Česko – USA 1:7 (kon.) | Česko – Kanada red 0:3 (kon.)
konec
Česko
1:7 (0:2, 0:1, 1:4)
USA
Sobota 05.11.2022, 03:00 • Delta's Sungod Arena • World U17 Hockey Challenge
Partner:
     
    59:06
    Vyloučení v týmu Česko:
    Jan Skok – 2 min., podrážení.
    57:58 Christian HUMPHREYS - 1:7
     
    57:58
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    1:7... Američané se usadili v pásmu, kombinovat mohli o něco klidněji, jelikož Lukáš Klíma byl bez hole. Přišla střela od modré čáry v podání Van Vileta, na bráně výborně zapracoval CHRISTIAN HUMPHREYS, puk jemně tečoval a dopravil jej až do sítě. Asistence: Lucas Van Vilet
    54:09 Adam JECHO - 1:6
     
    54:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól cti. Češi zahájili pěknou kombinaci, Benák posunul na pravou tyč Klímovi, ten drze poslal puk crossem přes brankoviště a ADAM JECHO už měl práci jednoduchou, zbývalo trefit odkrytou bránu. Gólman Parsons se ještě natáhl po kotouči holí, nicméně byl naprosto bez šance. Asistence: Jiří Klíma a Benák.
     
    53:24
    Vyloučení v týmu USA:
    James Hagens – 2 min., sekání.
     
    53:24
    Fenomenální Jakub Milota! Cole Eiserman proskočil do dalšího samostatného úniku, trhl rameny, potáhl puk do backhandu a zkoušel krátkou kličku nad beton. Český gólman se svým dnešním osudovým soupeřem dobře pokračoval, vybruslil jej a vytasil výborný zákrok lapačkou!
     
    47:50
    Cole Eiserman jakoby nic projel pásmem, profrčel pravým křídlem a zkusil rychlou střelu na bližší tyč. Kotouč letí těsně nad. Cole Eisermann je dnes k nezastavení a předvádí jeden kousek za druhým. Jak to odsud vypadá jednoduše...
     
    47:28
    Vyloučení v týmu Česko:
    David Svozil – 2 min., krosček.
    46:54 Kristian EPPERSON - 0:6
     
    46:54
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Debakl... Jakub Fibigr zaváhal ve vlastním pásmu, kotouč sebral Lucas Van Viet, vytočil se a nalil před bránu, kde vartoval další dnešní dvougólový střelec KRISTIAN EPPERSON! Přišlo rychlé zakončení a už prohráváme 6:0. Asistence: Lucas Van Vliet a Teddy Stiga.
     
    Česko reaguje oddechovým časem!
    44:43 Cole EISERMAN - 0:5
     
    44:43
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Ťuk, ťuk a je to 5:0. Kdo jiný by se měl prosadit než COLE EISERMAN? Hagens svému parťákovi křižnou přihrávkou krásně nalili puk na zakončení nebo spíše doklepnutí z první, kotouč zapadl za Milotu a USA dávají gól definitivní jistoty. Eiserman se posouvá na bilanci 4 branky v zápase a pět branek v turnaji! Asistence: James Hagens a Charlie Pardue.
    42:59 Kristian EPPERSON - 0:4
     
    42:59
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A je to o čtyři branky... Logan Hensler dobře zavezl do pásma, vybruslil si na osu a vypálil. S tímto pokusem si Jakub Milota poradil, stejně tak s další dorážkou od levé tyče. Když se, ale kotouč odrazil na druhou stranu, nemohl český gólman udělat vůbec nic. KRISTIAN EPPERSON doklepl kus černé gumy do prázdné sítě – 0:4. Asistence: Logan Hensler a Max Plante.
     
    38:39
    Obrovská příležitost! Jeden z našich útočníků zavezl do pásma, nabral rychlost, projel až k levé tyči a odtud drzým pasem skrz brankoviště našel nikým nehlídaného Lukáše Krále, který si však se svou střelou z první vylámal zuby na Jacku Parsonsovi, jenž se teď vyznamenal.
     
    37:45
    Vyloučení v týmu USA:
    John Wipple – 2 min., faul loktem.
     
    35:26
    USA teď český výběr už dlouho přes minutu točí v pásmu, ostřelují Milotu a ždímají bránící pětku, navíc mohou díky bližší střídače střídat do hry. Tohle je obrovská krize!
     
    33:43
    Další svižné přečíslení, tentokrát 3 na 2! Jeden z Američanů se do toho opřel z pravého kruhu a vyslal opravdu ostrou jedovku, Milota opět připraven.
     
    32:27
    2 na 1 při vlastním oslabení! Charlie Pardue to vzal na sebe, prezentoval se krásnou stahovačkou, puk si ještě trochu potáhl a zakončoval na vzdálenější tyč! Výtečně zasáhl Jakub Milota!
     
