Carolina – Buffalo 5:3 (kon.) | Detroit – NY Islanders 3:0 (kon.) | Columbus – Colorado 1:5 (kon.)
Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | Edmonton – Dallas 2:6 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Colorado Avalanche
Sobota 05.11.2022, 19:00 • Tampere Deck Arena, Tampere • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Ohlášena poslední minuta třetí třetiny!
    41:36 Alex NEWHOOK - 1:5
     
    41:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    V Tampere je to o čtyři góly, Avalanche mají k druhému vítězství už velmi blízko! Rodrigues z prostoru pro vhazování poslal puk na vzdálenější kruh na ALEXE NEWHOOKA, na jehož zakončení z první Korpisalo nestačil adekvátně zareagovat – 1:5! Asistence: Evan Rodrigues, Martin Kaut.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:53
    Kurtis MacDermid (COL) a Mathieu Olivier (CBJ) dostávají shodné pětiminutové tresty za bitku.
     
    38:53
    Celkem klidný závěr prostřední části okořenila dlouhá bitka mezi Olivierem a MacDermidem, která skončila remízou! Po zhruba půlminutě se mezi borce vsunuli rozhodčí.
     
    34:56
    Korpisalo zachoval chladnou hlavu a lapil MacKinnonovo zakončení z přečíslení dva na jednoho! Míříme do další komerční pauzy.
    24:50 Devon TOEWS - 1:4
     
    24:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí defenzíva hoří, Colorado se prosazuje potřetí v prvních pěti minutách prostřední třetiny! MacKinnon se protáhl dopředu po pravé straně a poslal puk ke vzdálenější tyči, kam najížděl volný DEVON TOEWS. Korpisalo se následně nestihl včas přesunout na opačnou stranu svatyně – 1:4! Asistence: Nathan MacKinnon, Cale Makar.
    24:13 Logan O'CONNOR - 1:3
     
    24:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rázem je to o dvě branky, situace se pro Columbus začíná komplikovat! V prostoru pro vhazování se uvolnil LOGAN O'CONNOR, který následně Korpisala překonal zakončením do dolní části branky. Strážce svatyně Jackets neprožívá úplně povedený sezónní debut – 1:3! Asistence: Cale Makar, Devon Toews.
    21:22 Martin KAUT - 1:2
     
    21:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs se zkraje druhé třetiny vrací do vedení! Makarova střela se od zadního mantinelu odrazila k pravé tyči, kde na si na puk počíhal MARTIN KAUT a rychlým zakončením si připsal svůj první gól v sezóně! Puk se cestou do sítě odrazil od zad přesouvajícího se Korpisala – 1:2! Asistence: Cale Makar, Nathan MacKinnon.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    17:29
    Compher našel před brankou nikým nehlídaného MacDermida, jehož jedovaté zakončení skončilo ve výstroji výborného Korpisala!
     
    15:55
    Korpisalo vyrazil střelu z modré čáry před sebe. Volný Rantanen na něj následně poslal dorážku, kterou finský gólman zastavil betonem!
    12:27 Boone JENNER - 1:1
     
    12:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, Modrokabátníci bleskově využili přesilovku! Werenski napřáhl z modré čáry a vyslal na Georgijeva prudkou ránu, kterou mimo dosah ruského gólmana z bezprostřední blízkosti brankoviště tečoval BOONE JENNER – 1:1! Asistence: Zach Werenski, Jack Roslovic.
     
    11:59
    Samuel Girard (COL) podržel Werenskiho a bude za to pykat. Po Georgijevově zákroku byla ještě před brankou Avs k vidění malá strkanice, další tresty se ale rozdávat nebudou.
     
    04:48
    Prvním trestaným hráčem dnešního večera je Gustav Nyquist (CBJ), jenž je vykázán za sekání.
    00:33 Artturi LEHKONEN - 0:1
     
    00:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Laviny start jako hrom, Colorado se hned v první minutě utkání ujímá vedení! MacKinnon vyrazil do přečíslení s ARTTURIM LEHKONENEM, kterému naservíroval puk ke vzdálenější tyči a rozjetý Fin následně zakončil přesně za Korpisala – 0:1! Asistence: Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 13. Jenner (Werenski, Roslovic) – 1. Lehkonen (MacKinnon, Rantanen), 22. Kaut (Makar, MacKinnon), 25. L. O'Connor (Makar, D. Toews), 25. D. Toews (MacKinnon, Makar), 42. Newhook (Rodrigues, Kaut)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Tarasov) – Werenski (A), Blankenburg, Gavrikov, Peeke, Bean, Gudbranson – J. Gaudreau, Jenner (C), Laine – Činachov, Roslovic, Nyquist (A) – E. Robinson, Sillinger, K. Johnson – Olivier, Kuraly, Foudy.
    Trenér: Brad Larsen.

    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – D. Toews, Makar (A), Manson, MacDermid, Girard, E. Johnson – Rodrigues, MacKinnon (A), Rantanen (A) – Lehkonen, Compher, Kaut – Cogliano, Newhook, L. O'Connor – Hunt, Malcev, MacDonald.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Rooney, Luxmore – Shewchyk, Pancich.

    Diváci: 12 897
    bahis siteleri