Havlíčkův Brod – Jihlava 0:3 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 0:3 (kon.) | Poruba – Vítkovice 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Motor ČB 7:6 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 8:1 (kon.) | Sparta – Chomutov 6:2 (kon.)
Plzeň – Kladno 6:2 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 10:2 (kon.) | Liberec – Tábor 8:1 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 1:4 (kon.) | Zlín – Přerov 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:2 (3:2, 3:0, 0:0)
Rytíři Kladno
Sobota 19.11.2022, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
    38:51 Petr MAKOVEC - 6:2
     
    38:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hezká individuální akce PETRA MAKOVCE. Plzeňský útočník si vzal ve středním pásmu puk pod svá bedra, následně si nabruslil až na pravý kruh, odkud bekhendem prostřelil Voráčka. Asistence: Jiří Kamas.
    32:05 Petr MAKOVEC - 5:2
     
    32:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá početní výhodu a v síti Kladna už je nepopulární "bůr". Černý našel na pravém kruhu Tomáše Pittra, ten z jedničky oslovil na brankovišti PETRA MAKOVCE, na kterého už zívala jen prázdná brána, hezká akce na jeden dotek. Asistence: Tomáš Pittr, Martin Černý.
    22:06 Matyáš ÚBL - 4:2
     
    22:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka měla od začátku druhé třetiny velký tlak a na brankáře Kladna létala jedna střela za druhou. Při další ráně Voráček ještě zastavil pokus Hofrajtr z mezikruží, avšak na dorážku MATYÁŠE ÚBLA již byl krátký. Asistence: Aleš Hofrajtr.
    18:30 Matyáš BERAN - 3:2
     
    18:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni otáčí vývoj utkání na svou stranu a nutno podotknout, že po krásné hokejové akci. Adam Titlbach se proháčkoval skrz hostující obranu až na pravý kruh, poté oslovil u druhé tyče volného MATYÁŠE BERANA, který měl před sebou již jen prázdnou bránu. Asistence: Adam Titlbach, Antonín Klatovský.
    15:28 Aleš HOFRAJTR - 2:2
     
    15:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda podruhé srovnává s Rytíři krok. Matyáš Úbl zatáhl kotouč do útočného pásma, z rohu poté oslovil na brankovišti ALEŠE HOFRAJTRA, který bleskovou ranou dostal puk do sítě. Asistence: Matyáš Úbl, Vojtěch Tolar.
     
    06:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté opět vedou. Při hře ve čtyřech Kladno rychle zatáhlo puk do útočné třetiny, Petr Šíma našel u brankoviště JANA SVOBODU, který rychlou střelou prostřelil domácího brankáře. Asistence: Petr Šíma.
    02:48 Dominik FÁBERA - 1:1
     
    02:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka bleskově srovnává. Po rychlém brejku vystřelil z levé strany Petr Makovec, kotouč posléze vyplaval na brankovišti, kde ho do branky dorazil DOMINIK FÁBERA. Asistence: Petr Makovec, Tomáš Pittr.
     
    01:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou již ve druhé minutě v Plzni do vedení. DOMINIK PYTLÍK si najel mezi kruhy a poté svižnou ranou pod horní tyčku nedal domácímu brankáři šanci. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 3. Fábera (Makovec, Pittr), 16. Hofrajtr (Úbl, Tolar), 19. Beran (Titlbach, Klatovský), 23. Úbl (Hofrajtr), 33. Makovec (Pittr, Černý), 39. Makovec (Kamas) – 2. Pytlík, 6. Svoboda (Šíma)


    HC Škoda Plzeň: Pavlis (Mařík) – Kocek, Tolar, Skala (A), Holubec, Černý, Mašek, Kamas – Beran, Titlbach, Klatovský, Matějka, Úbl, Pittr (C), Fábera, Makovec (A), Hofrajtr, Slačík.
    Trenér: Jiří Hanzlík

    Rytíři Kladno: Voráček (Ševčík) – Šátek, Trojna (A), Krása, Pražák (C), Dörfl, Svoboda – Blažek, Přibyl, Šíma (A), Beran, Pytlík, Petřík, Hlaváček, Daníček, Valuš, Kupčo, Vančura.
    Trenér: Jiří Kopecký.

    Rozhodčí: Turhobr – Matys, Deja

    Diváci: 44
    thejrc.org