Salzburg – Chelsea 1:2 (kon.) | Sevilla – Kodaň 3:0 (kon.) | Dinamo Záhřeb – AC Milán 0:4 (kon.)
Celtic – Šachtar 1:1 (kon.) | RB Lipsko – Real Madrid 3:2 (kon.) | Dortmund – Manchester City 0:0 (kon.)
PSG – Maccabi Haifa 7:2 (kon.) | Benfica – Juventus 4:3 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
4:3 (3:1)
Juventus FC
Úterý 25.10.2022, 21:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica • Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
    79. Weston MCKENNIE - 4:3
     
    79
    Juventus právě vstřelil branku!
    No, aby předchozí obrovská nevyužitá možnost Benficu ještě nemrzela víc, než by bylo záhodno. Odisseas Vlachodimos se nyní natáhl po přihrávce z levého křídla, míč ale tečoval jen před sebe, k tomu doběhl Matías Soulé, jehož střela byla ještě zblokována, ale WESTON MCKENNIE byl už úspěšnější a balón rychle doklepl do volné části domácí svatyně.
    77. Arkadiusz MILIK - 4:2
     
    77
    Juventus právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Prakticky z protiútoku přihrával Illing z levé strany na penaltovou značku, kde stál nepokrytý ARKADIUSZ MILIK, jehož rychlá střela doputovala z jeho pohledu do pravého dolního rohu brány. Tady nemohl gólman hostů nic dělat.
    50. Rafa SILVA - 4:1
     
    50
    Benfica právě vstřelila branku!
    Čtvrtý gól v síti Juventusu. RAFA SILVA se vyhnul ofsajdu, zpracoval si přihrávku od Grimalda a naběhl mezi dva protihráče, poté tváří v tvář vyběhnuvšímu brankáři poslal míč levačkou za jeho záda.
    35. Rafa SILVA - 3:1
     
    35
    Benfica právě vstřelila branku!
    Tohle pro Juventus nevypadá moc dobře. Střelec zatím rozdílové trefy João Mário si na pravé straně počkal, poté po zemi poslal míč do malého vápna, kam naběhl nepohlídaný RAFA SILVA a těsně před brankářem tečoval balón hezky patičkou na bližší stranu. Ležící Wojciech Szczęsny nemohl absolutně nic dělat.
    28. João MÁRIO - 2:1
     
    28
    Benfica právě vstřelila branku!
    JOÃO MÁRIO provedl exekuci velmi dobře, svou střelu poslal ze svého pohledu prakticky zcela na levou stranu, zatímco gólman hostů zvolil opačný kout.
    21. Moise KEAN - 1:1
     
    21
    Juventus právě vstřelil branku!
    Gól je nakonec uznán. Vlahović nejprve nebezpečně hlavičkoval, jeho pokus Vlachodimos fantasticky zneškodnil, jenže hráč hostů se dostal k dorážce a míč už zřejmě dostal za brankovou lajnu. Jeho spoluhráč MOISE KEAN ale neponechal nic náhodě a raději balón doklepl rychle do prázdné brány a je to on, komu je gól připsán.
    17. António SILVA - 1:0
     
    17
    Benfica právě vstřelila branku!
    Domácí se po zhruba čtvrt hodině ujímají vedení. ANTÓNIO SILVA si vyskočil ve vápně na centr a hlavou usměrnil míč na bližší stranu, kde bylo volné místo. Wojciech Szczęsny se po balónu víceméně už jen podíval.

    Petr Frömel

    Branky: 17. Ant. Silva (Fernández), 28. João Mário (pen.), 35. Raf. Silva (João Mário), 50. Raf. Silva (Grimaldo) – 21. Kean (Vlahović), 77. Milik (Iling), 79. McKennie

    Karty:   84. Fernández (BNF) – 62. Danilo (JUV)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 5:10.
    Benfica Lisabon: Vlachodimos – Bah (81. Gilberto), Ant. Silva, Otamendi (C), Grimaldo – Fernández, Florentino – Raf. Silva (87. Musa), João Mário (90+4. Chiquinho), Aursnes – G. Ramos (87. Neres).
    Náhradníci: Leite – Veríssimo, Ristić, Brooks, João Victor, D. Gonçalves, P. Bernardo, H. Araújo.

    Trenér: R. Schmidt.

    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Bonucci (C) (60. Sandro), Gatti – Cuadrado (60. Miretti), McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostić (70. Iling) – Vlahović (70. Soulé), Kean (46. Milik).
    Náhradníci: Pinsoglio, Perin – Rugani, Fagioli.

    Trenér: M. Allegri.

    Rozhodčí: S. Jovanović – U. Stojković, M. Mihajlović
    bahis siteleri