Příbram – Ústí n/L 4:0 (kon.) | Písek – Jablonec n/N 5:1 (kon.) | Vyškov – Havířov 2:3 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Nový Jičín 5:6 (kon.) | Klatovy – Letňany 2:3 (kon.) | Chomutov – Hronov 8:4 (kon.)
Mostečtí Lvi – Vrchlabí 4:6 (kon.) | Znojmo – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 3:6 (kon.)
Vel. Meziříčí – Opava 1:2 (kon.) | Cheb – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Kobra – Řisuty 3:0 (kon.)
Tábor – Děčín 6:1 (kon.)
po prodl.
Hokej Vyškov
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
AZ Havířov
Sobota 05.11.2022, 17:002. liga skupina Východ • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:41 KRATOCHVÍL - 2:3
     
    63:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Havířov se dostal do přečíslení dva na jednoho. Už to vypadalo, že se ŠIMON KRATOCHVÍL rozhodne přihrávat na svého přijíždějícího spoluhráče, nakonec však zamířil před gólmana Kořénka, kterého z bezprostřední blízkosti překonal bekhendovou střelou mezi betony. Forvard s číslem 28 na dresu tak zkompletoval svůj hattrick a i díky němu Havířov vítězí 3:2 nad domácím Vyškovem. Bod za asistenci si připisuje Marcel Kunc.
    44:58 KOMÍNEK - 2:2
     
    44:58
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Ihned po vyhraném vhazování se ke kotouči dostal TOMÁŠ KOMÍNEK, jenž přebruslil celé kluziště a z pravé strany se prosadil střelou švihem na vzdálenější tyč. Bez asistence.
    34:36 ČEJKA - 1:2
     
    34:36
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla opravdu nádherná střela! Martin Snášel našel nádherným pasem na protější straně mantinelu rozjetého JAKUBA ČEJKU, který výstavní trefou do pravého růžku klece Havířova snížil stav utkání na 1:2. Asistence: Martin Snášel a Filip Weintritt.
    28:32 KRATOCHVÍL - 0:2
     
    28:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Při obrovském závaru v brankovišti domácích se nejlépe zorientoval Šimon Kratochvíl, jenž kotouč dostrkal za brankovou čáru. Gólman Kořének mezi tři tyčemi vůbec nestál, proto domácí moc šancí na ubránění této šance neměli. Bod za asistenci si připisuje Jiří Zděněk.
    08:06 KRATOCHVÍL - 0:1
     
    08:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování se k nebezpečné střele dostal Jakub Mrva. Jeho pokus domácí gólman vyrazil před svou svatyni, kde už byl připravený ŠIMON KRATOCHVÍL na dorážku, kterou poslal do horních pater vyškovské klece. Asistence: Jakub Mrva.

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 35. Čejka (Snášel, Weintritt), 45. Komínek – 9. Kratochvíl (Mrva), 29. Kratochvíl (Zdeněk), 64. Kratochvíl (Kunc)


    Hokej Vyškov: Kořének (Micka) – Vosátko, Hohl, Studený, Blaha, Mikulík, Holemý, Žižka (C) – Snášel, Hefka, Dobiáš – Sebera, Janeček, Tomajko – Čuřík (A), Vašíček, Komínek (A) – Kořenek, Čejka, Weintritt
    Trenér: Michal Konečný

    AZ Havířov: Šindelka (Štipčák) – Kuboš, Havlík, Šěveček, Mrowiec, Kunc, Dudáš (C), Ščurek – Spratek, Mrva (A), Tvrdý – Čmiel, Kratochvíl, Antoníček – Apolenář, Pastor, Kofroň – Zdeněk (A), Haas.
    Trenér: Jiří Raszka
    bahis siteleri