Česko – Bosna 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (1:2)
Bosna a Hercegovina
Středa 19.10.2022, 19:00 • MSH Vodova, Brno • Kvalifikace o Mistrovství Evropy žen
     
    39:11
    Už to vypadalo, že uteče Pavkové na levé straně, ale z druhého doteku centrovala na protější tyč, kde Špičková nesrovnala velkou šancí na dlouhou nohu.
     
    36:16
    Parádní centr Pavkové z levé strany na zadní tyč neproměňuje Špičková!
     
    35:02
    Todoričová jenom vyrazila střelu Skálové skoro až z půle, ale Šturmová se Špičkovou nedorazily balón.
     
    34:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po české ztrátě zabojovala GABRIELA ŠPIČKOVÁ, obrala rozehrávající Bosnu, nejprve ji nevyšla střela mezi dvěma hráčkami, ale po odrazu míče přehodila Todoričovou z šesti metrů.
     
    31:16
    Šturmová dobře presovala a míč se odrazil Skálové na pravou stranu, její loženku na vzdálenější tyč vyrazila Todoričová.
     
    29:15
    Honková sebrala balón na pravé straně a její rána z úhlu skončila na přední tyči!
     
    27:17
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Bagaričová přetlačila na pravé straně Šturmovou a v situaci dvě na jednu připravila pozici do brankoviště pro SLAVICU GLAVOTAOVOU, ta byla sama před Bubelovou.
     
    26:13
    Skálová se otočila na levé straně a z úhlu dávala míč pod sebe do tutovky Šturmové, ta ranou z jedničky minula prázdnou bránou, kterou překopla!
     
    25:57
    Mujanovičová přebrala křižnou nahrávku na pivotu, vyřadila ze hry Souškovou, její střelu z pravé strany na zadní tyč vykopla Bubelová.
     
    16:08
    Pavková centrovala z pravé strany na zadní tyč, kde spálila Soušková obrovskou šanci volající po srovnání, potom byla při souboji na šestce zasažena Todoričová jednou z českých hráček a jelikož byla ošetřována, tak musí střídat.
     
    15:06
    Bubelová vybíhala proti hráčce na šestce a následovala nahrávka zleva na střed. Už se zdálo, že Glavotaová prorve míč mezi nohama bránící futsalistky do sítě.
     
    14:41
    Špičková držena za dres na pravé straně takových sedm metrů od brány soupeřek, Bagaričová dostává kartu, Češky si berou timeout.
     
    14:31
    Zakončení Soquessy levačkou z pravé strany vykopávala Todoričová do bližší tyče a potom se odrazil balón na roh.
     
    10:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pavková zpracovala pas pod sebe a mezi dvěma přihrála do levé poloviny brankoviště, odkud DENISA SKÁLOVÁ překonala přesouvající se Todoričovou k zadní tyči mezi nohama bosenské gólmanky.
     
    10:39
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Špičková byla tahána za dres, Češky dostaly výhodu, ta skončila a z rychlého kontru běžela NIKOLINA VUJADINOVÁ sama na Bubelovou, na levé straně se kličkou zbavila Bubelové a kolem bránící hráčky skórovala víceméně do prázdné brány.
     
    02:50
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Vujadinová zvolila signál autem zprava na střed brankoviště a SLAVICA GLAVOTAOVÁ napálila míč pod víko.
     
    02:26
    Todoričová boxovala ránu Honkové z pravé strany letící pod břevno!

    Vít Muzikář

    Branky: 11. Skálová (Pavková), 35. Špičková – 3. Glavotaová (Vujadinová), 11. Vujadinová (Bagaričová), 28. Glavotaová (Bagaričová)

    Karty:   15. Bagaričová (BIH)


    Česko: Bubelová (Marešová) – Pavková, Skálová, Soušková, A. Šturmová – Špičková, Soquessa, Honková, Plháková (C) – Krejčová, Švábová, Kabourková, Šimicová.
    Trenér: Michal Odehnal

    Bosna a Hercegovina: Todoričová (Šljivová) – Glavotaová, Alibašičová, Bagaričová, Vujadinová (C) – Brkičová, Markovičová, Damjanovičová, Njegušová, Česková, Trumičová, Mujanovičová, Zukičová.
    Trenér: Mirko Campara

    Rozhodčí: Veselic (SVN), Czudzinowiczová (POL) – Bohbot (ISR)

    Diváci: 150
    bahis siteleri