Zlín – Slavia 5:2 (kon.) | Jihlava – Kolín 3:2 (kon.) | Sokolov – Třebíč 4:1 (kon.)
Prostějov – Litoměřice 0:5 (kon.) | Poruba 2011 – Pardubice B 5:3 (kon.) | Šumperk – Frýdek-M. 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
Berani Zlín
5:2 (1:1, 3:0, 1:1)
HC Slavia Praha
Pondělí 10.10.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Jakub Illéš ukázal rychlost a sílu v souboji, no a je z toho samostatný únik! Domácí "42" volí kličku do backhandu, Málek si však pěkně vybruslil a zasahuje betonem.
    57:05 Petr MRÁZEK - 5:2
     
    57:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Asi je hotovo... Dušan Žovinec šel hodně naivně středem a nechal se obrat Pavlem Sedláčkem, jenž šel úplně sám na branku. Roman Málek už byl na cestě z branky, nicméně hned se vrátil. Zlínský defenzivní centr vystřelil mimo, jenomže puk se odrazil přímo na hůl PETRA MRÁZKA, jenž kus černé gumy dopravil do prázdné klece. Mrázkovi to konečně střílí – 5:2! Asistence: Pavel Sedláček.
     
    54:07
    Jiří Ondráček mohl jednou rukou doklepnout puk do prázdné sítě po šťastném odrazu, skvěle ale zasáhl vracející se obránce Slavie!
     
    53:36
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Pavel Kubiš – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Jan Kern – 2 min., hrubost.
     
    53:03
    Zmatky! Mikuláši Zbořilovi se na levé tyči zamotal kotouč pod brusle a šel si pr něj nejproduktivnější slávista Jan Kern, který se snažil prosadit v brankovišti. Daniel Huf se štěstím zvládl situaci vyřešit.
     
    51:35
    Šance! Zdálo se, že Illéš s Hejcmanem by mohli jít dva na nikoho, Jakubu Iléšovi se však při přihrávce kotouč svezl a vypíchne jej dojíždějící bek.
     
    45:56
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Mikuláš Zbořil – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    45:51
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Lukáš Chludil.
    40:34 Tomáš KNOTEK - 4:2
     
    40:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rychle využitá přesilovka a máme sníženo! Karel Klikorka si vyměnil kotouč na modré a poté ostře pálil! Ránu vyklekl Pavel Sedláček , nicméně kus černé gumy se odrazil přímo na pravý kruh odkud se napřáhl TOMÁŠ KNOTEK! Tahle dělovka se zastaví až v síti, Huf bez šance – 4:2. Asistence: Karel Klikorka.
     
    39:46
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Martin Novotný – 2 min., držení.
    29:41 Daniel GAZDA - 4:1
     
    29:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak ševcům to tam konečně padá! Berani šli do situace 2 na 1, aktivně si počínal zkušený Pavel Kubiš. DANIEL GAZDA to ale vzal na sebe, drze si potáhl puk mezi soupeře na střed a svou krásnou ranou zvyšuje náskok svého týmu. Elitní zlínský bek tak završuje velice povedené střídání!
    27:37 Jakub ILLÉŠ - 3:1
     
    27:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    To byl fofr! Bedřich Köhler výborně vyhrál buly, od modré si sjel Mrázek a svou bombou zápěstím trefil tyč! Kotouč se odrazil přímo na hůl JAKUBA ILLÉŠE a ten z pravého kruhu zametá do poloprázdné klece! Berani odskakují – 3:1! Asistence: Petr Mrázek a Bedřich Köhler.
     
    27:32
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Lukáš Žejdl – 2 min., držení.
     
    26:31
    Nebezpečný cross skrz Hufovo pracoviště a Kern pálí. Výborný zákrok gólmana ve zlínském dresu.
     
    25:27
    Berani teď trošku propadli a z druhé vlny mohl zakončit volný Vladislav Houška! Vyznamenal se Daniel Huf.
     
    24:32
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Daniel Huf – 2 min., zdržování hry
    23:57 Pavel KUBIŠ - 2:1
     
    23:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci vedou! Jiří Ondráček zahrál dobře za bránou, posunul na sjíždějícího beka Jakuba Husu, jenž ostře pálí! Kotouč se odrazil od Málka na pravou tyč kde stál PAVEL KUBIŠ a ten s klidem zametl do sítě. První branka žlutomodrého kapitána v sezoně! Asistence: Jakub Husa a Jiří Ondráček.
     
    16:15
    Petr Mrázek dojížděl situaci a jen tak plácl do puku, ten se však po několika odrazech povaloval brankovištěm. Tohle bylo těsné!
     
    13:34
    Lukáš Žejdl dostal elegantní zadovku od Jakuba Matyáše na kruh a ještě hledal úplně volného parťáka na brankovišti! Huf se štěstím zasáhl hrotem betonu, kotouč se ještě kolem žlutomodrého pracoviště nepříjemně motal a až poté jej Darek Hejcman vyhodí.
     
    10:45
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Michal Gago – 2 min., nedovolené bránění.
     
    09:21
    2 na 1! Kubišovi tam ještě najížděl Illéš, zlínský kapitán ale zvolil rychlou stahovačku a střelu. Málek vyráží.
    07:06 Vladislav HOUŠKA - 1:1
     
    07:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vlastní gól! Slavia šla aktivně dopředu, Klikorka přehodil na VLADISLAVA HOUŠKU, který chtěl na prvního jmenovaného ještě vrátit, puk ale ztečoval Jiří Suhrada a to přímo pod víko. Daniel Huf neměl šanci... Se štěstím je vyrovnáno – 1:1.
     
    05:52
    Michal Gago v šanci při průniku pravým křídlem, když inkasoval výborný pas od vlastní modré! Zlínský forvard zkusil střelu mezi betony, Málek připraven.
     
    03:05
    V hlavní roli Daniel Huf! Jan Závora si odstoupil mezi kruhy a ostře pálí, pro dorážku si šel Lukáš Strnad a ještě jednou Jan Závora! Domácí gólman se natáhl jak široký tak dlouhý a výtečně zasáhl levým betonem!
    01:17 Darek HEJCMAN - 1:0
     
    01:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je start! Beranům se pressing vyplatil, domácí díky napadání přelili puk na modrou odkud nepříjemný pokus vyslal Jan Bartko. Kotouč se zastavil o vysokého Bedřicha Köhlera a dojel si pro něj DAREK HEJCMAN, jenž se vytočil a přesně trefuje mezi Málkovy betony – 1:0! Asistence: Bedřich Köhler a Jan Bartko.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 2. Hejcman (Köhler, Bartko), 24. Kubiš (Husa, Ondráček), 28. Illéš (Mrázek, Köhler), 30. Gazda, 58. Mrázek (P. Sedláček) – 8. Houška, 41. Knotek (Klikorka)


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Suhrada, Zbořil, Husa, Gazda, Bartko, M. Novotný, Talafa – Apolenář, P. Sedláček, Mrázek – Kubiš, Chludil, Ondráček – Köhler, Hejcman, Illéš – Luža, Gago, Frömel.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC Slavia Praha: Málek (Pittr) – Žovinec, Hejda, Klikorka, Matyáš, Szathmáry, Barák – Kern, Žejdl, Knotek – Všetečka, Růžička, J. Brož – Havrda, Závora, Strnad – Houška, Poletín, Simon.

    Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Hanzlík, Roischl
    bahis siteleri