    31:23
    Vyloučení v týmu USA:
    Shane Vansaghi – 2 min., hákování.
     
    26:28
    Max Plante dostal parádní přihrávku do jízdy od Logana Henslera a byl z toho další samostatný únik! Americký forvard s číslem "37" zkusil kličku do bekhendu, Milota se však nenechal rozhýbat a zasahuje!
    20:45 Cole EISERMAN - 0:3
     
    20:45
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hattrick! Ani ne dvacet jedna minut potřeboval COLE EISERMAN na pokoření magické hranice, nicméně tentokrát to byl trošku jiný gól. Američané šli ostře do brány, byl tam ještě třeba James Hagens. Jako poslední však do puku píchl právě dnešní výhradní střelec, který posílá svůj tým do už pohodlného vedení – 0:3. Asistence: Charlie Pardue a James Hagens.
     
    19:18
    Kapitán Charlie Pardue vyskočil z trestné lavice přímo do samostatného úniku, zkusil dlouhou kličku, nicméně Milota dobře držel se soupeřem krok, bruslil s ním, natáhl hůl a americkému forvardovi nezbylo nic jiného než zamířit nad.
     
    17:09
    Vyloučení v týmu USA:
    Charlie Pardue – 2 min., nesportovní chování.
     
    16:29
    Obránce John Wipple si udělal ofenzivní výlet, prohodil si puk mezi nohama, tady si ještě na ten pohyb dopředu netroufl, zkusil to ale znovu, natlačil se před beka a namířil si to rovnou do brankoviště. Jakub Milota utěsnil všechny mezírky, ustál ten ostrý nájezd a drží svůj tým.
     
    13:16
    James Hagens aktivním přístupen obral jednoho z našich beků, vybruslil si na osu a ostře pálí! Jakub Milota si povyjel a výborně zasáhl, puk mu zůstane v náručí. Hra je přerušena.
    11:03 Cole EISERMAN - 0:2
     
    11:03
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Moc pěkná kombinace a je to 2:0... Vše začalo vyhraným buly, kotouče se ujal bek na modré, který pak už jen přistrčil na Colea Hutsona, jenž si kus černé gumy potáhl a narýsoval náramný pas skrz pásmo na COLEA EISERMANA! Americký ostrostřelec se do toho opřel z první, propálil přesouvajícího se Milotu a posílá svůj tým do trháku!. Asistence: Cole Hutson a Brodie Zimer.
     
    10:54
    Vyloučení v týmu Česko:
    Adam Titlbach – 2 min., podrážení.
    07:09 Cole EISERMAN - 0:1
     
    07:09
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tentokrát už to vyšlo... COLE EISERMAN se nikým nehlídán dostal ke střele z levého křídla, kotouč Milotovi propadl a končí až v síti. Eiserman měl dnes už tři tutovky, ta v pořadí poslední pro něj již znamená druhý gól a třetí bod v turnaji. Vychválit musíme i ten pas přes dva beky, který vyslal Cole Hutson. Spojené státy vedou 1:0.
     
    06:28
    Cole Eiserman přišlápl za modrou, vrazil mezi české obránce a vybojoval si samostatný únik! Americký útočník zkusil střelu, Milota připraven.
     
    04:08
    Obrovská tutovka ve vlastním oslabení! Adam Jecho z ničeho nic využil chyby v rozehrávce soupeře a šel úplně sám, gólmana si položil a už zbývalo jen zakončit, puk však letí skrz brankoviště mimo...
     
    03:08
    Vyloučení v týmu Česko:
    Matěj Kubiesa – 2 min., faul kolenem.
     
    01:30
    Ausin Baker šikovně, ač možná trošku se štěstím Colea Eisermana, který byl úplně volný na pravé tyči, míří však těsně nad.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 55. Jecho (Klíma, Benák) – 8. Eiserman (Hutson, Hagens), 12. Eiserman (Hutson, Ziemer), 21. Eiserman (Pardue, Hagens), 43. Epperson (Hensler, Plante), 45. Eiserman (Hagens, Pardue), 47. Epperson (Vliet, Stiga), 58. Humphreys


    Česko: Milota (Ebenstreit) – Fibigr, Jiříček, Svozil, Hlinský, Kubánek, Skok, Cipko – Galnor, Curran, Kubiesa – Král, Titlbach, Kos – Drančák, Benák, Jecho – Špilka, Glas, Teplý
    USA: Kempf (Parsons) – Rheaume-Mullen, Lapointe, Whipple, Emery, Skahan, Huston, Hensler – Plante, Bednarik, Zieme – Eisemer, Hagens, Pardue – Baker, Stiga, Epperson – McMorrow, Humphreys, Vansaghi – Van Vliet
    bahis siteleri