Arménie – Česko 4:2 (kon.)
konec
Arménie
4:2 (1:1)
Česko
Sobota 08.10.2022, 16:00 • Karen Demirchyan Sports and Concerts Complex, Jerevan • Kvalifikace mistrovství světa
     
    39:57
    Arménie právě vstřelila branku
    Arménie vyhraje a tento gól ještě může bolet. Slováček si navedl míč zleva na střed a vystřelil z dálky, nejlépe se zorientoval NIKITA CHROMYCH a nasměroval balón z vlastní obranné poloviny do prázdné brány.
     
    38:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Holý přihrával Rešetárovi na pravou stranu, ten se otočil kolem Chromycha a centroval přes Rodriguinha na zadní tyč, kde měl PAVEL DROZD před sebou prázdnou bránu.
     
    28:13
    Arménie právě vstřelila branku
    Slováček si nerozuměl na půli s Pavlem Drozdem, NIKITA CHROMYCH si rychle narazil s Rozenskim, ten mu vracel míč zleva do brankoviště a zblízka podruhé překonal Vahalu.
     
    24:31
    Arménie právě vstřelila branku
    Čechům se zase nepovedla hra v pěti s Vahalou, NIKITA CHROMYCH zablokoval střelu Vahaly a poslal míč doprostřed prázdné brány.
     
    09:46
    Arménie právě vstřelila branku
    Arméni si to vyrovnání zasloužili! Vahala dobře střílel, LUAN MULLER vyrážel, pak se málem srazil se spoluhráčem, ale vrátil míč z prostoru u svého brankoviště až do opuštěné české brány.
     
    03:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi skórují ze své první střely na bránu, odražený míč napálil LUKÁŠ KŘIVÁNEK z devítky a pravé strany do kratší šibenice.

    Vít Muzikář

    Branky: 10. Muller, 25. Chromych, 29. Chromych (Rozenski), 40. Chromych – 4. Křivánek, 39. P. Drozd (Rešetár)

    Karty:   36. Rodriguinho (ARM) – 36. Seidler (CZE)


    Arménie: Muller (Agadžanov) – Sanosjan, Melkonjan, Vitinho, Rodriguinho – Chromych, Nevedrov, Margarjan, Galstjan (C), Mašumjan, Rozenski, Melikjan.
    Česko: Vahala (Němec, Hůla) – P. Drozd, Rešetár (C), Slováček, D. Drozd – Künstner, Holý, Seidler, Křivánek – Buchta, Vokoun.
    Trenér: Tomáš Neumann

    Rozhodčí: Christofides (CYP), Nicolaou (CYP) – Kozakos (CYP)
    bahis siteleri