Mönchengladbach – Dortmund 4:2 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
4:2 (3:2)
Borussia Dortmund
Pátek 11.11.2022, 20:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    47
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Neuběhly ani dvě minuty druhé půle a už tu máme šestý gól tohoto zápasu! Míč dostal před pokutové území KOUADIO KONÉ a propálil Hummelse mezi jeho nohama a míč pak zapadl přesně k tyči. Kobel se natahoval marně. Asistence: Jonas Hofmann.
     
    40
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Máme tu pátý gól tohoto utkání, druhý po standardní situaci a podruhé se prosazuje obránce. Na 2:3 z pohledu Dortmundu snižuje pohotovou dorážkou NICO SCHLOTTERBECK! Dnešní utkání zatím opravdu stojí za to. Bez asistence.
     
    30
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Nádherný gól v podání MARCUSE THURAMA posílá domácí tým do vedení 3:1! Francouzský útočník běžel s míčem na branku už od půlící čáry. Měl ještě možnost přihrávky na volného spoluhráče, ale tu jen naznačil, čímž dokonale zmátl brankáře Kobela. A následně už mohl míč poslat pohodlně do prázdné branky. Asistence: Lars Stindl.
     
    26
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Uběhlo jen sedm minut a domácí už zase vedou! Tentokrát se Gladbach prosadil ze standardní situace a prsty měl v tomto gólu znovu střelec první branky Hofmann. Tentokrát odcentroval míč přesně na hlavu RÁMÍHO BINSIBAJNÍHO, který prudkým zakončením překonal Kobela. Asistence: Jonas Hofmann.
     
    19
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Domácím vydrželo vedení jen čtvrt hodiny a je opět vyrovnáno, 1:1! Bellingham našel naprosto geniální přihrávkou z hloubi hřiště za obranou Gladbachu zcela volného JULIANA BRANDTA. Ten se s míčem otočil a ze vzduchu ho poslal nechytatelně pod břevno branky domácích. Asistence: Jude Bellingham.
     
    4
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    První pořádná akce domácího týmu hned končí gólem! Stindl vyslal do vápna jednoduchou, ale chytrou, přihrávkou do vápna JONASE HOFMANNA, který měl dostatek času na to, aby míč zamířil přesně k pravé tyči branky Dortmundu. Asistence: Lars Stindl.

    Petr Sumbal

    Branky: 4. J. Hofmann (Stindl), 26. Binsibajní (J. Hofmann), 30. Thuram (Stindl), 47. Koné (J. Hofmann) – 19. Brandt (Bellingham), 40. N. Schlotterbeck

    Karty:   9. Stindl (MNC) – 26. Hummels (DOR), 35. Guerreiro (DOR)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 5:10. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:12.
    Borussia Mönchengladbach: Olschowsky – Scally, Friedrich, Elvedi, Binsibajní – Weigl, Koné (88. Itakura) – J. Hofmann (90+4. Netz), Kramer (C) (46. Herrmann), Stindl (90. Ngoumou) – Thuram.
    Náhradníci: Brüll – Borges Sanches, Jantschke, Reitz, Lainer.

    Trenér: Farke

    Borussia Dortmund: Kobel – Süle, Hummels (C) (78. Papadopoulos), N. Schlotterbeck (59. Modeste), Guerreiro – Bellingham, Can (59. Özcan) – Reyna (46. Hazard), Brandt, Malen (71. Adeyemi) – Moukoko.
    Náhradníci: Meyer – S. Coulibaly, Pasalič, Passlack.

    Trenér: Terzič

    Rozhodčí: Jablonski – Thierelt, Koslowski
    bahis siteleri