NY Rangers – Detroit 2:3 (po pr.) | Carolina – Toronto 1:3 (kon.) | Anaheim – Florida 3:5 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
Florida Panthers
Pondělí 07.11.2022, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Sam REINHART - 3:5
     
    59:59
    Florida právě vstřelila branku! Hosté ještě sekund před koncem potvrzují svoji výhru. Zakončit ještě stihl SAM REINHART, který se tak může radovat z druhé branky v sezoně! Asistence: Carter Verhaeghe a Brandon Montour.
    58:46 Isac LUNDESTRÖM - 3:4
     
    58:46
    Anaheim právě vstřelil branku! ISAC LUNDESTRÖM to provedl náramně, položil si Knighta a backhandovým zakončením snižuje vedení hostů!
    48:10 Sam BENNETT - 2:4
     
    48:10
    Florida právě vstřelila branku! Hosté navyšují vedení! Na konci rychlé akce Panthers stál SAM BENNETT, který neměl problém po přihrávce Luostarinena zakončit do poloodkryté branky. Asistence: Eetu Luostarinen a Brandon Montour.
    42:55 Sam REINHART - 2:3
     
    42:55
    Florida právě vstřelila branku! Hosté si berou zpět vedení! Rána od modré čáry byla sražena před Gibsona, kde se v závaru nejlépe zorientoval SAM REINHART, který posílá Panthers opět do vedení! Asistence: Ryan Lomberg a Marc Staal.
    28:27 Ryan STROME - 2:2
     
    28:27
    Anaheim právě vstřelil branku! Rázem je rychle srovnáno! Povedených třiatřicet sekund pro RYANA STROMEA, který uspěl i podruhé v krátkém čase! Asistence: Kevin Shattenkirk a Troy Terry.
    28:00 Adam HENRIQUE - 1:2
     
    28:00
    Anaheim právě vstřelil branku! Domácí snižují! RYAN STROME nad ničím nepřemýšlel a po rychlém přechodu do útočného pásma prudce vypálil. Jeho rána do horního rohu vrací domácí do zápasu. Asistence: Ryan Strome a John Klingberg.
    22:51 Brandon MONTOUR - 0:2
     
    22:51
    Florida právě vstřelila branku! Hosté navyšují vedení! BRANDON MONTOUR získal kotouč v útočném pásmu a rychle z otočky nahodil kotouč na Gibsona. Tohle si domácí brankář asi za rámeček ned, kotouč propadl až do branky. Asistence: Aleksi Heponiemi a Anton Lundell.
    11:31 Carter VERHAEGHE - 0:1
     
    11:31
    Florida právě vstřelila branku! Hosté svoji druhou přesilovou hru využívají! Lundell nabil Montourovi, jehož dělovku ještě tečoval CARTER VERHAEGHE, který tak otevírá skóre zápasu! Asistence: Brandon Montour a Anton Lundell.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 28. Henrique (R. Strome, Klingberg), 29. R. Strome (Shattenkirk, Terry), 59. Lundeström (TS) – 12. Verhaeghe (Montour, Lundell), 23. Montour (Heponiemi, Lundell), 43. Reinhart (Lomberg, M. Staal), 49. Bennett (Luostarinen, Montour), 60. Reinhart (Verhaeghe, Montour)


    Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Klingberg, Kulikov, Fowler, Benoit, Shattenkirk, Beaulieu – Vatrano, Zegras, Henrique – Terry, R. Strome, Comtois – Leason, McTavish, Max Jones – Silfverberg, Lundeström, Gawdin.
    Trenér: Dallas Eakins

    Florida Panthers: Knight (Bobrovskij) – Montour, Forsling, Gudas, Mahura, Kiersted, M. Staal – Heponiemi, Barkov, Verhaeghe – Reinhart, Bennett, Balcers – White, Lundell, Luostarinen – Lomberg, E. Staal, Cousins.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Syvret, Lambert – Tobias, Mahon

    Diváci: 15 174
    bahis siteleri