Edmonton – St. Louis 0:2 (kon.) | Ottawa – Arizona 6:2 (kon.) | Winnipeg – Toronto 1:4 (kon.)
Montreal – Dallas 2:5 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 3:6 (kon.)
Tampa – NY Islanders 5:3 (kon.) | Nashville – Philadelphia 1:3 (kon.) | Vancouver – Buffalo 1:5 (kon.)
Vegas – Colorado 2:3 (kon.) | Calgary – Carolina 3:2 (po pr.) | Chicago – Seattle 5:4 (kon.)
Detroit – Anaheim 5:1 (kon.) | NY Rangers – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:5 (0:2, 1:0, 0:3)
Buffalo Sabres
Neděle 23.10.2022, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:21 Victor OLOFSSON - 1:5
     
    57:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak nakonec přijde ještě jedna branka! Rasmus Dahlin si udělal ofenzivní výlet, velmi elegantně se projel hluboko do pásma a nahodil před bránu, kotouč se odrazil o jednoho z domácích beků a ze skrumáže vyškrábl puk pohotový VICTOR OLOFSSON, který překoná bezmocného Demka. Asistence: Rasmus Dahlin a Rasmus Asplund.
    56:31 Zemgus GIRGENSONS - 1:4
     
    56:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak tento brzký risk se nevyplatil, Vacouver odvolal gólmana i přes to, že hru neměl plně pod kontrolou. A situaci neovládl ani v následujících vteřinách, přichází tak zasloužený trest! Victor Olofsson od mantinelu zkusil trefit prázdnou bránu, pak ještě upadl, každopádně pomalý puk ještě zkontroloval ZEMGUS GIRGENSONS, jemuž se branka připíše. Tady je hotovo – 1:4! Asistence: Victor Olofsson.
    41:54 Victor OLOFSSON - 1:3
     
    41:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tohle už je gól! Buffalo šlo 2 na 1, Casey Mittelstadt náramně našel VICTORA OLOFSSONA, ten se z první opřel do puku a trefil přesně kolem betonu Thatchera Demka k pravé tyči až do sítě. Sabers si pro ten třetí zásah šli a po zásluze jej (napodruhé) dostávají! Tohle může být hodně důležitá branka – 1:3! Asistence: Casey Mittelstadt.
    33:31 Conor GARLAND - 1:2
     
    33:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Sníženo! Skvělou práci odvedl na pravé tyči Tanner Pearson, jenž od Michejeva inkasoval přihrávku, obtočil se a zadovkou našel sjíždějícího CONORA GARLANDA, který už jen dorazí kotouč za naprosto bezmocného Craiga Andersona – 1:2! Asistence: Tanner Pearson a Ilja Michejev.
    15:19 Alex TUCH - 0:2
     
    15:19
    Sabres právě vstřelili branku!
    Už je to o dva góly! Domácí trošku zaváhali v důrazu, Jeff Skinner ukradl puk za brankou, nenechal se odstavit, vybruslil si až na kruh a zkusil se prorvat skrz tři soupeře. Ve vzniklém zmatku se domácí obránci nezorientovali a poskakující puk si tak vyškrábl ALEX TUCH, který se s tím nemazal a jeho jedovka zápěstím končí v síti – 0:2! . Asistence: Jeff Skinner.
    05:35 Rasmus DAHLIN - 0:1
     
    05:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    Trošku laciný gól, nicméně Buffalo vede! RASMUS DAHLIN se opřel do puku na modré čáře, před bránou byla dobrá clona a Demkovi kotouč z ničeho nic propadá mezi betony. Dokonce se ani nezdálo, že by tam byla teč, šlo skutečně o ten špatný výhled. Canucks začínají první domácí zápas smolně a hned prohrávají – 0:1. Asistence: Casey Mittelstadt a Tage Thompson.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 34. Garland (Pearson, Michejev) – 6. Dahlin (Mittelstadt, Ta. Thompson), 16. Tuch (J. Skinner), 42. Olofsson (Mittelstadt, Asplund), 57. Girgensons (Olofsson, Okposo), 58. Olofsson (Dahlin, Asplund)


    Vancouver Canucks: Demko (S. Martin) – L. Schenn, Ekman-Larsson (A), T. Myers, Rathbone, Burroughs, Juulsen – Garland, J. Miller (A), Michejev – Podkolzin, E. Pettersson, Kuzmenko – Pearson, Horvat (C), Boeser – Joshua, Aman, Lazar.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Buffalo Sabres: Cra. Anderson (Comrie) – Samuelsson, Dahlin (A), Power, Ljubuškin, Bryson, Fitzgerald – J. Skinner, Ta. Thompson, Tuch – Hinostroza, Cozens, Peterka – Asplund, Mittelstadt, Olofsson – Quinn, Girgensons (A), Okposo (C).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Nicholson, Sandlak – Suchánek, Murchison
    thejrc.org