Česko – Arménie 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (0:1)
Arménie
Středa 12.10.2022, 17:30 • SH Lokomotiva Plzeň • Kvalifikace mistrovství světa
     
    37:41
    Arménie právě vstřelila branku
    Už ne! Záruba s Holým si vůbec nerozuměli a ARTUR MELKOJAN obloučkem z levé strany vlastní obranné poloviny podle všeho rozhodl tento zápas!
     
    28:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Arméni byli stažení až na devítce, Slováček nacentroval z levé strany a LUKÁŠ REŠETÁR spičkou sálovky mezi nohama překonal Mullera.
     
    22:31
    Arménie právě vstřelila branku
    Chrudimská čtyřka inkasuje podruhé během svého prvního střídání ve druhém poločase a situace je kritická! Drozd prohrál jeden na jednoho na levé straně, křižnou nahrávku odrazil Slováček jen k Melkonjanovi, ten poslal míč do jiného českého obránce a VLADIMIR SANOSJAN následnou dorážkou zkompletoval hattrick.
     
    20:39
    Arménie právě vstřelila branku
    Vyloženě skvělý start druhého poločasu pro českou reprezentaci! Dvojčata Drozdova chybovala zhruba na půli a najednou byl VLADIMIR SANOSJAN na levé straně sám před Vahalou a svou ránu odrazil o zadní tyč.
     
    11:37
    Arménie právě vstřelila branku
    A právě proto dává VLADIMIR SANOSJAN první gól, krásně si narazil s Melkonjanem, ten mu vracel zprava na střed přes tři hráče a sám před Vahalou zakončil ke gólmanově levé tyči.

    Vít Muzikář

    Branky: 29. Rešetár (Slováček) – 12. Sanosjan (Melkonjan), 21. Sanosjan, 23. Sanosjan (Melkonjan), 38. Melkonjan

    Karty:   15. Koudelka (CZE) – 24. Rozenski (ARM), 40. Carvalho (ARM)


    Česko: Vahala (Němec) – Koudelka, Slováček, D. Drozd, P. Drozd – Holý, Rešetár (C), Záruba, Seidler – Künstner, Vokoun, Buchta, Křivánek.
    Trenér: Tomáš Neumann

    Arménie: Muller (Agadžanov) – Sanosjan, Carvalho, Melkonjan, Vitinho – Chromych, Mašumjan, Nevedrov, Rozenski – Tumbarjan, Galstjan (C), Patatjan, Melikjan.
    Trenér: Ruben Nazaretjan

    Rozhodčí: Christodoulis (GRE), Adamopoulos (GRE) – Ntalas (GRE)

    Diváci: 713