Finsko – Česko 1:0 (kon.)
konec
Finsko
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Česko
Pátek 11.11.2022, 17:00 • Teplice • Turnaj tří (ženy U18)
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Finsko: Saarinenová (Hakoalová) – Krooková, Kanervová, Bergová, Kankunnenová, Varjonenová. Tallinenová, Ojalová – Kitulaová, Lehmusová, Siekkinenová, Keranenová, Kokoraová, Kariová, Schalinová, Korhonenová, Palosaariová, Suhonenová, Lappalainenová L., Salonenová, Lappalainenová E.

    Česko: Dudková (Nováková) – Vaníčková, Narovcová, Slavíčková, Velinská, Hujová, Chladová, Wojnarová, Štěpánová – Matějová, Brichová, Prošková, Čabelová, Malicka, Vocetková, Jílková, Mazancová, Juříčková, Plosová, Pietraszová, Felcmanová.

    Rozhodčí: Martina Zedníková – Kamila Smetková, Alice Zábršová.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly zápasu vyhrávají dnes domácí Finky.
     
    00:24
    A hned přišla obrovská šance Finských hráček! Ty se dostali do přečíslení dvě na jednu, ale brankářka Dudková dokázala střelu pokrýt a stav zůstává bezbrankový.
     
    01:09
    Brichová se teď pokusila zavést puk do útočného pásma, ale neúspěšně. Na druhé straně vypálila od levého mantinelu Tallinenová, ale česká brankářka si s jejím pokusem poradila.
     
    02:25
    Od modré teď ke střele napřáhla Kanervová. Její pokus branku minul o pár centimetrů. Finky jsou zatím ze začátku tohoto střetnutí aktivnější.
     
    03:27
    Vyloučení v týmu Česko:
    Prošková – 2 min., podrážení.
     
    03:27
    A také si děvčata v modrobílých barvách vybojovali první přesilovku. Finky vyhrály buly a od modré vypálila Varjonenová, jenže mimo. Češkám se povedlo vyhodit z obraného pásma.
     
    05:01
    Nepříjemná teč jedné z Finek po střele Varjonenové. Puk ale znovu skončil jen vedle branky českých hokejistek.
     
    05:28
    Hosté v plném počtu.
     
    05:58
    Hráčky se lvem na hrudi se zatím nemohou dostat k souvislejší kombinaci. Finky dobře napadají a momentálně jsou lepším týmem na teplickém ledě.
     
    06:03
    Vyloučení v týmu Česko:
    Trestná lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Pietraszová.
     
    06:22
    Češky se ale puku zmocnily a ihned vyhazují.
     
    06:38
    Finsko právě vstřelilo branku! A Finky se zaslouženě dostávají do vedení! Varjonenová posunula puk na JULIU SCHALINOVOU, která se s ním nemazlila a kousek za modrou čárou vystřelila. Její pokus skončil přesně v levém rohu české branky a Finsko jde do vedení 1:0! Asistence: Varjonenová a Kitualová.
     
    08:28
    Dobrý zákrok si teď připsala Dudková proti střele od Siekkinenové z pravé strany. Česká brankářka zůstala stát u své levé tyče a změnu skóre nepřipustila.
     
    09:42
    České hráčky bojují v rohu finského pásma, jenže se puku nemohou zmocnit. Až teď budou mít šanci, jelikož se jedna z finských hráček vyhazuje až na zakázané uvolnění.
     
    10:19
    Před brankou Finska teď nepříjemně clonila Prošková. Její teč skončila jen na výstroji brankářky Saarinenové.
     
    11:20
    Tak to byl dobrý pas! Jedna z českých hráček vyslala do úniku Juříčkovou, která ujížděla sama vstříc brankářce Finska. Češka ale našla pouze lapačku Saarinenové.
     
    11:56
    Od modré napřáhla Narovcová. Její pokus skončil jen na brusli jedné z hráček severské země. Češky rozjíždí akci až od své branky.
     
