Švédsko – Česko 9:6 (kon.)
konec
Švédsko
9:6 (1:2, 3:3, 5:1)
Česko
Pátek 28.10.2022, 19:15 • Upsalla, Švédsko • Euro Floorball Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
     
    59:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    SANDRA BORIC SVARD jistí výsledek do prázdné brány, je konec. Asistence: Emelie Wibron.
     
    58:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je asi hotovo. Na Maju Vistrom česká obrana zcela zapomněla, švédská útočnice měla čas a prostor, zamíchala s míčkem a ještě výborně předala na EMELIE WIBRON, která zametla do sítě. Smolný výsledek 3. třetiny a Češky jsou z ničeho ni c od výhry skutečně daleko... Asistence: Maja Vistrom.
     
    55:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí florbalistky vytěžily ze třetí třetiny maximum a nakonec dokonce obracejí skóre. Přesilovky jsou velikou švédskou zbraní, vše opět řídila z dálky Emelie Wibron. Míček šel ještě doprava na Ellen Backstedt, ta nezaváhala a crossem z první našla SOFII JOELSSON! Ta si balonek potáhla a šťiplavou střelou překovává naši brankářku, která bohužel neměla nárok. Asistence: Ellen Backstedt a Emelie Wibron.
     
    52:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno. Sedmá obránkyně KLARA MOLIN si udělala ofenzivní výlet, nikým nehlídané dostala výtečnou přihrávku od mantinelu a bez sebemenších problémů zametá do sítě Švédky se poprvé od konce 1. třetiny dotáhly, což je veliká škoda...
     
    50:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Okamžitá odpověď! SARA DAHLSTROM šla do brány a dostala pas zpoza brány. Míček trefila trošku zvláštně, ten nicméně i tak zaplul pod horní tyčku.
     
    50:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Důležitý gól v situaci kdy jsou Švédky aktivnější! Domácí florbalistky propadly v obraně, vše zapříčinila nezaviněná srážka jedné z útočnic s naší hráčkou. Volným prostorem proskočila KAROLÍNA MEZEROVÁ, na niž se ještě pověsila Sandra Svard, nicméně naše útočnice ač v pádu z leva zakončila – 4:6!
     
    30:47
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka precizně využita! Emelie Wibron skvěle početní výhodu řídila z pozice obránkyně, hru přelila na pravou stranu, ELLEN BACKSTEDT se napřáhla a "golfákem" přesně trefuje! Švédky se opět dotahují na rozdíl jediného gólu – 4:5! Asistence: Emelie Wibron.
     
    27:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    ATo je odpověď! Kristýna Lechnerová podpořila z pozice obránkyně útok, vytvořila přečíslení a přiťukla VENDULE MAROSZOVÉ, která zametá balonek do poloodkryté klece. S brankami se nám teď doslova roztrhl pytel – 3:5! Asistence: Kristýna Lechnerová.
     
    27:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou na dostřel. ELLEN BACKSTEDT nic moc nevymýšlela, když na pravé straně viděla, že má trošku prostoru, napřáhla se backhandem a zakončením trošku podobném pozemnímu hokeji zaskočila naši brankářku – 3:4. Asistence: Cajsa Elm.
     
    24:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    CAJSA ELM zatím táhne svůj tým a Švédky jsou zpět v zápase! Tentokrát naše reprezentace inkasovala dost smolnou branku, míček po pasu zpoza brány vyletěl do vzduchu a od Karolíny Suché zaplul do sítě. Posledním kdo se míčku dotkl byla na domácí straně právě Cejsa Elm – 2:4. Asistence: Ellen Backstedt.
     
    21:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češkám od startu druhé třetiny vychází naprosto všechno! Situaci 2 na 1 podpořila ANNA BRUCHÁČKOVÁ, která dostala míček na pravou stranu od Mezerové. Odtud už měla mladičká reprezentantka práci lehkou a trefuje odkrytou klec – 1:4. Asistence Karolína Mezerová.
     
    20:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní start! Obránkyně MICHAELA MECHLOVÁ se s tím z dálky nemazala, potáhla si míček a naprosto přesnou střelou trefuje k pravé tyči. Fantazie a Češky vedou 3:1! Asistence: Karolína Suchá.
     
    18:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky vedou! ELIŠKA KRUPANOVÁ proskočila za obranu, v samostatném úniku si položila soupeřovu brankářku a backhandem parádně zavěsila do víka! Krásný gól a naše reprezentantky se ujímají vedení – 1:2!. asistence: Denisa Ratajová.
     
    07:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní odpověď, vyrovnáno! DENISA RATAJOVÁ ač těsně bráněna se nenechala při postupu dopředu odstavit, vyválčila prostor na zakončení a po zemi propasírovala míček pod švédskou brankářkou. Troufnu si tvrdit, že tento gól jde mírně na vrub domácí gólmanky, nicméně důležité je to, že Češky jsou zpět ve hře! Asistence: Eliška Krupanová
     
    06:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JOONA STENVALL. Asistence: Ellen Backstedt

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 7. Stenvall (Backstedt), 25. Elm (Backstedt), 28. Backstedt (Elm), 31. Backstedt (Wibron), 51. Dahlstrom, 53. Molin, 56. Joelsson (Backstedt, Wibron), 59. Wibron (Vistrom), 60. Svard (Wibron) – 8. Ratajová (Krupanová), 19. Krupanová (Ratajová), 21. Mechlová (Suchá), 22. Brucháčková (Mezerová), 28. Maroszová (Lechnerová), 51. Mezerová


    Švédsko: Gortz (Ostlund Visen) – Ekenlinde, Kilpeleinen, Andersson, Dahlstrom, Svard, Stenvall, Sundberg – Joelsson, Vistrom, Wibrom – Johanson Delgago, Rasmussen, Ekstrom – Loneberg, Elm, Stenvall – W. Johansson, Molin
    Trenér: Asa Karlsson

    Česko: Remešová (Christianová) – Beránková, Mechlová, Plášková, Jiráková, Bálková, Lechnerová, Staňková – Ratajová, Suchá, Krupanová – Mezerová, Keprtová, Brucháčková – Havlíčková, Kubečková, Maroszová, Trojánková, Kopecká
    Trenér: Lukáš Procházka

    Rozhodčí: Crivelli, Rampoldi