Hr. Králové – Kert Park Praha 4:6 (kon.)
konec
HBC Hradec Králové 1988
4:6 (1:3, 2:2, 1:1)
HC Kert Park Praha
Neděle 13.11.2022, 11:00 • Aréna HBC HK 1988 • CROSSDOCK Extraliga • 10. kolo
     
    Je konec. Přestřelka mezi oběma týmy nakonec dopadla lépe pro Pražany, kteří si upevňují své postavení v celkové tabulce. Hradec tak z víkendového domácího tažení nezískává ani jediný bod. Jediné, co je může těšit je poměrně dobře předvedená hra, kterou předvedli zejména v dnešním duelu. Zatím se mějte a užívejte nedělní slunečný den, napočtenou. (12:41:43)
     
    Konec zápasu.
     
    44:15
    Šarvátka mezi Jágrem a Svobodou skončila remízou, pruhovaní totiž včas zasáhli.
     
    44:00
    Celek Biegla si nyní vybírá oddechový čas k poslednímu náporu a Brykner jako včera odchází ze svého území a pustí na plac šestého žolíka.
     
    43:02
    Černý se pokusil o překvapivou střelu ale Vargovu konstrukci netrefil, pouze plexisklo.
     
    41:09
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Pražský celek využívá i další přesilovou hru. Zvonek našel Lhotu, který se opět nemýlil a přízemní střelou překonává Bryknera a hradečtí se tak budou muset opět pokusit o vstřelení kontaktní branky.
     
    40:24
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988:
    Fanderlík – 2 min., držení hole.
     
    40:11
    Hra se nyní zklidnila a odehrává se spíše za brankou hostů.
     
    39:00
    Kert se snaží převzít iniciativu a uklidnit své postaveni v dnešním utkání. Hradečtí přeci jen mají poměrně silné závěry.
     
    37:30
    Zbývá poslední polovina dnešního utkání a brankáři si nyní vymění své pozice.
     
    36:33
    Svoboda dostal nabito na modré čáře ale trefil pouze hruď Vargy, který teď opravdu drží svou tělesnou teplotu na nejvyšších hodnotách.
     
    35:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kontaktní branka! Dvojnásobná přesilová hra byla hlavně v podání Šimůnka a Fanderlíka. Druhý jmenovaný předložil na střelu z první Šimůnkovi, který prostřelil vše co mu stálo v cestě a z dnešního utkání tak dělá opravdu velké drama. Fanoušci jsou k vytržení.
     
    34:38
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha:
    Peschout – 2 min., sekání.
     
    34:06
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha:
    Hrdlička – 2 min., sekání.
     
    31:55
    Přihrávka jako z učebnice. Mladičký talent Palán našel naprosto bravurně Rakovského, který šel sám proti Vargovi a mířil dobře, ale Vargův zákrok vyrážečkou by taky zasloužil zlatého bludišťáka.
     
    30:22
    Začíná nám poslední perioda dnešního utkání a hradečtí budou muset smazat dvougólové manko.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Možná se zdálo, že je o osudu dnešního utkáni rozhodnuto ale Piráti rozhodně nic nevzdávají. Šimůnek vystřelil od levého mantinelu přímo do hole Černého, který brilantní tečí posunul balónek pod horní břevno Vargovy branky.

    Jana Rakovská

    Branky a nahrávky: 15. Rakovský (Jiřík, Šimůnek), 27. Svoboda (Rakovský), 29. Černý (Šimůnek, Jiřík), 36. Šimůnek (Fanderlík) – 1. Vaněk (Zvonek, Laurinc), 4. Rozenberg (Fejfar, Zvonek), 14. Vaněk (Zvonek), 18. Lhota (Zvonek, Vaněk), 25. Lhota (Danko, Jágr), 42. Lhota (Zvonek)


    HBC Hradec Králové 1988: Brykner (Dvořáček) – Jonáš, Jiřík, Zeman, Fanderlík, Rakovský, Palán, Šimek – Svatoň, Svoboda, Rakovský, Síla, Tesař, Černý, Fiedler, Šimůnek, Černý
    Trenér: Biegl

    HC Kert Park Praha: Návara (Varga) – Vrabec, Peschout, Laurinc, Šperl, Rozenberg, Hrdlička – Fejfar, Morrison, Jágr, Zvonek, Danko, Plzák, Vaněk, Lhota, Lhota, Kruček
    Trenér: Kuna

    Rozhodčí: Černý, Orlich