Ottawa – Dallas 4:2 (kon.) | New Jersey – Washington 3:6 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 6:3 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 4:0 (kon.) | Vegas – Toronto 3:1 (kon.) | Vancouver – Carolina 2:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:6 (1:1, 0:4, 2:1)
Washington Capitals
Úterý 25.10.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:11 Alexej PROTAS - 3:6
     
    56:11
    Washington právě vstřelil branku!
    Zřejmě je rozhodnuto. Hosté vyrazili do přečíslení dva na jednoho, Mantha místo střely volil velmi dobrou přihrávku ALEXEJI PROTASOVI, který českému brankáři udělal blafák do bekhendu a pak už jen zasunul do prázdné brány.
    Asistence: Anthony Mantha a Lars Eller.
    49:06 Jesper BRATT - 3:5
     
    49:06
    Devils právě vstřelili branku!
    To už nyní neplatí. JESPER BRATT dostal přihrávku do samostatného úniku a trochu se štěstím dokázal blafákem do forhendu překonat hostujícího gólmana. Už je to jen o dva góly a času do konce třetí části stále dost.
    Asistence: John Marino a Jegor Šarangovič.
    44:08 Tomáš TATAR - 2:5
     
    44:08
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se daří snížit. Hamiltonovu střelu před brankářem hostů tečoval zřejmě Wood na pravou stranu, kam rychle sjel TOMÁŠ TATAR a puk doklepl do volné části svatyně Capitals.
    Asistence: Dougie Hamilton a Miles Wood.
    37:47 Nick JENSEN - 1:5
     
    37:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání debaklem, Washington se prosazuje popáté. NICK JENSEN nic moc nevymýšlel a střelou zápěstím překonal domácího brankáře, který toho zřejmě mnoho neviděl.
    Asistence: Lars Eller a Alexej Protas.
    37:14 Alexandr OVEČKIN - 1:4
     
    37:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Teď už se hosté radují a zvyšují své vedení. Puk šel po ose Strome – Carlson až k ALEXANDRU OVEČKINOVI, který prudkou ranou z levého kruhu překonal přesouvajícího se brankáře.
    Asistence: John Carlson a Dylan Strome.
    30:03 Conor SHEARY - 1:3
     
    30:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, domácí vyrobili další obrovskou hrubici v rozehrávce a inkasují ve vlastním oslabení. CONOR SHEARY vystihl křižnou přihrávku napříč obranným pásmem, najel si blíž brankáře, kterou překonal rychlým švihem kolem vyrážečky.
    Bez asistence.
    29:16 Garnet HATHAWAY - 1:2
     
    29:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté jdou zničehonic do vedení. GARNET HATHAWAY vystihl špatnou rozehrávku Devils, nabruslil do levého kruhu, odkud vystřelil na vzdálenější tyč a se štěstím překonal Blackwooda, jenž na puk sáhl, ale nevyrazil.
    Asistence: Nick Jensen.
    10:46 Nic DOWD - 1:1
     
    10:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Krátce po polovině první třetiny máme srovnáno. Nepokrytý NIC DOWD obdržel přihrávku zpoza branky a střelou na bližší tyč možná trochu překvapil gólmana Ďáblů, který nechal u tyče až příliš volného místa.
    Asistence: Beck Malenstyn a Garnet Hathaway.
    04:49 Nathan BASTIAN - 1:0
     
    04:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení. Marinovu přihrávku využil ke střele zblízka NATHAN BASTIAN, jehož první nebezpečný pokus brankář hostů vyrazil se štěstím na tyč, ovšem zmíněný hráč se dostal vzápětí k dorážce a zblízka se nemýlil.
    Asistence: John Marino a Michael McLeod.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 5. Bastian (Marino, M. McLeod), 45. Tatar (Hamilton, Wood), 50. Bratt (Marino, Šarangovič) – 11. Dowd (Malenstyn, Hathaway), 30. Hathaway (Jensen), 31. Sheary, 38. Ovečkin (Carlson, D. Strome), 38. Jensen (Eller, Protas), 57. Protas (Mantha, Eller)


    New Jersey Devils: Blackwood (41. Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Graves, Marino, Severson, Br. Smith, Bahl – Bratt, Hischier (C), Palát (A) – Mercer, J. Hughes (A), Šarangovič – Tatar, Haula, Wood – Bastian, M. McLeod.
    Trenér: P. Laviolette.

    Washington Capitals: C. Lindgren (Kuemper) – Carlson (A), Orlov, Jensen, Fehérváry, T. van Riemsdyk, E. Gustafsson – Sheary, D. Strome, Ovečkin (C) – Oshie (A), Kuzněcov, M. Johansson – Mantha, Eller, Protas – Hathaway, Dowd, Malenstyn.
    Trenér: L. Ruff.

    Rozhodčí: T.J. Luxmore, B. Pochmara – T. Hughes, J. Murray

    Diváci: 11 405
    bahis siteleri