Tampa – Dallas 5:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:5 (kon.)
Buffalo – Vancouver 4:5 (kon.) | Florida – Washington 5:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 5:4 (po pr.)
Nashville – Minnesota 2:1 (kon.) | Anaheim – Detroit 3:2 (po pr.) | Vegas – San Jose 2:5 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
Minnesota Wild
Středa 16.11.2022, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:32 Frédérick GAUDREAU - 2:1
     
    40:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je to tady! Hned na začátku třetí třetiny se hostujícím hokejistům daří dostat na dostřel, když si FREDERICK GADREAU najel po levé straně do útočného pásma, kde celou dobu naznačoval přihrávku, avšak místo toho nakonec zvolil střelu po ledě, která prošla Sarosovi pod jeho betony. Asistence: Mats Zuccarello, Kirill Kaprizov.
    12:04 Matt DUCHENE - 2:0
     
    12:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators využívají přesilovou hru! Josi poslal puk do levého kruhu Johansenovi, který ihned přihrál na střed MATTU DUCHENOVI, jenž svou pohotovou střelu ani líp trefit nemohl, když poslal kotouč o břevno do hostující klece. Asistence: Ryan Johansen, Roman Josi.
    11:20 Nino NIEDERREITER - 1:0
     
    11:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jdou do vedení! Duchene dostal dlouhou přihrávku na útočnou modrou a následně nahrál na střed Johansenovi, který ještě dokázal poslat puk přes brankoviště na NINA NIEDERREITERA, jenž bekhendem poslal touš za záda Fleuryho. Asistence: Ryan Johansen, Matt Duchene.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 12. Niederreiter (R. Johansen, Duchene), 13. Duchene (R. Johansen, Josi) – 41. F. Gaudreau (Zuccarello, Kaprizov)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), A. Carrier, McDonagh, Lauzon – F. Forsberg, Pärssinen, Granlund (A) – Trenin, Jankowski, Jeannot – Niederreiter, R. Johansen, Duchene – Co. Smith, Sissons, Tolvanen.
    Trenér: John Hynes

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Brodin, Dumba (A), Merrill, Addison – Kaprizov, F. Gaudreau, Zuccarello – Boldy, Rossi, M. Foligno (A) – Shaw, Eriksson Ek, Dewar – Beckman, Steel, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Sutherland, Halkidis – Gibbons, Fournier

    Diváci: 17 159
    bahis siteleri