Hostivař – Svítkov 8:5 (kon.) | Ústí n/L – Dobřany 4:2 (kon.) | Letohrad – Kladno 4:3 (kon.)
Plzeň – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Kert Park Praha – Prachatice 2:0 (kon.) | Pardubice – Karviná 6:0 (kon.)
konec
Elba DDM Ústí nad Labem
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
TJ Snack Dobřany
Sobota 22.10.2022, 11:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • CROSSDOCK Extraliga • 9. kolo
     
    39:03
    Rychlík jménem Tomáš z řad ústeckých hokejbalistů teď pelášil úplně sám na bránu, neboť ho nikdo z obránců nedostihl. Hostujícího gólmana ale tento hráč nepřekonal.
     
    34:09
    Ústí si zahraje druhou přesilovou hru v tomto zápase. Dobřany nezvládly vystřídat dle pravidel a za příliš mnoho hráčů na hřišti tak jde trest odpykat Lukáš Hrubý.
     
    26:08
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Vzápětí ale hosté odpovídají gólem na 2:4! Domácímu brankáři vypadl balónek z lapačky a než jej stačil odpálit do bezpečí, už byl na místě ALEŠ DUCHEK. Bez asistence.
     
    25:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A přesně to se také daří! Úspěšnou dorážkou se prosazuje PATRIK ZICHO, který byl před brankou Dobřan velice pohotový. Asistence: Vojtěch Červinka, Pavel Krájíček.
     
    20:58
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Hosté se přece jen prosazují! Do samostatného úniku se vydal DANIEL KOVÁŘÍK a poprvé v tomto duelu překonává brankáře Rechtorika. Asistence: Michal Neumaier, Jan Matoušek.
     
    16:36
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí pokračují v krasojízdě a ihned po začátku druhé periody přidávají třetí branku v tomto zápase! Do úniku se vydal MARTIN STUPKA a v souboji jeden na jednoho se nemýlil. Asistence: Jiří Tomáš, Petr Švanda.
     
    13:43
    Výborný zákrok hostujícího brankáře Fukárka zachraňuje Dobřany od dalšího inkasovaného gólu! V samostatném úniku soupeře dobře vyjel z brány a zblokoval střelu.
     
    05:53
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    V rychlém sledu se domácí prosazují podruhé! Důrazu v brankovišti využil MICHAL SMOLÍK, který vyšťoural puk zpod brankáře Fukárka a zvýšil na 2:0. Asistence: Patrik Zicho, Pavel Krajíček.
     
    04:28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí se v přesilové hře přece jen prosazují a otevírají tak skóre tohoto utkání! PETR MICHAJLIČENKO svou střelou od modré mířil přesně a Ústí se tak raduje. Asistence: Patrik Zicho, Jiří Grus.
     
    02:20
    Máme tady první vyloučení tohoto utkání. Na trestnou lavici odchází Tomáš Truchlý, který to ve svém branném rohu přehnal s intenzitou.

    Martina Schoupalová


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 5. Michajličenko (Zicho, Grus), 6. Smolík (Zicho, Krajíček), 17. Stupka (Tomáš, Švanda), 26. Zicho (Červinka, Krajíček) – 21. Kovářík (Neumaier, Matoušek), 27. Duchek


    Elba DDM Ústí nad Labem: Rechtorik (Řehoř) – Bečvář, Doucha, Grus, Kohout, Kučera, Michajličenko, Smolík, Švanda – Belica, Červinka, Haas, Jelen, Kapusta, Koval, Krajíček, Nedoma, Škurla, Stupka (C), Tomáš, Zeman
    TJ Snack Dobřany: Fukárek (Košňar) – Duchek A., Šlehofer, Duchek T., Hronek, Hrubý, Kobr, Kovářík D., Kovářík J., Kůrka, Matoušek (C), Michálek, Neumaier, Stránský, Truchlý

    Rozhodčí: Havelka, Štípek
    bahis siteleri