Boston – Calgary 3:1 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:2 (kon.) | New Jersey – Ottawa 4:3 (po pr.)
Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:7 (kon.) | Detroit – NY Rangers 2:8 (kon.)
NY Islanders – Arizona 0:2 (kon.) | St. Louis – San Jose 5:3 (kon.) | Colorado – Nashville 5:3 (kon.)
Los Angeles – Chicago 2:1 (po pr.)
konec
Buffalo Sabres
4:7 (1:1, 1:2, 2:4)
Vegas Golden Knights
Pátek 11.11.2022, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Jack EICHEL - 4:7
     
    59:52
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Vegas to nyní hodně hrálo na jednoho hráče. JACK EICHEL první šanci neproměnil. Nyní od své brankové čáry vyhodil puk a trefil prázdnou. Čepice letí na led a vidím tam také zlaté helmy. Asistence: Alec Martinez.
    56:31 Rasmus ASPLUND - 4:6
     
    56:31
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí bojují dál a snižují na rozdíl dvou branek, při vlastním oslabení se z dorážky prosazuje obranou Vegas neobsazený RASMUS ASPLUND. Asistence: Dylan Cozens a Jacob Bryson.
    54:37 Jack EICHEL - 3:6
     
    54:37
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Vegas bleskově přeneslo hru a z kruhu se střelou mezi betony brankáře prosazuje a svou druhou branku v zápase dává JACK EICHEL. Asistence: Chandler Stephenson a Mark Stone.
    49:40 Tage THOMPSON - 3:5
     
    49:40
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Znovu špatná hra obrany Vegas, hosté k soupeři vůbec nepřistoupili. TAGE THOMPSON měl dostatek prostoru na to, aby se dostal do zakončení a ránou pod horní tyč prostřelil brankáře Vegas. Asistence: Jeff Skinner a Vinnie Hinostroza.
    46:13 Jack EICHEL - 2:5
     
    46:13
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Tak se také trefil, stylově právě v Buffalu, odkud přišel do Vegas. JACK EICHEL se před brankou dostal k odraženému kotouči a rychle jej poslal do branky. Asistence: Alex Pietrangelo a Chandler Stephenson.
    43:52 Alex PIETRANGELO - 2:4
     
    43:52
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Hostující celek si bere poprvé v zápase dvoubrankový náskok na svou stranu. Ránou od modré čáry se prosazuje nenápadnou střelou ALEX PIETRANGELO. Asistence: Jack Eichel a Chandler Stephenson.
    37:08 Paul COTTER - 2:3
     
    37:08
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic se Vegas dostává do vedení, do brejku se dostal po Royově přihrávce PAUL COTTER. Dobruslil si před branku, a pak předvedl úspěšný blafák. Asistence: Nicolas Roy a Shea Theodore.
    34:09 Casey MITTELSTADT - 2:2
     
    34:09
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Opět Vegas špatně zahrálo ve svém pásmu a snadno zakončoval zcela volný před brankou. Obrovské chyby Vegas stojí klub dobrý výsledek. Prosazuje se snadno zakončující CASEY MITTELSTADT. Asistence: Dylan Cozens a John Peterka.
    23:43 Phil KESSEL - 1:2
     
    23:43
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Vegas jde do vedení, tento gól už platí, po situaci dva na jednoho a šikovné přihrávce Roye se prosazuje ránou do odkryté části branky PHIL KESSEL. Asistence: Nicolas Roy a Paul Cotter.
    16:23 Tage THOMPSON - 1:1
     
    16:23
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno, Vegas nedokázalo dostat puk ze svého pásma, následně po rychlé akci pálil přesně z kruhu TAGE THOMPSON. Asistence: Kyle Okposo a Rasmus Dahlin.
    05:44 Chandler STEPHENSON - 0:1
     
    05:44
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Šestou branku v sezoně dává CHANDLER STEPHENSON. První střelu dokázal brankář Buffala jen vyrazit před sebe, a pak dorážel kotouč do odkryté části branky Asistence: Jonathan Marchessault a Alex Pietrangelo.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 17. T. Thompson (Okposo, Dahlin), 35. Mittelstadt (Cozens, Peterka), 50. T. Thompson (J. Skinner, Hinostroza), 57. Asplund (Cozens, Bryson) – 6. Stephenson (Marchessault, Pietrangelo), 24. Kessel (N. Roy, Cotter), 38. Cotter (N. Roy, Theodore), 44. Pietrangelo (Eichel, Stephenson), 47. Eichel (Pietrangelo, Stephenson), 55. Eichel (Stephenson, Ma. Stone), 60. Eichel (Martinez)


    Buffalo Sabres: Comrie (C. Anderson) – Bryson, Dahlin (A), Power, Ljubuškin, Clague, Fitzgerald – J. Skinner, T. Thompson, Hinostroza – Asplund, Mittelstadt, Olofsson – Peterka, Cozens, Tuch – Girgensons (A), Krebs, Okposo (C).
    Trenér: Don Granato

    Vegas Golden Knights: L. Thompson (Hill) – Martinez, Pietrangelo (A), McNabb, Theodore, Hague, Whitecloud – Stephenson, Eichel, Ma. Stone (C) – Marchessault, W. Karlsson, Re. Smith (A) – Cotter, Howden, Kessel – W. Carrier, N. Roy, Kolesar.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Rozhodčí: Pollock, Hebert – Galloway, Shewchyk

    Diváci: 15 757
    bahis siteleri