    12:54
    Keranenová vzala puk na své modré a projela s ním až do útočného pásma. Z levé strany našla jen lapačku Dudkové. Poté se před brankou objevila sama Salonenová a pokusila se o střelu mezi nohami. Dudková ale i tento pokus pokryla.
     
    13:29
    Finky zatlačily české hráčky a přišla další střela od modré a následná dorážka. Brankářka v české brance ale znovu obě střel pokryla.
     
    14:32
    Narovcová vybojovala puk v útočném pásmu a předložila ho před branku na volnou Juříčkovou! Ta v šanci selhala a její střela skončila mimo Finskou klec.
     
    15:00
    Narovcová po buly zkusila štěstí střelou z mezikruží. Její pokus minul branku o pár čísel. Na druhé straně se podařilo Češkám zblokovat střelu Varjonenové.
     
    16:06
    To byla parádní akce od Jílkové, která si obešla hráčku a přihrála volné spoluhráčce před branku! Ta si ale na Saarinenovou nepřišla!
     
    16:10
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Ojalová – 2 min., hákování.
     
    16:31
    České hráčky buly vyhrály a kombinují v útočném pásmu. Zatím bez střelby.
     
    17:35
    Juříčková dostala pobídku ke střele z levé strany, jenže jedna z Finek ji puk vyštouchla a vyhodila až za branku Dudkové.
     
    18:10
    Domácí v plném počtu.
     
    19:00
    Ke střele z mezikruží se dostala Suhonenová. Její projektil jen těsně minul českou branku. Dudková po další akci puk přikryla a vhazuje se po její pravici.
     
    19:05
    Vyloučení v týmu Česko:
    Mazancová – 2 min., sekání.
     
    19:38
    Finky dobře kombinovaly a ke střele od modré čáry se dostala Varjonenová. Lapačka Dudkové byla ale proti změně skóre.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    A máme za sebou první třetinu ve které jsme mohli vidět jednu branku. Tu si připsala finská hráčka Schalinová, která vymetla levý roh české branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Druhá perioda začíná a v ní i pokračuje ještě minuta finské přesilovky.
     
    20:20
    Češku ale ujely dvě na jednu! Puk obdržela na pravé straně Plosová, jenže nedokázala přehodit beton brankářky Saarinenoví.
     
    21:10
    Domácí v plném počtu.
     
    21:42
    Finky i po konci početní výhody tlačí své soupeřky v útočném pásmu. Až teď se konečně českým hráčkám povedlo dostat puk do středního pásma.
     
    22:36
    Od modré vypálila Štěpánová, jenže našla jen brusli jedné z Finek. České hráčky teď drží touš za svoji brankou a rozjíždí útočnou akci.
     
    23:27
    Výborně teď puk vybojovala Matějová, která hledala nějakou ze svých spoluhráček před brankou. Ale finské hráčky byly pozorné. Češky začaly druhou třetinu o dost lépe, než tu první.
     
    24:22
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Palosaariová – 2 min., podrážení.
     
    24:46
    Teč Proškové skončila jen mimo branku. A teď zazvonila tyčka finské branky! Hlavičková vypálila z mezikruží a Saarinenová může děkovat svoji konstrukci!
     
    26:20
    Domácí v plném počtu.
     
    26:49
    Hra se momentálně přelévá ze strany na stranu, ale zatím nevidíme ani od jednoho z týmů střelbu. Finky poslaly kotouč pouze na icing.
     
    27:22
    Kitulová dostala nabídku před branku kde byla osamocena, ale její pokus skončil těsně vedle branky Česka!
     
    28:19
    Prošková našla na pravé straně jednu ze spoluhráček, ale brankářka Finska drží svůj tým. Teď mají Češky obrovský tlak a vyslaly na branku Saarinenové mnoho pokusů. Zatím bez branky.
     
    29:30
    Střelu Juříčkové od modré čáry vykopla Saarinenová svým pravým betonem. Češkám se nepovedlo poté projít do útočného pásma a jejich snažení zmařila nepřesná přihrávka a icing.
     
    30:21
    Od modré to zkusila Mazancová a dokonce dvakrát. První pokus vyrazila brankářka Finska vyrážečkou a ten druhý schovala do lapačky.
     
    31:12
    Střela Tallinenové byla sražena jednou z Češek těsně vedle branky Dudkové. Další střela modrobílých skončila mimo led a vhazuje se před brankou české brankářky. Od modré hned po buly vypálila Krooková, ta našla náruč Dudkové.
     
    32:07
    Wojnarová obdržela puk na levém kruhu a zápěstím vypálila. Saarinenová znovu vytasila svoji vyrážečku a stále drží nulu.
     
    32:47
    Bergová se dostala až před Dudkovou, ta ale její bekhendový pokus pokryla. Český tým má kotouč na holích a vyráží dopředu.
     
    33:45
    Obrovská šance k vyrovnání! Slavíčková poslala puk v situaci dva na jednoho na volnou Brichovou, ale ani ta na Saarinenovou nevyzrála a ta si připisuje parádní zákrok!
     
    35:01
    Čabelová hledala někoho před brankou, ale obrana Finska byla pozorná a odvrátila hrozbu. Češky jsou v pásmu. Velká skrumáž před brankou Saarinenové, ale stále bez úspěchu.
     
    36:26
    Vyloučení v týmu Česko:
    Chladová – 2 min., nedovolené bránění.
     
    36:41
    Keranenová se dostala ke střele z pravého kruhu. Její pokus byl zblokován mimo. Finky drží puk v útočném pásmu.
     
    37:32
    Českým hráčkám se povedlo vyhodit a zatím díky skvělé hře ve středním pásmu nepouští své protihráčky do útočného pásma.
     
    37:53
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Kanervová – 2 min., nedovolené bránění.
     
    38:25
    Hosté v plném počtu.
     
    38:42
    Lehmusová vypálila z mezikruží, ale jejich pokus neměl parametry na to, aby skončil v brance.
     
    39:25
    Velký tlak Česka v přesilovce. Jedna z Češek teď minula v těžké pozici prázdnou branku!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině jsme mohli od českých hokejistek vidět o dost lepší výkon, než v té první. Ale branku jsme neviděli ani na jedné straně.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly třetí části vyhrávají Finky. Uvidíme, jestli se českému výběru podaří skóre srovnat či dokonce otočit.
     
    40:56
    Nepřesný byl teď přechod českých hokejistek do útočného pásma. Až teď puk zavezla Juříčková. Hra je ale přerušena, kvůli ofsajdu.
     
    41:24
    Vyloučení v týmu Česko:
    Juříčková – 2 min., krosček.
     
    41:38
    Nebezpečná teč od střelkyně první branky Schalinové! Ta byla sama před Dudkovou, jenže její pokus branku minul.
     
    42:15
    Češkám se podařilo po minutě oslabení vyhodit a dokonce se dostali do útoku. Mazancová na přihrávku ale nedosáhla. Vhazovat se bude před brankou Saarinenové.
     
    43:03
    Sesterská kombinace Lappalainenových končí nepřesnou přihrávkou ve středním pásmu.
     
    43:24
    Hosté v plném počtu.
     
    43:30
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Siekkinenová.
     
    44:15
    Češky sice kombinují v útočném pásmu, ale je to bez střelby. Až teď zkusila pozornost Saarinenové z pravého kruhu Plosová, ta ale našla pouze náruč finské brankářky.
     
    44:51
    Na pravý kruhu dostala nabito Jiříčková. Ta trefila jen první hráčku před sebou a puk je až v obraném pásmu Česka.
     
    45:30
    Domácí v plném počtu.
     
    45:45
    Ke konci české přesilovky vypálila od modré Slavíčková, ale její pokus skončil mimo. Poté přišlo zakázané uvolnění Češek.
     
    46:04
    Tak to není možné! Plosová projela až do útočného pásma a našla před prázdnou brankou jednu ze svých spoluhráček, ta ale trefuje pouze tyč!
     
