Macháč – Durasovic 0:2 (kon.) | Kolář – Poljak 2:1 (kon.)
konec
Tomáš Macháč
Tomáš Macháč (1)
0
3 65  
Viktor Durasovic
Viktor Durasovic (ALT)
2
6 7  
Úterý 18.10.2022, 12:12 • Centrální kurt, Vilnius (LTU) • Challenger Vilnius - Vilnius Open by kevin. (krytý tvrdý povrch) • 1. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům tenisu přeju krásné úterní dopoledne. Vítám vás při sledování challengeru ve Vilniusu, u zápasu 1. kola mezi Tomášem Macháčem a Viktorem Durasovicem.
     
    Tomáš Macháč atakuje první stovku světového žebříčku, momentálně se nachází na 112. místě. Dvaadvacetiletý Čech aktuálně objíždí převážně challengery, na nichž po zranění nedosahuje vůbec špatných výsledků. V polském městě Grodzisk Mazowiecki se dokonce dočkal triumfu, když ve finále zdolal ve třech setech Číňana Čanga. Doposud poslední turnaj odehrál berounský rodák v německém Ismaningu, kde se mu ovšem nezadařilo, hned v prvním kole překvapivě prohrál s domácím Rehbergem.
     
    Viktor Durasovic bude v utkání plnit roli obrovského outsidera. V žebříčku se nahází až ve čtvrté světové stovce a ani forma není nijak zvlášť oslnivá. Vzhledem k žebříčku neměl pětadvacetiletý Nor jistou účast v turnaji, do nějž se nakonec dostal jako náhradník. Dva týdny zpět s zkusil kvalifikovat na v turnaj ve francouzském Mouilleron-le-Captif, leč prohrál s domácím Wallartem. Naposledy se v hlavní části pavouka Nor představil na začátku září na challengeru ve španělské Seville, po vítězství nad Mullerem nestačil v osmifinále na Argentinec Diaze Acostu.
     
    Vzájemné zápasy

    Tenisté proti sobě odehrají první utkání.
     
    Na kurtu pobíhá tradiční předzápasové rozpinkávání. Na podání začne Viktor Durasovic.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    15-0
    Hned na úvod velmi pěkná výměna z obou stran. Tomáš Macháč se dostal z defenzivy do ofenzivy, aby nakonec přiměl soka k příliš dlouhému bekhendu.
     
    15-15
    Viktor Durasovic si pomohl kvalitním prvním servisem, po němž zahrál forhend do pravého rohu, Čech vracel bekhend za základní čáru.
     
    15-30
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    30-30
    V tomto případě padl bekhendový return přesně na zadní čáru, v záklonu hrající Durasovic napálil balónek do koridoru pro debl.
     
    30-40
    Tomáš Macháč bojoval o brejkbol. Dostal se do výměny, avšak v jejím finále nasměroval forhend pod pásku.
     
    40-40
    Shoda. Pětadvacetiletý rodák z Orksdalu uspěchal bekhendový útok, balónek poslal o kousek za základní lajnu.
     
    40-A
    Ani v tomto případě se český tenista nedočkal brejkbolu, když opět předvedl nevynucenou bekhendovou chybu do sítě.
     
    0:1
    Úvodní gem střetnutí patří tenistovi na servisu. Tomáš Macháč útočil křižným bekhendem zleva, páska nasměrovala míček do autu.
    0:0; 0:1 - Viktor Durasovic
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Macháč.
     
    15-0
    Viktor Durasovic cítil šanci na zisk fiftýnu. Jenže dnes už podruhé útok zbytečně uspěchal, ostrý forhend odpálil za základní čáru.
     
    30-0
    Po krátkém returnu Tomáš Macháč musel k síti, kde si poradil výborně, forhend nasměroval na levou stranu. Soupeř hrál v plném běhu prohoz do zámezí.
     
    40-0
    Zničehonic vyprodukoval dvaadvacetiletý rodák z Berouna vítězný bekhend po levé čáře, konkurent balónek sledoval očima.
     
    40-15
    Čistá hra se nekoná. Český tenista si neporadil s křižným returnem soka zleva a bekhendem rozvlnil síť.
     
    1:1
    Výborné podání ven z dvorce zreturnoval Viktor Durasovic pouze do zámezí. Vyrovnáno.
    0:0; 1:1 - Tomáš Macháč
     
    0-15
    Třetí gem utkání otevírá lépe Nor. Udržel při forhendových útocích přesnou ruku, soupeř vracel vysoký čop za základní čáru.
     
    0-30
    Eso na téčko.
     
    15-30
    Viktor Durasovic si rozmyslel náběh k síti a protihráč mu nasměroval return přesně pod nohy, forhend servírujícího hráče zamířil do sítě.
     
    15-40
    Dva gemboly. Bekhendovou přestřelku opanoval norský tenista, závěrečný bekhend protihráče dopadl mimo vymezený prostor.
     
    1:2
    Viktor Durasovic zaútočil forhendem na levou stranu hraným těsně nad sítí. Tomáš Macháč v těžké pozici nedokázal odpovědět přesným úderem.
    0:0; 1:2 - Viktor Durasovic
     
    1:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:2
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Macháč.
     
    15-0
    Norský hráč zatím nehraje vůbec zle. Dostal konkurenta pod tlak, ten ale ve finále výměny vyslal skvěle provedený vítězný bekhend po levé lajně.
     
    15-15
    Znovu se Viktor Durasovic dostal do výměny a v tomto případě slavil zisk fiftýnu, těžil ze soupeřovy nevynucené forhendové chyby.
     
    30-15
    Přímý bod po servisu ven z kurtu.
     
    40-15
    Skvělá obrana českého hráče, který vrátil šest těžkých úderů protihráče, který se nakonec ustřelil nečistě trefeným bekhendem.
     
    2:2
    Podání ven z dvorce vracel Viktor Durasovic na dlouhou ruku forhendem pod pásku. Tenisté na servisu zůstávají stoprocentní.
    0:0; 2:2 - Tomáš Macháč
     
    0-15
    Už to vypadalo, že si Nor zavařil ne příliš prudkou smečí, jenže pak zafungoval parádně, když na prohoz reagoval nechytatelným forhendovým stopvolejem.
     
    15-15
    Zaútočit umí i Tomáš Macháč. Zvládl return, načež po forhendu hraném na pravou stranu vystartoval k síti, kde proměnil forhendový volej ve vítězný.
     
    15-30
    Krátký return Viktor Durasovic potrestal bez servítek, forhendovou dělovku napálil nechytatelně po levé čáře.
     
    15-40
    Varianta servis – síť byla úspěšná. Po voleji balónek spadl do levého růžku, Macháč v těžké pozici nezvládl odpovědět přesným forhendem.
     
    2:3
    Viktor Durasovic se i potřetí v zápase ujímá vedení. Kvalitním servisem ostal soka pod tlak, pod nímž ho udržel do konce výměny, český tenista chyboval bekhendem.
    0:0; 2:3 - Viktor Durasovic
     
    2:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:3
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Macháč.
     
    0-15
    Viktor Durasovic si poradil s druhým podáním konkurenta, aby následně s potěšením sledoval, jak forhendový útok protihráče dopadá za základní čáru.
     
    0-30
    Nasazená jednička si zadělává na problémy. Soka dostala pod tlak, jenže fiftýn nevytěžila, protože závěrečný bekhend poslala do sítě.
     
    15-30
    Tomáš Macháč po druhém podání odvážně naběhl k síti. Volej se mu nepovedl ideálně, bekhendový prohoz naštěstí pro něj zastavila páska.
     
    15-40
    Dva brejkboly! Viktor Durasovic uspěl delším bekhendem k základní čáře, po němž s Čech musel odstoupit dozadu a ze stejné strany trefil síť.
     
    30-40
    To bylo těsné. Tomáš Macháč po výborném prvním servisu napálil bekhend přesně do pravého rohu, Nor jen nevěřícně zakroutil hlavou.
     
    40-40
    Ani druhý brejkbol nekončí úspěchem. Po podání ven z dvorce následoval forhend na opačnou stranu, Durasovic pod tlakem napálil jenom pásku.
     
    40-A
    Přichází třetí brejkbolová možnost. Ve výměně od základní čáry byl trpělivější rodák z Orksdalu, protihráč přetáhl bekhend.
     
    2:4
    Do třetice už Viktor Durasovic brejkbol přetavil v brejk! Nenechal se rozhodil sokem naběhnuvším k síti, tvrdým bekhendem jej donutil k voleji až za základní čáru.
    0:0; 2:4 - Viktor Durasovic
     
    0-15
    Přímý bod po podání ven z dvorce.
     
    0-30
    Znovu servis ven z kurtu, po němž si Viktor Durasovic otevřel levou polovinu kurtu a nasměroval do ní bekhend.
     
    0-40
    Pětadvacetiletý Nor hraje v obrovské pohodě. Nenechal se rozhodit vysokým míčkem a vyslal vítězný forhend do levého růžku.
     
    2:5
    Brejk potvrzený čistou hrou, Viktor Durasovic na závěr sedmé hry vypálil nechytatelné podání na téčko.
     
    2:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:5
    Konec přestávky, podávat bude Tomáš Macháč.
     
    0-15
    Tomáš Macháč se vydal k síti, kde ovšem fiftýn nevybojoval, proti poměrně dobře provedenému prohozu hrál bekhendový volej do středu sítě.
     
    0-30
    Pětadvacetiletý Nor je dva body od zisku úvodního dějství. V bekhendová přestřelce jako první chyboval Čech.
     
    0-40
    Tři setboly! Viktor Durasovic je v obrovském laufu. Místo na jistotu zahraného forhendu zariskoval a zprava vyslal parádní kratší úder ven z kurtu, na nějž soupeř neměl šanci dosáhnout.
     
    15-40
    Dvaadvacetiletý rodák z Berouna se po podání vydal k síti, kde si poradil na jedničku, forhendový volej nasměroval na levou stranu mimo dosah konkurenta.
     
    30-40
    Přímý bod po podání ven z dvorce.
     
    40-40
    První sada pokračuje. Viktor Durasovic viděl volné místečko po levé lajně a chtěl do tohoto prostoru umístit bekhend, míček dopadl za základní čáru.
     
    A-40
    Na další setbol si Nor ještě musí počkat, jestli se jej vůbec dočká. Měl ve výměně navrch, jenže závěrečný forhend napálil do sítě.
     
    40-40
    Snížení ještě nepřichází. Tomáš Macháč se k závěrečnému bekhendu nenastavil ideálně a míček odehrál za základní čáru.
     
    A-40
    Forhendový return vyletěl do deblového koridoru.
     
    3:5
    Tomáš Macháč udržel servis a snížil na 3:5, nyní ovšem potřebuje nutně zabodovat i na returnu. Za bekhendovým volejem se Nor pouze ohlédl.
    0:0; 3:5 - Tomáš Macháč
     
    15-0
    Viktor Durasovic vystartoval po servisu odvážně k síti, kde si ale neporadil dobře, forhendový volej nasměroval do území pro čtyřhru.
     
    15-15
    Tentokráte pětadvacetiletý Nor provedl útok o poznání lépe. Vytrvale útočil forhendem do pravého rohu, na poslední úder protihráč nedosáhl.
     
    15-30
    Skvělá práce rodáka z Orksdalu u sítě. První volej mu nevyšel ideálně, ale správně odhadl, kudy bude Čech prohazovat, aby poté vyprodukoval vítězný bekhendový stopvolej.
     
    15-40
    Bekhendový return vyletěl za základní lajnu. Dva setboly!
     
    30-40
    Norský tenista si je moc dobře vědom, že teď měl bod patřit jemu. Po servisu měl celou pravou polovinu volnou, ale forhend poslal do sítě.
     
    3:6
    Viktor Durasovic ovšem nemusí smutnit, protože druhý setbol už využil! Dokonale se nastavil na závěrečný forhend, který provedl dělovým způsobem po pravé straně, Macháč neměl šanci na reakci.
    0:1; 3:6 - Viktor Durasovic
     
    0:0
    Začíná druhý set.
     
    15-0
    Tomáš Macháč otevřel druhý set na podání přímým bodem.
     
    30-0
    Viktor Durasovic dostal balónek do výměny, ale kýženého bodu se nedočkal, bekhendový čop doplněný o náběh na síť vyslal do deblového koridoru.
     
    30-15
    Tomáš Macháč zapisuje premiérovou dvojchybu celého střetnutí.
     
    30-30
    Tak pozor, pětadvacetiletý rodák z Orksdalu si ještě zahraje o brejkbol! Hodně zariskoval závěrečným forhendem, míček posadil přesně na základní čáru.
     
    40-30
    Výborný servis, po němž Tomáš Macháč vystartoval k síti a vítězným forhendovým volejem vybojoval gembol.
     
    40-40
    Dvojchyba posílá hru do shody.
     
    A-40
    Brejkbol nepřichází ani v tomto případě. Durasovicovi se risk nevyplatil, nečistě trefený bekhend odeslal míček do autu.
     
    1:0
    S mírnými problémy, ale přeci jen Tomáš Macháč získal úvodní gem druhé sady na své konto. V tlaku vystartoval k síti, ke zahrál vítězný forhendový volej.
    0:1; 1:0 - Tomáš Macháč
     
    1:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:0
    Konec přestávky, podávat bude Viktor Durasovic.
     
    15-0
    Tomáš Macháč začíná na returnu velmi dobře. V přestřelce od základní čáry zachoval klid, soupeř naopak chyboval bekhendem.
     
    15-15
    Viktor Durasovic nejistě vystartoval k síti, de zahrál forhendový volej, naštěstí pro něj byl lob soka příliš dlouhý.
     
    30-15
    Dvaadvacetiletý rodák z Berouna je blízko brejkbolům. Poradil si s returnem, načež soupeř chyboval bekhendem.
     
    30-30
    Eso na téčko.
     
    30-40
    Gembol. Viktor Durasovic po podání naběhl k síti, kde nemusel zahrát jediný úder, return soupeře byl totiž nepřesný.
     
    40-40
    Jdeme do shody. Tomáš Macháč se navzdory výbornému servisu soka dostal do výměny, v níž Nor chyboval bekhendem.
     
    40-A
    Vůbec poprvé jsme měli možnost vidět zkrácení hry. Viktor Durasovic ho provedl parádně, Macháč míček doběhl pozdě.
     
    1:1
    Vyrovnáno. Forhendový return ještě český tenista vměstnal do kurtu, následující úder nasměroval až za základní čáru.
    0:1; 1:1 - Viktor Durasovic
     
    15-0
    Přímý bod po servisu ven z kurtu.
     
    30-0
    Po kratším returnu Tomáš Macháč vystartoval k síti, kde zahrál bekhend na levou stranu, Nor odpověděl nepřesným bekhendem.
     
    40-0
    Znovu výborná hra berounského rodáka u sítě, jenž sáhl k forhendovému stopvoleji, který protihráč neměl šanci dostihnout.
     
    2:1
    Čistá hra. Tomáš Macháč si troufl na útok hned svým druhým úderem ve výměně, vítězný bekhend napálil do levého rohu.
    0:1; 2:1 - Tomáš Macháč
     
    2:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:1
    Konec přestávky, podávat bude Viktor Durasovic.
     
    0-15
    Bekhendovým útokem zleva kros Viktor Durasovic zavelel k zisku fiftýnu, u sítě si se smečí poradil nekompromisně.
     
    15-15
    Ve výměnách od základní čáry začíná mít navrch nasazená jednička, jež v tomto případě vyslal nechytatelnou forhendovou ránu po pravé čáře.
     
    15-30
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    15-40
    Další výborná servis na střed dvorce, po němž pětadvacetiletý Nor vystartoval k síti a nadvakrát prolomil defenzivu soupeře.
     
    2:2
    Podáním si Viktor Durasovic připravil dobrou pozici pro útok, následným bekhendem zaútočil doleva a hlavně do Macháčova protipohybu.
    0:1; 2:2 - Viktor Durasovic
     
    15-0
    Bekhendový return vyletěl za základní čáru.
     
    30-0
    Po podání ven z kurtu a bekhendu na druhou stranu vystartoval Tomáš Macháč k síti, kde zahrál vítězný bekhendový stopvolej.
     
    30-15
    Tak tohle zahrál Nor fantasticky. Ve zdánlivě ztracené situaci vykouzlil z postavení daleko za základní čárou bekhendový křižný prohoz z levé strany.
     
    40-15
    Přímý bod po chytrém servisu na tělo.
     
    40-30
    Bekhendový return pod nohy soupeře byl proveden na jedničku, český tenista hrál bekhend brzy po odskoku do autu.
     
    3:2
    Shoda se nekoná. Bekhendové přestřelce kraloval Tomáš Macháč, Viktor Durasovic závěrečném úderem trefil síť.
    0:1; 3:2 - Tomáš Macháč
     
    3:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:2
    Konec přestávky, podávat bude Viktor Durasovic.
     
    0-15
    Bekhendový return se nasazené jedničce povedl, jenže pak se pokusila o zklidnění hry a forhendový čop zahrála pod pásku.
     
    0-30
    Viktor Durasovic musel couvat proti returnu, přesto vypálil dělový forhend po levé lajně, na nějž protihráč neodpověděl přesným úderem.
     
    0-40
    Rodák z Orksdalu si nyní s konkurentem krásně pohrál. Naznačil forhendový útok, místo toho vytáhl ze svého repertoáru kraťas.
     
    3:3
    Čistá hra, Tomáš Macháč odpálil forhendový return za základní čáru.
    0:1; 3:3 - Viktor Durasovic
     
    15-0
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    15-15
    Bekhendový return k základní čáře byl proveden milimetrově, český tenista odpověděl forhendem do území pro čtyřhru.
     
    30-15
    Dlouhé čekání na chybu soupeře utnul Tomáš Macháč, který zaútočil forhendem do levého rohu a Nor vracel míček až za základní čáru.
     
    40-15
    Dva gemboly. Dvěma útokům konkurenta se Viktor Durasovic, třetí vracel mimo vymezený prostor.
     
    4:3
    Dvaadvacetiletý rodák z Berouna se lehce sklouzl za závěrečným bekhendem, míček vypálený po levé čáře proměnil ve vítězný.
    0:1; 4:3 - Tomáš Macháč
     
    4:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:3
    Konec přestávky, podávat bude Viktor Durasovic.
     
    0-15
    Tomáš Macháč se dostal do výměny, leč fiftýn nezískal, protože v jejím závěru nečistě trefil bekhend.
     
    0-30
    Viktor Durasovic odvážně vystartoval k síti. S bekhendovým stopvolejem si ještě Čech poradil, na smeč už neměl šanci.
     
    0-40
    Hráči na servisu působí ve druhé sadě jistým dojmem. Berounský rodák přecházel do útoku, jenže finální bekhend odehrál za základní lajnu.
     
    4:4
    Přímý bod znamená vyrovnání skóre ve druhé sadě na 4:4.
    0:1; 4:4 - Viktor Durasovic
     
    0-15
    Do devátého gemu vstupuje lépe Nor. Tomáš Macháč viděl odkrytou levou polovinu kurtu, jenže míček usměrnil do autu.
     
    0-30
    Tak pozor, také další bod získává Nor! Ten dostal nasazenou jedničku pod tlak, výsledkem byl její nepřesný bekhend.
     
    15-30
    Eso po servisu ven z kurtu s boční rotací.
     
    30-30
    Ani teď se pětadvacetiletý Nor nedočkal brejkbolů, bekhendový return poslal za základní čáru.
     
    40-30
    Třetí získaný bod v řadě znamená gembol pro českého tenistu. Rodák z Orksdalu chyboval bekhendem do sítě.
     
    5:4
    Shoda se nekoná. Tomáš Macháč vysokým obloukem dostal protihráče pod tlak, ten bekhendem trefil síť.
     
    5:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    5:4
    Konec přestávky, podávat bude Viktor Durasovic.
     
    15-0
    Výborný return, po němž Durasovic chyboval forhendem.
     
    30-0
    Nor zapisuje svou první dvojhybu.
     
    30-15
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    30-30
    Varianta servis – síť byla úspěšná.
     
    30-40
    Norovi se povedl útok forhendem a má k dispozici gembol.
     
    5:5
    A ten využívá! Stav druhé sady je srovnaný 5:5.
     
    15-0
    Jedenáctou hru otevírá lépe český tenista.
     
    30-0
    Přímý bod po podání na těžko.
     
    40-0
    Berounský rodák má naběhnuto na čistou hru.
     
    6:5
    A tu také získává. Tomáš Macháč tedy má jistotu zkrácené hry
     
    6:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    6:5
    Konec přestávky, podávat bude Viktor Durasovic.
     
    0-15
    Nor otevírá důležitý gem přímým bodem.
     
    0-30
    Vzápětí pětadvacetiletý tenista skvěle provedl útok z forhendu.
     
    0-40
    Na čistou hru si dělá zálusk také rodák z Orksdalu.
     
    6:6
    A i on ji zaznamenal. Drama vrcholí, druhý set míří do tiebreaku.
     
    1-0
    Dvaadvacetiletý Čech na úvod podržel servis.
     
    2-0
    Hned na to získává nasazená jednička bekhendovým útokem minibrejk. Skvěle!
     
    2-1
    Druhý bod při servisu si Durasovic vzít nenechal, snižuje na rozdíl jediného bodu.
     
    2-2
    Bohužel, výhoda minibrejku je pryč. Viktor Durasovic se dostal do výměny, kterou opanoval.
     
    3-2
    Důležitý pátý bod zkrácené hry získal Čech. Na podání nyní jde Nor.
     
    3-3
    Ke střídání stran dochází za vyrovnaného stavu. Nor zvládl útok u sítě na jedničku.
     
    3-4
    Rodák z Orksdalu si poradil i s druhým bodem na podání a poprvé v rámci tiebreaku vede, byť těsně.
     
    4-4
    Delší výměna, na jejímž konci je úspěch pro nasazenou jedničku. Sledujeme obrovskou bitvu o každý bod.
     
    4-5
    Tak pozor. Viktor Durasovic získal bod na returnu a na servisu může pokusit celé střetnutí ukončit!
     
    5-5
    Pětadvacetiletý Nor neustál tíhu okamžiku a chyboval. Máme opět srovnáno.
     
    5-6
    Viděli jsme klíčový bod zápasu? Viktor Durasovic musel jít do výměny, leč poradil si a disponuje prvním mečbolem!
     
    6:7
    Je konec! Tomáš Macháč neodvrátil mečbol, přestože měl výhodu servisu. Viktor Durasovic zapisuje cenný skalp turnajové jedničky!
     
    Konec zápasu
     
    Tomáš Macháč nepotvrdil roli obrovského favorita a na challengeru ve Vilniusu vypadl už v prvním kole, když po setech 3:6 a 6:7 nestačil na hráče čtvrté světové stovky Viktora Durasovice.

    O osudu první sady rozhodl jediný brejk, který pětadvacetiletý Nor vybojoval v šesté hře. Následně neproměnil na returnu tři setboly v řadě, ale nemusel smutnit, protože o hru později při vlastním podání proměnil druhý dostupný setbol. Druhý set nepřinesl jediný brejkbol, šlo se tedy do tiebreaku. Klíčovým se ukázal býti jedenáctý bod za stavu 5:5, ten na servisu udržel Viktor Durasovic a disponoval tak mečbolem. Macháč pod tlakem podání neudržel a své putování litevským turnajem ukončil v nejkratším možném čase.

    Viktor Durasovic se v osmifinále utká s ukrajinským tenistou Iljou Marčenkem. (13:58:54)

    Milan Huppert

    Čas utkání: 1:32

    2. set: 0:52

    Macháč Durasovic
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    36 60 72 40
    Nejdelší série získaných bodů
    6 6 9 6
    Setboly
    0 0 6 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:19 0:35 0:24 0:11
    Esa **
    2 2 4 2
    Dvojchyby **
    2 2 1 1
    Udržená podání
    6 / 6
    100 %
    9 / 10
    90 %
    11 / 11
    100 %
    6 / 6
    100 %
    Odvrácené brejkboly
    0 / 0
    0 %
    5 / 6
    83 %
    0 / 0
    0 %
    0 / 0
    0 %
    Body při vlastním podání
    28 / 39
    72 %
    45 / 67
    67 %
    50 / 65
    77 %
    29 / 37
    78 %
    Body po 1. podání *
    22 / 32
    69 %
    36 / 45
    80 %
    Body po 2. podání *
    23 / 35
    66 %
    14 / 20
    70 %
    Úspěšnost 1. podání *
    48 %
    69 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    0 / 0
    0 %
    0 / 0
    0 %
    1 / 6
    17 %
    0 / 0
    0 %
    Body při soupeřově podání
    8 / 37
    22 %
    15 / 65
    23 %
    22 / 67
    33 %
    11 / 39
    28 %
    Body po příjmu 1. podání *
    9 / 45
    20 %
    10 / 32
    31 %
    Body po příjmu 2. podání *
    6 / 20
    30 %
    12 / 35
    34 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Tomáš Macháč
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 13.10.2000
    Věk: 23 let
    Držení: pravák
    Výška: 183 cm
    Váha: 74 kg
    Nasazení: 1

    Viktor Durasovic
    Stát: Norsko
    Datum narození: 19.03.1997
    Věk: 27 let
    Držení: pravák
    Výška: 185 cm
    Váha: 80 kg
    Nasazení: ALT
    bahis siteleri