Švýcarsko – Česko 1:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
Česko
Neděle 30.10.2022, 10:00 • IFU Arena, Uppsala, Švédsko • Euro Floorball Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
    53:42 STETTLEROVÁ - 1:2
     
    53:42
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! Teď se ten gól posledních pár minut vezl a nyní je to oficiální. Po střele Spichigerové, kterou gólmanka vyrazila, se před českou brankou vytvořil zmatek, kterého využila CELINE STETTLEROVÁ, jež dostala nabito na osu hřiště a z první prostřelila Christianovou. Asistence: Larssonová.
    25:57 KEPRTOVÁ - 0:2
     
    25:57
    Česko právě vstřelilo branku! Perfektně zahraná standartní situaci v podání českého týmu znamená vedení od dvě branky. Plášková jen přiťukla míček VANESSE REBECCE KEPRTOVÉ, která střelou z první prostřelila Heiniovou. Asistence: Plášková.
    25:07 HAVLÍČKOVÁ - 0:1
     
    25:07
    Česko právě vstřelilo branku! Tak jsme se gólu konečně dočkali! A nutno říci, že nádherného. Na pravém křídle nabrala míček Maroszová, které se na zadní tyči ukázala volná MARIE HAVLÍČKOVÁ. Ta dostala křižný pas přímo na čepel a zametla míček do branky. Asistence: Maroszová.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 54. Stettlerová (Larssonová) – 26. Havlíčková (Maroszová), 26. Keprtová (Plášková)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 5:4.
    Švýcarsko: Heiniová (Bircherová) – Metzgerová, Stettlerová, Spichigerová, Bergerová, Wielandová, Gredigová – Gerigová, Ruttimanová, Larssonová, Wyssová, Edizová, Bertiniová, Fitziová, Hanimannová, Grossenbacherová, Bergmannová, Cattaneová, Sturzeneggerová
    Trenér: Oscar Lundin

    Česko: Christianová (33. Remešová) – Beránková, Kubečková, Plášková, Jiráková, Bálková, Lechnerová, Staňková, Mechlová – Ratajová, Suchá, Krupnová, Trojánková, Keprtová, Brucháčková, Havlíčková, Maroszová, Mezerová, Kopecká.
    Trenér: Lukáš Procházka

    Rozhodčí: Tom Kirjonen , Juha Sirkka