Havlíčkův Brod – Jihlava 0:3 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 0:3 (kon.) | Poruba – Vítkovice 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Motor ČB 7:6 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 8:1 (kon.) | Sparta – Chomutov 6:2 (kon.)
Plzeň – Kladno 6:2 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 10:2 (kon.) | Liberec – Tábor 8:1 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 1:4 (kon.) | Zlín – Přerov 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
8:1 (1:0, 3:1, 4:0)
HC Tábor
Sobota 19.11.2022, 15:15 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:09:42)
     
    59:00
    Tygři se ještě dostali do pár nebezpečných šancí, další góly už ale obrana Jihočechů obětavými bloky nechce dovolit.
     
    57:18
    Liberec právě vstřelil branku! Tygři využili příležitosti, kterou jim Táborští nabídli a tak na výsledkové tabuli zásluhou MARKA ŠŤÁSTKY svítí stav 8:1. Asistence: Langer
     
    56:40
    Rozsíval využil svých rychlých nohou a dostal se až před jihočeského gólmana, tam zkoušel nahrávkou najít svého najíždějícího spoluhráče, ale s nezdarem.
     
    55:50
    Utkání se nyní už spíše dohrává. Vypadá to, že oba týmy už vzdali snahy o změnu stavu zápasu.
     
    54:06
    Po segmentu hry, kdy jsme viděli snahu Táborských vyhodit puk ze svého pásma, se ke střele dostal Hrouda. Hra přerušena po zákroku Ferduse lapačkou.
     
    52:11
    Šťastný nebezpečně vypálil od modré na Bogače, který vyrazil kotouč před sebe. Zde se pokoušel o dorážky Jan Hlavín, avšak neúspěšně.
     
    51:07
    Liberec hraje znovu výborné oslabení. Táborští mají obtíže se zavezením puku do útočného pásma. Nyní dokonce ve snaze o rozehrávku touš vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    50:10
    Sekvence hry, kdy se kotouč hrál spíše ve středním pásmu končí vyloučením Marka Šťástky za napadení.
     
    48:18
    Průšek se jako obránce rozjel po levé straně až do oblasti kruhu, odkud vyslal ránu na branku. Puk ale jen proplachtil vedle klece táborského fantoma, jenž tak nemusel zasahovat.
     
    47:09
    Langerovu střelu z blízkosti mířenou do šibenice vyráží táborský gólman vyrážečkou mimo.
     
    46:00
    Liberec právě vstřelil branku! studená sprcha pro Jihočechy. Ferdus se po chycení střely Pekaře unáhlil s rozehrávkou a puku se tak ujal PAVEL PRŮŠEK. Stav utkání 7:1.
     
    44:10
    Táborští se i přes nepříznivý stav utkání snaží vyvíjet útok. Tygři ale houževnatého soupeře dál než do střední vzdálenosti od Bogače nepouští.
     
    43:05
    Liberec právě vstřelil branku! A je tu další rychlý sled dvou branek! O navýšení na rozdíl pěti gólu se postarala hůl DANIELA PEKAŘE. Asistence: Kučera, Seidl
     
    41:14
    Liberec právě vstřelil branku! Ferdus se unáhlil, když skočil po kotouči v brankovišti. Kusu černé gumy se ale před ním zmocnil MATYÁŠ KRATOCHVÍL, který neměl nejmenší problém s jeho zasunutím za brankovou čáru. Asistence: Jarabko, Rozsíval
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 16:44.
     
    Ve druhém dějství byl výkonnostní rozdíl obou mužstev vidět zdaleka více. Jihočeši sice nejdříve srovnali, poté už to byla ale dominance ze strany Libereckých. Ti si vzali svoje vedení po chvíli zpátky a následně zpražili vzdorující Táborské dvěma slepenými góly. Na výsledkové tabuli tak svítí stav 4-1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Rány Jiráška ani Bači ze stran kluziště na Bogače neprošly. Liberečtí důsledně zblokovali jejich pokusy.
     
    38:28
    Céza teď hasil svojí chybou vytvořené nebezpečí, když jeho přihrávku po modré vypíchnul Kučera. Nakonec ale táborský bek chybku napravil a Kučera do úniku nepustil.
     
    37:25
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Langer – 2 min., hákování.
     
    35:52
    Rychlým sledem dvou branek zpražení Táborští se přes stále tlačící Tygry nedostávají k žádným šancím. Většina hry se odehrává v jejich obranném pásmu.
     
    33:58
    Liberec právě vstřelil branku! a tygři vstřelil další gól. Na rozdíl tří branek navyšuje po střele od modré čáry DAVID HROUDA.
     
    32:57
    Liberec právě vstřelil branku! A je to 3:1! Tygři se po otočení hry vypravili do útočného pásma odkud skóruje MAREK Š´TÁSTKA. Asistence: Ehrenberger, Kučera
     
    32:24
    Průškova chyba ztráty kotouče u své modré čáry měla za následek dopředu se řítícího Suchana. Jeho střelu Bogač betonem vyráží.
     
    31:19
    Prokůpek zkoušel zachytit rozehrávku Táborských ještě v jejich obranném pásmu, sudími byl ale jeho počin vyhodnocen jako ofsajd.
     
    29:50
    Hlavín přijal přihrávku svého spoluhráče zpoza brány a střelou z nápřahu trefuje Bogače. Puk se po zákroku odráží do rohu kluziště odkud ho sbírají Liberečtí.
     
    28:52
    Liberec přestál táborskou přesilovku bez větších obtíží, dokonce strávil více času v obranném pásmu Jihočechů.
     
    26:52
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jarabko – 2 min., hákování.
     
    25:56
    Liberec právě vstřelil branku! Tomáš Prokůpek si s kotoučem nabruslil až před Ferduse, jenž jeho střelu vyrazil betonem do leva. Tam se ale nacházel TOMÁŠ KUČERA a ten neměl problém s dopravením černé gumy do poloodkryté klece. Asistence: Prokůpek
     
    25:28
    Jiráškovo nahození si našlo cestu až k Bogačovi. Ten však neměl problém se zpacifikováním kotouče.
     
    24:35
    Znovu aktivní Bajer vyslal po zavezení kotouče do útočného pásma projektil na Ferduse. Kotouč se po zásahu betonu brankáře odšoural do rohu, odkud se ho zmocnili Tygři.
     
    24:06
    Po buly v obranném pásmu dopředu vystartoval Bajer. Ten se dostal až ke střele z rychlosti, tu ale táborský gólman bez problémů lapil do své rukavice.
     
    23:04
    Tábor právě vstřelil branku! Po chybě v liberecké obraně se před Bogačem zjevil DAVID KŘEPELKA, jenž dostal náramnou přihrávku, kterou přesnou muškou proměňuje ve vyrovnání. Asistence: Bouška
     
    22:10
    Bajer se protlačil s pukem do slotu odkud nejdřív vyslal zblokovaný bekhendový pokus, jeho následná dorážka pak ještě skončila mimo.
     
    21:31
    Šťástka po získání kotouče ze souboje u mantinelu nahodil do rukavice Ferduse a získává tak vhazování v útočném pásmu.
     
    20:08
    Hned po buly byl obránci do úniku vyslán Daniel Pekař, ten se ale nedokázal více uvolnit přes dotírajícího beka a jeho střelecký pokus tak šel nakonec mimo branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 16:02.
     
    V první půlce jsme viděli spíše opatrný hokej, oba týmy se do ničeho vyloženě nebezpečného nedostaly. To se změnilo táborskou přesilovkou, ve které po skvěle odehraném oslabení Tygři nabyli sebevědomí a začali se více tlačit do brány a rozjíždět nebezpečnější akce. Snažení vyvrcholilo přesným projektilem Jakuba Seidla, jenž tak zajistil svému týmu vedení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:15
    Severočeši nepřestávají ani s časem chýlícím se ke konci třetiny. Po nahození Jakuba Seidla se naskytla libereckým útočníkům zajímavá možnost pro dorážky, stav se ale nakonec nemění.
     
    17:00
    Liberec právě vstřelil branku! Tygři proměňují přesilovku a otevírají skóre! Rána JAKUBA SEIDLA prošla přes skrumáž před brankou až za Ferdusova záda — 1:0. Asistence: Jarabko
     
    16:25
    Po přihrávkách v táborské třetině kluziště se ke střelecké příležitosti dostal Prokůpek, jeho projektil byl ale obětavě na poslední chvíli vyražen obráncem Táborských.
     
    15:22
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Šťastný – 2 min., faul kolenem.
     