    46:04
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Kitualová – 2 min., hákování.
     
    46:22
    Finky buly zvládly a puk vyhazují přes všechny čáry. Pokus o proniknutí do pásma se Češkám nepovedlo a zastavil je ofsajd.
     
    47:54
    Střela Proškové od modré čáry byla sražena vedle. A znovu Prošková, která tentokrát trefuje tyč!
     
    48:15
    Domácí v plném počtu.
     
    48:59
    Střele Bergové od modré čáry chyběla přesnost. Finky ale stále drží puk na svých hokejkách.
     
    49:23
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Palosaariová.
     
    50:00
    České hráčky kombinují v pásmu a snaží se najít ideální střeleckou pozici.
     
    50:25
    Po minutě přesilové hry se puku zmocnily Finky, které vyhazují až k Novákové.
     
    51:15
    Od modré vypálila Velinská, ale narazila jen na vyrážečku Saarinenové. Finky jsou v plném počtu.
     
    52:14
    Hra je teď oboustranně nepřesná a nevidíme moc střelby. Češky ztratily puk ve svém pásmu a zazvonila tyč branky Novákové!
     
    53:11
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Kanervová – 2 min., nedovolené bránění.
     
    53:30
    Slavíčková vypálila od modré, její pokus vyrazila brankářka Finska. Češky točí své soupeřky v útočném pásmu, ale teď už ne. Finsko vyhazuje.
     
    54:42
    Malicka přenechala zadovkou kotouč na Velickou, která posílala puk na teč. Saarinenová puk schovala do své náruče.
     
    55:14
    Domácí v plném počtu.
     
    55:29
    Další zákrok si Saarinenová připsala po střele Narovcové od modré. Její střele ale chyběla razance a brankářka Suomi puk skryla do lapačky.
     
    56:33
    Český tým mohl jít do zajímavého přečíslení, ale přihrávka jedné z hráček byla hodně nepřesná a skončila na holi Finek.
     
    57:30
    Tallinenová poslala svoji bekhendovou přihrávku před branku Novákové, ale obrana Česka byla pozorná.
     
    57:44
    Vyloučení v týmu Česko:
    Narovcová – 2 min., podrážení.
     
    57:50
    Tak to je velká komplikace pro Češky! Vyloučení dvě minuty před koncem, to už bude těžké.
     
    58:30
    Finky kombinují v pásmu a nikam se neženou. A přišla nakonec velká šance! Nebezpečná teč jedné z Finek skončila vedle branky! A poté se do úniku dostala Plosová, ale nedává!
     
    59:01
    Oddechový čas pro tým Česko.
     
    59:01
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Schalinová – 2 min., hákování.
     
    59:01
    Nováková na střídačce a Češky to zkusí v pěti proti čtyřem!
     
    59:19
    Salonenová míjí prázdnou branku!
     
    59:48
    Hosté v plném počtu.
     
    59:56
    Poslední střelou v zápase se prezentovala Plosová, která neprostřelila Saarinenovou a dnešní utkání končí!
     
    Konec zápasu. (18:58:53)

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 7. Schalinová (Varjonenová, Kitulaová)


    Finsko: Saarinenová (Hakoalová) – Krooková, Kanervová, Bergová, Kankunnenová, Varjonenová. Tallinenová, Ojalová – Kitulaová, Lehmusová, Siekkinenová, Keranenová, Kokoraová, Kariová, Schalinová, Korhonenová, Palosaariová, Suhonenová, Lappalainenová L., Salonenová, Lappalainenová E.
    Česko: Nováková (Dudková) – Vaníčková, Narovcová, Slavíčková, Velinská, Hujová, Chladová, Wojnarová, Štěpánová – Matějová, Brichová, Prošková, Čabelová, Malicka, Vocetková, Jílková, Mazancová, Juříčková, Plosová, Pietraszová, Felcmanová.

    Rozhodčí: Martina Zedníková – Kamila Smetková, Alice Zábršová
    bahis siteleri