Washington – Boston 2:5 (kon.) | Carolina – Columbus 4:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:3 (kon.)
Colorado – Chicago 5:2 (kon.) | Anaheim – Seattle 5:4 (po pr.) | Edmonton – Vancouver 5:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:5 (0:2, 2:1, 0:2)
Boston Bruins
Čtvrtek 13.10.2022, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Hampus LINDHOLM - 2:5
     
    58:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    Střelou od jedné brankové čáry ke druhé pojistil výhru hostujícího týmu HAMPUS LINDHOLM. Podepsal se pod to i Ullmark, který o pár sekund dříve zhatil šanci Connora Browna. Bez asistence.
    56:17 David KREJČÍ - 2:4
     
    56:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Na tři přihrávky se Boston posunul přes celé hřiště. Na Forborta navázal Zacha přihrávkou k DAVIDU KREJČÍMU, který bezprostředně vysunul Pastrňáka. Zakončení forhendovým blafákem Kuemper betonem posunul na druhou tyč a tam už byl Krejčí připraven dorážet. Fenomenální souhra české lajny! Asistence: David Pastrňák, Pavel Zacha.
    32:43 Conor SHEARY - 2:3
     
    32:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Z třígólového náskoku Bruins už moc nezbylo! CONNOR SHEARY zablokoval šanci Pastrňáka a s pomocí Dowda okamžitě vystartoval do protiútoku. Po své pravici měl dva spoluhráče, střílel ale sám a z levého kruhu se trefil pod levou nohu Ullmarka. Asistence: Nic Dowd.
    27:34 Anthony MANTHA - 1:3
     
    27:34
    Washington právě vstřelil branku!
    První radost také pro domácí diváky! Dylan Strome se uvolnil na vlastní modré čáře. Rychle se posunul, kdežto Ullmark proti němu agresivně vyjel. Bývalá trojka draftu se ale rozhodla přihrát a na ANTHONYHO MANTHU zívala zcela prázdná brána. Asistence: Dylan Strome, Erik Gustafsson.
    26:14 Taylor HALL - 0:3
     
    26:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    TAYLOR HALL odstartoval protiútok ve své třetině a v té útočné ho osobně také zakončil, když k němu prokombinovali kotouč Reilly s Pastrňákem. Pro českého útočníka je to už třetí kanadský bod za necelou polovinu zápasu. Asistence: David Pastrňák, Mike Reilly.
    15:03 David PASTRŇÁK - 0:2
     
    15:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Parádní akce DAVIDA PASTRŇÁKA! Havířovský rodák u pravého mantinelu setřásl Stromea, najel si více na střed a švihem z otočky dokonale překvapil Kuempera, kterému propadl puk pod pravým betonem. Asistence: David Krejčí, Connor Clifton.
    07:53 Patrice BERGERON - 0:1
     
    07:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    David Krejčí rozjel spolupráci s Pastrňákem, který střílel z pravého kruhu. Kuemper vyrazil puk do slotu, kde zůstal nekrytý PATRICE BERGERON a dorážkou do odkryté branky využil přesilovku Bostonu. Asistence: David Pastrňák, David Krejčí.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 28. Mantha (D. Strome, Gustafsson), 33. Sheary (Dowd) – 8. Bergeron (Pastrňák, Krejčí), 16. Pastrňák (Krejčí, Clifton), 27. Hall (Pastrňák, Reilly), 57. Krejčí (Pastrňák, Zacha), 59. H. Lindholm


    Washington Capitals: Kuemper (C. Lindgren) – Carlson (A), Fehérváry, Jensen, Orlov, van Riemsdyk, Gustafsson – C. Brown, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Mantha, D. Strome, Protas – Oshie (A), Eller, M. Johansson – Hathaway, Dowd, Sheary.
    Trenér: Peter Laviolette

    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – Carlo, H. Lindholm, Clifton, Reilly, Zbořil, Forbort – DeBrusk, Bergeron (C), Hall – Pastrňák (A), Krejčí (A), Zacha – Cr. Smith, Coyle, Greer – Lauko, Nosek, Frederic.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: Pollock, Markovic – Kovachik, Murray

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri