Tampa – Dallas 5:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:5 (kon.)
Buffalo – Vancouver 4:5 (kon.) | Florida – Washington 5:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:4 (po pr.)
Nashville – Minnesota 2:1 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:2 (po pr.) | Vegas – San Jose 2:5 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
Minnesota Wild
Středa 16.11.2022, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Po dvou minutách za hrubost ještě do statistik dostávají Dante Fabbro (NSH) a Joel Eriksson Ek (MNS).
     
    46:32
    Přesilovou hru si však nyní zahrají hostující hokejisté, protože Jeremy Lauzon (NSH) u své brány hodně nešikovně zasáhl jednoho z hostujících holí do obličeje, a tak si odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    43:44
    Matt Dumba (MNS) chtěl vyhodit puk z obranného pásma, jenže kotouč poslal přímo do hlediště, takže dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    38:10
    Své střídání si nyní nepohlídali hostující hokejisté, a tak i střídačka Wild v tomto utkání dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Beckman (MNS).
     
    37:12
    Nicméně přesilová hra Nashvillu končí předčasně, protože za bránou Minnesoty Matt Duchene (NSH) srazil Spurgeona a domácí útočník dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    36:17
    Marco Rossi (MNS) dostává dvě minuty za nedovolené bránění Sarose, do kterého lehce najel hned po jeho úspěšném zákroku.
     
    26:38
    Wild budou hrát přesilovou hru, protože na ledě nyní bylo šest domácích bruslařů, a tak je střídačka Preds potrestána dvouminutovým trestem. Trest odsedí Nino Niederreiter (NSH).
     
    21:26
    Jeremy Lauzon (NSH) a Marcus Foligno (MNS) se do sebe pustili u brány Nashvillu a bitka netrvala ani příliš dlouho, když Foligno vcelku rychle položil domácího hráče na led. Oba si tedy posedí pět minut na trestné lavici.
     
    15:44
    Minnesota si zahraje druhou přesilovou hru v utkání, protože Ryan Johansen (NSH) za bránou Preds trefil holí do obličeje jednoho z útočníků Minnesoty a navíc je to i s krvavým šrámem, takže se jedná o dvojnásobný trest.
     
    13:53
    Před bránou Minnesoty vznikla menší roztržka mezi Colem Smithem (NSH) a Jacobem Middletonem (MNS), který se nakonec proměnila v regulérní bitku, jenž ani nepoznala vítěze a oba hráči putují na pět minut na trestnou lavici.
     
    11:40
    Predators navíc budou hrát další přesilovou hru, protože v útočném pásmu trefil Sam Steel (MNS) svou holí některého z domácích do obličeje a putuje na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    08:50
    První přesilovou hru si zahrají i domácí hokejisté, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Marco Rossi (MNS).
     
    02:54
    Minnesota bude hrát první přesilovou hru v utkání, protože na trestnou lavici putuje Eeli Tolvanen (NSH), který si odpyká dvě minuty za hákování.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 12. Niederreiter (R. Johansen, Duchene), 13. Duchene (R. Johansen, Josi) – 41. F. Gaudreau (Zuccarello, Kaprizov)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), A. Carrier, McDonagh, Lauzon – F. Forsberg, Pärssinen, Granlund (A) – Trenin, Jankowski, Jeannot – Niederreiter, R. Johansen, Duchene – Co. Smith, Sissons, Tolvanen.
    Trenér: John Hynes

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Brodin, Dumba (A), Merrill, Addison – Kaprizov, F. Gaudreau, Zuccarello – Boldy, Rossi, M. Foligno (A) – Shaw, Eriksson Ek, Dewar – Beckman, Steel, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Sutherland, Halkidis – Gibbons, Fournier

    Diváci: 17 159
    bahis siteleri