    15:22
    Průšek se po přihrávkách Tygrů v útočném pásmu dostal až ke střele ze strany, jeho rána ale končí na boční síti.
     
    14:10
    Po zavezení kotouče do pásma Rozsíval jsme byli svědky pár pokusů ze strany Libereckých, ani s jedním však neměl táborský gólman problémy.
     
    12:30
    Prokůpkova střela ze strany byla zblokována táborským bekem, po dalších kombinacích ještě pálil ze druhé strany Pekař, ani jeho střela z úhlu si ale na táborského fantoma nepřišla.
     
    11:33
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Bouška – 2 min., držení.
     
    10:10
    Tygři po svém oslabení začali hrát více aktivně a bez problému zavážejí puky do obranného pásma Táborských. Kromě šance Rozsívala to ale k velkému ohrožení soupeřovi branky zatím nevedlo.
     
    08:37
    V oslabení Liberečtí rozjeli ze svého pásma útočný postup, na jejímž konci se ocitl po levé straně rozjetý David Rozsíval, který ale nedokázal zasunout kotouč pod beton rozvaleného Ferduse.
     
    07:25
    Kučera se objevil na modré úplně zanedbán za obranou Tábora. Přihrávka přes pásmo ale přeskočila jeho hokejku. Nebezpečí pro Jihočechy je tak zažehnáno.
     
    06:46
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Langer – 2 min., podrážení.
     
    06:13
    David Rozsíval dostal nahrávku do brankoviště, kde se nacházel osamocen. Jeho střela ale končí po zákroku Ferduse mimo.
     
    05:12
    Hra se zatím odehrává v pomalém tempu. Dosud jsme nebyli svědky nějaké ohrožující šance.
     
    04:13
    Z druhé vlny si najel do útočného pásma Tygrů po zavezení kotouče Hrouda, jeho ránu zápěstím ale Ferdus vyráží.
     
    03:07
    Křepelka se prokličkoval tygřím chumlem před Bogače, liberecká obrana mu ale jeho projektil zblokovala.
     
    01:19
    Mohyla byl uvolněn při vstupu do útočného pásma, vracející se Jarabko mu ale střelecký pokus ztížil a puk tak končí mimo Bogačovu klec.
     
    00:24
    Kučera s Pekařem zkoušeli kombinovat za brankou soupeře, pro nepřesnou přihrávku ale museli pásmo opustit.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči už jsou nastoupeni, utkání za nedlouho vypukne. Domácí hrají v bílých dresech, hosté v modrých.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Bogač (Macourek) – Jarabko, Seidl, Pilíšek, Hrouda, Průšek (C), Stromský, Ehrenberger – Prokůpek, Šťástka, Langer, Rozsíval, Kučera (A), Pekař, Kratochvíl, Bajer
    Trenér: Richard Lobo

    Hockey Club Tábor: Ferdus (Wajtr) – Jirášek, Bačo, Mrázek, Jaroš, Šťastný (A), Céza, Honzík – Pospíchal, Eremiáš (C), Mohyla (A), Vrba, Křepelka, Bouška, Hlavín, Němeček, Podzimek, Suchan
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Dyršmíd – Juránek, Herles.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:15.
    Marken.cz

    Kryštof Havíř

    Branky a nahrávky: 17. Seidl (Jarabko), 26. Kučera (Prokůpek), 33. Šťástka (Ehrenberger, Kučera), 34. Hrouda, 42. Kratochvíl (Jarabko, Rozsíval), 44. Pekař (Kučera, Seidl), 46. Průšek, 58. Šťástka (Langer) – 24. Křepelka (Bouška)


    Bílí Tygři Liberec: Bogač (Macourek) – Jarabko, Seidl, Pilíšek, Hrouda, Průšek (C), Stromský, Ehrenberger – Prokůpek, Šťástka, Langer, Rozsíval, Kučera (A), Pekař, Kratochvíl, Bajer
    Trenér: Milan Plodek

    HC Tábor: Ferdus (Wajtr) – Jirášek, Bačo, Mrázek, Jaroš, Šťastný (A), Céza, Honzík – Pospíchal, Eremiáš (C), Mohyla (A), Vrba, Křepelka, Bouška, Hlavín, Němeček, Podzimek, Suchan
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Dyršmíd – Juránek, Herles
    bahis siteleri