Česko – Slovensko 9:4 (kon.)
konec
Česko
9:4 (3:1, 4:1, 2:2)
Slovensko
Pátek 11.11.2022, 15:00 • Swiss Life Arena, Curych. • Mistrovství světa • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    57:31
    Slovensko právě vstřelilo branku! Druhá branka Slovenska v rychlém sledu! Dudovič našel po rozehrávce z rohu krásně MICHALA MIŠKEHO, který přidává svoji druhou branku v zápase. Asistence: Michal Dudodvič.
     
    55:33
    Slovensko právě vstřelilo branku! Slováci snižují! MATÚŠ GAJDOŠ to vzal na sebe a umístěnou ranou snižuje náskok českého týmu! Asistence: Peter Nehila.
     
    53:46
    Česko právě vstřelilo branku! Přesilová hra využítá! ONDŘEJ NĚMEČEK dostal dostatek prostoru ke střele, jeho rána zadní tyč propadla až do sítě! Asistence: Marek Beneš.
     
    52:31
    Vyloučení v týmu Česko:
    Gál – 2 min., Vysoká hůl.
     
    52:01
    Česko právě vstřelilo branku! MARTIN KISUGITE vyvezl balonek, nebyl nikým atakovaný, a tak to vzal na sebe a vypálil. Jeho přesná rána zapadla za Klobučníka. Asistence: Matyáš Šindler.
     
    42:41
    Vyloučení v týmu Česko:
    Kreysa – 2 min., Sekání.
     
    38:05
    Sám na branku soupeře se hnal Josef Rýpar. Proti jeho zakončení vytáhl Klobučník pohotový zákrok a drží svůj tým!
     
    35:54
    Vyloučení v týmu Česko:
    Rýpar – 2 min., Bránění ve hře.
     
    27:42
    Česko právě vstřelilo branku! Sedmá branka v síti Slovenska! Filip Langer našel volného MATĚJE HAVLASE, který se vytočil zpoza branky a chladnokrevně zakončil. Asistence: Filip Langer.
     
    25:59
    Česko právě vstřelilo branku! Dvě branky v rychlém sledu pro český tým! Po ztrátě Slováků za svoji brankou se dostal Rýpar k míčku, předložil ho ještě FILIPU FORMANOVI, který si otevírá svůj střelecký účet na šampionátu! Asistence: Josef Rýpar.
     
    25:37
    Česko právě vstřelilo branku! Češi opět rozšiřují své vedení o tři góly! FILIP LANGER si převzal míček od Němečka, dostal dostatek prostoru a přesnou ranou pod horní tyč navyšuje vedení. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    24:14
    Slovensko právě vstřelilo branku! Je opět sníženo! Krásnou individuální akci předvedl MICHAL MIŠKE, který se protáhl kolem Formana a rychlou stahovačkou do backhandu snížuje vedení českého týmu! Bez asistence.
     
    22:11
    Česko právě vstřelilo branku! Češi navyšují opět vedení! Po dobrém napadání českého týmu se dostal k míčku Tom Ondrušek, který krásně našel MATYÁŠE ŠINDLERA, který to měl těžké, ale i přesto se nemýlil! Asistence: Tom Ondrušek.
     
    21:16
    Po rychlé kombinaci druhé formace českého týmu pálil ze středu hřiště Forman, Klobučník likviduje zákrokem pravou nohou!
     
    19:24
    Slovensko právě vstřelilo branku! Po rozehrávce z rohu dostal dostatek prostoru ke střele MICHAL DUDOVIČ, který tvrdou a přesnou ranou snižuje na konci první periody. Asistence: Ladislav Gál.
     
    16:23
    Vyloučení v týmu Česko:
    Rýpar – 2 min., Hrubost.
     
    15:51
    Česko právě vstřelilo branku! Marek Beneš našel na středu hřiště MATĚJE HAVLASE, který přesně umístenou ranou navyšuje skóre! Asistence: Marek Beneš.
     
    12:19
    Česko právě vstřelilo branku! Český tým navyšuje vedení! ADAM DELONG dostal prostor ke střele a prudkou ranou do horního rohu branky navyšuje vedení! Asistence: Filip Forman.
     
    05:10
    Česko právě vstřelilo branku! Češi jdou do vedení! Po zaváhání Virgy se zmocnil balonku Šindler, který ho předložil TOMU ONDRUŠKOVI, a ten se přesnou ranou na přední týč nemýlil. Asistence: Matyáš Šindler.
     
    03:01
    Velká šance Slovenska! Po rychlém protiútoku měl před sebou Gašparík už pouze Beneše, český brankář vytáhl vynikající zákrok!

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 6. Ondrušek (Šindler), 13. Delong (Forman), 16. Havlas (Beneš), 23. Šindler (Ondrušek), 26. Langer (Němeček), 26. Forman (Rýpar), 28. Havlas (Langer), 53. Kisugite (Šindler), 54. Němeček (Beneš) – 20. Dudovič (Gál), 25. Miške, 56. Gajdoš (Nehila), 58. Miške (Dudovič)


    Česko: Bauer (Beneš) – Němeček (C), Hemerka, Rýpar, Punčochář, Kisugite, Gruber, Besta – Havlas, Langer, Beneš – Krbec, Forman, Delong – Ondrušek, Šindler, Tokoš – Kreysa, Jendrišák.
    Trenér: Jaroslav Berka

    Slovensko: Klobučník (Kohút) – Hatala, Miške, Kozák, Pažák, Mirt, Košarišťan – Dudovič, Gašparík, Gál – Ujhelyi, Gajdoš, Nehila – Kelemen, Virga, Bačinský – Kubovič, Cvacho, Kvasnica.
    Trenér: Radomír Mrázek

    Rozhodčí: Sandra Zurbuchen a Corina Wehinger
    bahis siteleri