušek se v rodící se situaci 2 na 1 rozhodl pro pas vzduchem a ten dnešní dvougólový střelec výtečně trefil – 2:1. Asistence: Tom Ondrušek.
    28:09 Neuznaný gól Chodova
     
    28:09
    Domácí dávají gól ale ten neplatí! Podle všeho bylo problémem naběhnutí až do brankoviště a asi bránění brankáři. Posuďte sami...
     
    27:21
    Grlický sám před bránou trestuhodně netrefil!
     
    26:04
    Před Šimonem Doubkem se na mantinelu otevřela z ničeho nic dálnice a domácí obránce se prošel půlkou hřiště. Samostatnou akci zakončil střelou a trefuje horní tyč!
     
    21:58
    Dlouhý pas po mantinelu a okamžité prodloužení na středem běžícího a nikým nehlídaného Voštu! Výborně zakročil Adam Kohút.
    19:07 Peter NEHILA - 1:1
     
    19:07
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Je rychle vyrovnáno! František Vykopal dostal dostatek prostoru na ostrou střelu z dálky, míček vypadl brankáři Hodíkovi a na brankovišti skvěle pracoval PETER NEHILA, jenž doklepl balonek do sítě. Druhý gól pro otrokovického kapitána v sezoně! Asistence: František Vykopal.
    16:33 Marek VÁVRA - 1:0
     
    16:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre! Marek Vávra to nejprve zkoušel crossovým pasem míček se ale zadrhl u velkého brankoviště. MAREK VÁVRA si pro balonek došel ještě jednou a přes mírně dezorientovanou obranu dokázal vystřelit. Míček proplul Kohútovi na bližší tyč a končí v síti – 1:0! Asistence: Tom Ondrušek.
     
    13:18
    Jurčíkova jedovka Hodíkovi vypadla a Peter Nehila z bezprostřední blízkosti dorážel. Tady byli Panthers velice blízko prvnímu gólu!
     
    09:45
    Vyloučení v týmu PSG PANTHERS OTROKOVICE:
    Ronald Gašparík – 2 min., Nesportovní chování.

    Zahlášen byl pro Gašparíka trest za nesportovní chování, tím si ale nejsem úplně jist. Vylučovalo se za upadnutí jednoho z domácích v rohu.
     
    08:59
    Tom Ondrušek si počkal na levé straně a dostal pas po odzbrojení jednoho z otrokovických na středu. Domácí kapitán se prosmýkl až k bráně a zkusil střelu, výborně zakročil Adam Kohút.
     
    02:02
    2 na 1! Lukáš Kafka se na levé straně dostal k míčku a před kombinací nakonec volí střelu, Adam Kohút se vyznamenal!

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 17. Vávra (Ondrušek), 34. Vávra (Ondrušek), 34. Vošta (Podhráský), 35. Ondrušek (Vávra), 37. Dufek (Vávra), 50. Vávra (TS), 52. Dufek (Kafka), 60. Vošta – 20. Nehila (Vykopal), 49. Nehila (Gašparík)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Lupoměch) – Maxa, M. Šmíd, Doubek, Kolář, J. Bauer, Šmajda, Horký, Podhráský – Komárek, J. Novotný, Vošta, Vávra, Netrefa, Ondrušek, Matoušek, Kafka, Dufek, Jambor.
    PSG Panthers Otrokovice: Kohút (Steiger) – Jurčík, Kostka, L. Kubíček, Halama, P. Kopecký – Červenka, Sovják, Gašparík, Kelemen, Grlický, Hrabal, Nehila, Štourač, Šefčík, Vykopal, Grich.

    Rozhodčí: Přemysl Bališ, Petr Varga
    bahis siteleri