Boston – Calgary 3:1 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:2 (kon.) | New Jersey – Ottawa 4:3 (po pr.)
Columbus – Philadelphia 5:2 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:7 (kon.) | Detroit – NY Rangers 2:8 (kon.)
NY Islanders – Arizona 0:2 (kon.) | St. Louis – San Jose 5:3 (kon.) | Colorado – Nashville 5:3 (kon.)
Los Angeles – Chicago 2:1 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
San Jose Sharks
Pátek 11.11.2022, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Noel ACCIARI - 5:3
     
    59:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácím se povedlo dostat hru přes vlastní modrou čáru, puku se chopil osamocený NOEL ACCIARI a hravě jej dovezl do prázdné branky San Jose – 5:3. Asistence: Pavel Bučněvič.
     
    57:54
    Hertl u puku, zakládá akci, Kähkönen pospíchá na střídačku. Hosté jsou v šesti!
    48:20 Calle ROSÉN - 4:3
     
    48:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Skóre se nám opět překlopilo na stranu domácích, hned už počtvrté. Po akci v útočném pásmu se puk dostal k modré čáře, odkud napřáhl CALLE ROSÉN a jeho prudká rána z první se zastavila až v síti – 4:3. Asistence: Robert Thomas, Vladimir Tarasenko.
     
    43:14
    Domácí si docela koledují, nyní to cinkalo za Binningtonem, když Vlasicovo nahození od modré tečoval dobře postavený Hertl!
    41:26 Logan COUTURE - 3:3
     
    41:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A tlak hostů nese ovoce. San Jose se udrželo v pásmu, z pravé strany nahodil před branku Karlsson, zády k Binningtonovi tečoval LOGAN COUTURE a povedlo se mu gólmana St. Louis tímto sklepnutím překonat – 3:3! Asistence: Erik Karlsson.
    38:08 Brandon SAAD - 3:2
     
    38:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Dnes potřetí jdou domácí do vedení. Po setrvání v útočném pásmu přišla přihrávka zpoza branky, po té se natáhl BRANDON SAAD a s velkou dávkou štěstí v podobě teče bránících hráčů skončil puk za Kähkönenovými zády – 3:2. Asistence: Joshua Leivo, Calle Rosén.
    33:05 Tomáš HERTL - 2:2
     
    33:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Zase je srovnáno! Hosté se po nějaké době usadili v pásmu, Labanc ještě ranou z pravé strany neuspěl, puk se ale odrazil na hůl TOMÁŠE HERTLA, ten si mezi kruhy zpracoval a prudkou ranou do horní části branky překonal Binningtona – 2:2. Asistence: Kevin Labanc, Mario Ferraro.
    26:59 Jordan KYROU - 2:1
     
    26:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je nakonec využitá a domácí opět vedou. Po kombinaci vyslal Bučněvič přihrávku skrz pásmo, na levé straně byl zcela nepokrytý JORDAN KYROU a ten z první překonal přemisťujícího se Kähkönena střelou pod horní tyčku – 2:1. Asistence: Pavel Bučněvič, Robert Thomas.
     
    25:34
    Po chybě hostů na modré čáře vzniklo přečíslení St. Louis, Kyrou se už dostával do zakončení, když byl faulován a dvě minuty za držení dostal Jaycob Megna.
    16:19 Timo MEIER - 1:1
     
    16:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. Hertl se prosmýkl pravou stranou do pásma, přihrál na modrou čáru, odkud vystřelil Karlsson, jeho pokus ještě v brance neskončil, ale po několika odrazech, z nichž jeden trefil i domácího Faulka, se puk došoural za brankovou čáru. Autorem trefy na 1:1 pak byl označen TIMO MEIER. Asistence: Kevin Labanc, Erik Karlsson.
    13:17 Binningtonův povedený zákrok lapačkou
     
    13:17
    Binnington si připsal zatím zákrok zápasu, když se hosté dostali do přečíslení, zprava vystřelil Labanc a gólman St. Louis vytáhl skvělou lapačku!
     
    07:02
    Domácí Pitlick se prodíral pravou stranou k brance, byl u toho ale faulován a St. Louis si zahraje přesilovku. Dvě minuty za sekání dostal Mario Ferraro.
    02:30 Torey KRUG - 1:0
     
    02:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde rychle do vedení. St. Louis sice musel opustit útočné pásmo, bleskově se ale vrátilo, na pravé straně Schenn posunul na TOREYHO KRUGA a ten z kruhu procedil puk u bližší tyčky za Kähkönena – 1:0. Asistence: Brayden Schenn, Justin Faulk.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 3. Krug (B. Schenn, Faulk), 27. Kyrou (Bučněvič, Thomas), 39. Saad (Leivo, Rosén), 49. Rosén (Thomas, Tarasenko), 60. Acciari (Bučněvič) – 17. Meier (Labanc, E. Karlsson), 34. Hertl (Labanc, Ferraro), 42. Couture (E. Karlsson)


    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Parayko, Leddy, Faulk, Krug, Mikkola, Rosén – Tarasenko (A), Thomas, Bučněvič – Leivo, O'Reilly (C), Saad – Kyrou, B. Schenn (A), Barbašev – T. Pitlick, Acciari, Alexandrov.
    Trenér: Craig Berube

    San Jose Sharks: Kähkönen (Reimer) – E. Karlsson, Megna, Benning, Ferraro (A), Šimek, Vlasic – Labanc, Hertl, Meier – Barabanov, Couture (C), Nieto – Kunin, Sturm, Lindblom – Gregor, Bonino (A), Gadjovich.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: McCauley, StLaurent – Pancich, Murray

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri