Wolfsburg – Luleå 2:3 (kon.) | Jukurit – Fribourg 1:1 (kon.) | Frölunda – Straubing 4:0 (kon.)
Färjestad – Mountfield HK cz 4:3 (kon.) | Mnichov – Zug 1:5 (kon.) | Davos – Tappara 0:1 (kon.)
Salzburg – Rögle BK 3:1 (kon.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
1:5 (0:3, 0:2, 1:0)
EV Zug
Úterý 15.11.2022, 19:30 • Olympia-Eisstadion, Mnichov • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:33 Filip VAREJCKA - 1:5
     
    44:33
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali gólu! Justin Schütz zavezl puk do pásma z levého křídla a krásným pasem našel před bránu najíždějícího Daryla Boylea. Jeho zakončení ještě vykopl pravým betonem Genoni, ovšem dojíždějící FILIP VAREJCKA dorážel do již nekryté klece – 1:5. Asistence: Justin Schütz a Daryl Boyle.
    27:24 Peter CEHLÁRIK - 0:5
     
    27:24
    Zug právě vstřelil branku!
    Domácí zmar pokračuje! Aus den Birken si ještě připsal dobrý zákrok vyrážečkou proti ráně Briana O'Neilla. Akce Zugu ale pokračovala. Lino Martschini nabil na osu PETEROVI CEHLÁRIKOVI a po jeho ráně puk proklouzl za brankovou čáru mezi betony gólmana Mnichova. Slovenský útočník se trefil podruhé v zápase – 0:5. Asistence: Lino Martschini a Brian O'Neill.
    22:16 Sven SENTELER - 0:4
     
    22:16
    Zug právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o čtyři góly! Mnichovští před vlastní brankou trestuhodně chybovali, když tam nechali kotouč pro Yannicka Zehndera. Ten už byl sám před aus den Birkenem, ještě ale situaci vylepšil nahrávkou na SVENA SENTELERA a ten zakončoval do odkryté klece. Asistence: Yannick Zehnder.
    13:06 Peter CEHLÁRIK - 0:3
     
    13:06
    Zug právě vstřelil branku!
    Švýcarský celek jasně dominuje, což potvrzuje třetím gólem! Nejproduktivnější hráč Zugu Brian O'Neill s kotoučem objel branku a předložil ho mezi kruhy PETEROVI CEHLÁRIKOVI, jenž z první zamířil k pravé tyčce – 0:3. Asistence: Brian O'Neill.
    07:10 Dario SIMION - 0:2
     
    07:10
    Zug právě vstřelil branku!
    Hosté rychle přidávají druhý gól! Jan Kovář rozjel akci, po níž se obránce Samuel Kreis protáhl podél levého mantinelu až do rohu kluziště. Odsud poslal kotouč před brankoviště a DARIO SIMION ho zblízka usměrnil za záda gólmana Red Bullu. Asistence: Samuel Kreis a Gregory Hofmann.
    06:45 Brian O'NEILL - 0:1
     
    06:45
    Zug právě vstřelil branku!
    Přesilová hra hostí je využita! Lino Martschini dostal přihrávku na levý kruh. Odsud ještě přenesl hru doprava na BRIANA O'NEILLA, který zamířil na vzdálenější tyčku do protipohybu přesouvajícího se aus den Birkena. Asistence: Lino Martschini.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 45. Varejcka (Schütz, Boyle) – 7. O'Neill (Martschini), 8. Simion (Kreis, Hofmann), 14. Cehlárik (O'Neill), 23. Senteler (Zehnder), 28. Cehlárik (Martschini, O'Neill)


    EHC Red Bull Mnichov: aus den Birken (Allavena) – Szuber, Boyle, Abeltshauser, Redmond, Daubner, Blum, Appendino, McKiernan – Tiffels, Street, Eder – Ehliz, DeSousa, Ortega – Varejcka, Hager, Kastner – Oswald, Schütz, Cimmerman.
    Trenér: Don Jackson

    EV Zug: Genoni (Zaetta) – Djoos, Geisser, Stadler, Hansson, Kreis, Schlumpf, Vogel, Nussbaumer – Hofmann, Kovář (C), Simion – Herzog, Senteler, Zehnder – Cehlárik, O'Neill, Martschini – De Nisco, Leuenberger, Allenspach.
    Trenér: Dan Tangnes

    Rozhodčí: Šindel (CZE), Dalton (GBR) – Römer GER), Schwenk (GER)
    Středa 23.11.2022
    Zug - Mnichov 5:1

    Branky a nahrávky: 1. Hofmann, 24. Allenspach, 30. Herzog, 34. Kreis, 47. Zehnder – 12. Smith

    thejrc.org