Argentina – Česko 2:6 (kon.)
konec
Argentina
2:6 (1:3, 1:3)
Česko
Pondělí 31.10.2022, 23:05 • Pavilion Africa - Parque Olímpico, Buenos Aires (ARG) • Mistrovství světa v inline hokeji
Partner:
     
    39:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je po třinácti vteřinách zužitkována. PETR ŠKOLOUD dostal prostor ke střele z výhodné pozice, mířil na lapačku a nedal Mazzaferrovi šanci zasáhnout. Asistence: Jakub Bernad.
     
    38:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    PETR KAFKA se dostal mezi kruhy a ač byl tísněn z obou stran, prokázal instinkt střelce a ránou o tyč uklidnil puk do branky. Češi by měli závěr zvládnout.
     
    30:18
    Argentina právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišla branka JOAQUIANA DE GIACOMIHO, který využil dobrého forčekinku spoluhráče. Argentina se dotahuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Sebastian Marengo.
     
    20:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi sehráli pohlednou akci a hned v úvodu druhé části přidávají čtvrtou branku. Kafka posunul puk Strýčkovi, který jej ještě předal PATRIKU ŠEBKOVI a střela nad vyrážečku Mazzaferro se zastavila až v síti.
     
    19:35
    Argentina právě vstřelila branku!
    Domácí tým nakonec ale dokázal přesilovku zužitkovat. JOAQUIN DE GIACOMI dostal prostor mezi kruhy a po teči od výstroje českého hráče puk doputoval za brankovou čáru. Asistence: Facundo Vadra.
     
    12:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTIN FIALA se opřel do puku na vrcholu levého kruhu a brankář Mazzaferro vůbec nestihl reagovat. Češi v průběhu minuty přidávají i třetí branku. Asistence: Jan Vyoral.
     
    12:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    V přečíslení dva na jednoho se před argentinskou branku propracoval PETR KAFKA, který si vyměnil puk s Markem Loskotem, aby zvýšili po dobré kombinaci na 2:0! Asistence: Marek Loskot.
     
    02:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Povedená individuální akce a JAKUB BERNAD posílá český tým do vedení. Bernad měl prostor a po kličce přešel až před Mazzaferra, kterého obelstil blafákem.
    Branky a nahrávky: 20. Giacomi (Vadra), 31. Giacomi (Marengo) – 3. Bernad, 13. Kafka (Loskot), 13. Fiala (Vyoral), 21. Šebek (Strýček), 39. Kafka, 40. Školoud (Bernad)


    Argentina: Mazzaferro (Schon) – Vadra, Haiek, De Giacomi, Shanly, Galban, Echevarria, Palanga, Beltrami, Galban, Rey, Marengo A. E., Bustos, Rojas, Marengo S.
    Česko: Brabec (Matoušek) – Cik, Kuchař, Strýček, Bernad, Školoud, Skácel, Andrýsek, Šebek, Kafka, Fiala, Vyoral, Loskot
    bahis siteleri