Pittsburgh – Buffalo 7:1 (kon.) | Detroit – Toronto 4:2 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:5 (kon.)
Edmonton – Seattle 5:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 4:0 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:0 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 6:3 (kon.) | Tampa – Florida 5:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:3 (1:1, 0:1, 3:2)
Seattle Kraken
Sobota 08.10.2022, 03:10 • Rogers Place, Edmonton • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Jenomže CONNOR MCDAVID se dokázal uvolnit a po levém křídle dojel až do kruhu pro vhazování a bez problémů trefuje opuštěnou klec. Asistence: Leon Draisaitl a Evander Kane.
    58:01 KANE - 4:3
     
    58:01
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Jenomže domácí rychle reagují! EVANDER KANE využil střely Draisaitla a prosadil se z dorážky. Asistence: Leon Draisaitl a Cody Ceci.
    57:42 MCCANN - 3:3
     
    57:42
    Teď už to ale branka je a máme opět srovnáno! JARED MCCANN stál na začátku předchozí akce, ale teď z dálky propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Andre Burakovsky a Vince Dunn.
     
    55:27
    Seattle právě vstřelil branku!

    Teď ovšem Grubauer obrovsky zachyboval a je z toho gól Edmontonu! Gólman Krakenů vyjel holí proti blížícímu se puku, když ho ale odpálil, kotouč se odrazil od LEONA DRAISAITLA do prázdné brány! Bez asistence.
    44:56 PULJUJARVI - 2:2
     
    44:56
    Edmonton právě vstřelil branku!

    Ovšem JESSE PULJUJARVI byl ve výborné pozici a máme opět srovnáno! Fin zakončil dobrou sérii křižných passu, kdy hlavně ten poslední od McDavida šel prakticky po betonech Grubauera. Asistence: Connor McDavid a Tyson Barrie.
    31:11 BENIERS - 1:2
     
    31:11
    Seattle právě vstřelil branku!

    Jenže teď už to gól je! Campbell byl rozhozený po nepřesné střele Burakovskiho, která se od zadního mantinelu odrazila na druhou stranu branky k MATTYMU BENIERSOVI, který bez problému trefil odkrytou klec. Asistence: Andre Burakovsky a Carson Soucy.
    19:28 BARRIE - 1:1
     
    19:28
    Edmonton právě vstřelil branku!

    A přesilovka je využita! Olejáři sérií křižných passů rozhodili obrannou čtveřici a TYSON BARRIE od modré poslal Grubauerovi puk k pravé tyči! Asistence: Leon Draisaitl a Ryna Nugent-Hopkins.
    12:50 SPRONG - 0:1
     
    12:50
    Seattle právě vstřelil branku!

    Krakeni jdou do vedení! Po střele Borgena vznikla před brankou Campbella nepřehledná mela, ve které se hlavně klečící Kulak snažil odpálit puk. Místo toho ho ale přikopl DANIELU SPRONGOVI a ten přehodil gólmanovo rameno! Asistence: Will Borgen

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 20. Barrie (Draisaitl, Nugent-Hopkins), 45. Puljujarvi (McDavid, Barrie), 59. Kane (Draisaitl, Ceci), 60. McDavid (Draisaitl, Kane) – 13. Sprong (Borgen), 32. Beniers (Burakovsky, Soucy), 56. Draisaitl, 58. McCann (Burakovsky, Dunn)


    Edmonton Oilers: Campbell (Skinner) – Barrie, Bouchard, Ceci, Draisaitl, Hamblin, Holloway, Hyman, Kane, Kulak, Malone, McDavid, McLeod, Murray, Nugent-Hopkins, Nurse, Puljujarvi, Ryan, Shore
    Trenér: Jay Woodcroft

    Seattle Kraken: Grubauer (Jones) – Beniers, Bjorkstrand, Borgen, Burakovsky, Dunn, Eberle, Geekie, Gouede, Larsson, McCann, Oleksiak, Schultz, Schwartz, Soucy, Sprong, Tanev, Wennberg, Wright
    Trenér: David Hakstol

    Rozhodčí: Sandlak, Lee – Knor, Apperson
    bahis siteleri