HC UP Olomouc – North wings Ústí 3:7 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – Engineers Prague 0:4 (kon.)
konec
Riders Univerzita Pardubice
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
ČVUT Engineers Prague
Pondělí 07.11.2022, 19:00 • Enteria Arena, Pardubice • Univerzitní liga ledního hokeje • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:40 BŘEZINA - 0:4
     
    47:40
    Engineers právě vstřelili branku!
    Filip Staněk uvolnil na modré TOMÁŠE BŘEZINU, který překonal Novotného střelou mezi betony. Asistence: Filip Staněk a Vojtěch Matějka.
    38:25 FABIÁNEK - 0:3
     
    38:25
    Engineers právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ FABIÁNEK si sjel před branku, kam dostal přesnou přihrávku od Skorčíka a nedal Novotnému nejmenší šanci. Asistence: Jan Skorčík a David Blažek.
    08:26 SLAVATA - 0:2
     
    08:26
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelná rychlost a šok pro domácí! Hned po vyhraném buly ve středovém kruhu vjeli do útočného pásma František Januška a ADAM SLAVATA, kteří si vyměnili kotouč a druhý jmenovaný překonává dnes podruhé Novotného. Asistence: František Januška.
    08:20 VAŇOUS - 0:1
     
    08:20
    Engineers právě vstřelili branku!
    Nepřesná rozehrávka domácích vede k první brance tohoto utkání. Kotouč se dostal na levý kruh na hůl Vojtěcha Matějky, který se štěstím přiklepl puk před branku PAVLU VAŇOUSOVI, jenž překonává Novotného z bekhendu. Asistence: Vojtěch Matějka.
    Marken.cz

    Jan Zatočil

    Branky a nahrávky: 9. Vaňous (Matějka), 9. Slavata (Januška), 39. Fabiánek (Skorčík, Blažek), 48. Březina (Staněk, Matějka)


    Riders Univerzita Pardubice: Novotný, Sodomka – Muška (A), Pražák, Vacek (C), Kopecký, Hrdlička – Hebek, Skála, Hejný, Maťátko (A), Ladman, Soukup, Šrámek, Želizňak, Teuber J., Stolín, Teuber T.
    Trenér: Šejba

    ČVUT Engineers Prague: Havel, Mann – Skorčík, Kubata, Kučera J., Raiterman (A), Šonský, Najman J., Staněk – Březina, Blažek (C), Dohnal, Januška, Fabiánek, Matějka, Vaňous, Burda, Kučera M. (A), Kadlec, Slavata, Najman M.
    Trenér: Fuks

    Rozhodčí: Wagner – Kettner, Serbus.
    bahis siteleri